[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: flash gordon
Forum Index » Profile for flash gordon » Messages posted by flash gordon
BGD46 wrote:Ambele specii sunt pasnice. Am avut Gurami cu RCS si nu am avut probleme. Dar, spre surprinderea mea, un mascul de Colisa a prins gustul puilor de RCS si mi-a decimat un pic gasca de creveti tineri. Acum am si neoni combinati cu masculul de Colisa si cu niste ciclide americane de talie mica si nu am probleme. Daca vrei combinatia asta, cred ca e mai bine sa ai in acvariu neonii si dupa aia sa bagi guramii ca sa nu ai surprize.

Merci de raspuns.Eu am Neoni in acvariu acum si ma gandeam la o combinatie de 2 femele si un mascul de Red Gourami.
Salut!Ma intereseaza daca exista comptabilitate intre Neoni si Gourami.Merci
Poate ne spui ce plante ai ,lumina,substrat,Co2 sau fertilizanti,de cand ai inceput acvariul,daca acvariul este ciclat.
Ape limpezi!
Welcome!Poate pui si ceva poze
Bine ai venit printre noi.Ape limpezi!
mi.tudor wrote:Salutare tuturor, sunt Matrescu Tudor din Iasi si de curand am primit un acvariu cadou de 25L de la fratele meu si odata cu asta am reinviat o pasiune din copilarie
Mi-am propus ca acest acvariu sa fie baza experientei actuale de acvarist (dat fiind ca cea din trecut a dispatur acum muuult timp) si sa invat cat se poate de multe lucruri pentru a-mi permite sa avansez la un acvariu mai mare.

Si imediat am sa deschid si un topic nou cu prezentarea acvariului si un jurnal al acestuia

Seara buna!

Salut! si bine ai venit pe forum.Asteptam cu interes noi informatii interesante dar pana atunci poti citi ciclul azotului,cum poti face si intretine un acvariu si multe altele.
Bafta multa! si cum se spune pe aici <Ape limpezi >in viitor .
Salut!Ai omis sa ne spui cand ai inceput acvariul .Nu pot sa zic ca ma da pe spate, dar este loc de mai bine(eu sunt direct ,si zic ce gandesc ).In rest, Ape limpezi si pesti sanatosi.
Salut!Daca se poate ceva poze
Salut! Ceva poze te rog!
Bine ai venit! si spor la citit
Sall si bine ai venit!
Ape limpezi! imi place acvariul tau
Pippo09 wrote:Parerea mea e ca mai bine sa achizitionezi inca 7 corydoras pt. ca e recomandat sa se tina minim 5 exemplare.Daca ai filtrare suficienta sau nu le dai exagerat sa manance nu is multi.

Nu pot sa ma plang de filtrare ca am doua filtre unul de 400l/hFluval si celalalt de 135l/h Aqua clear.De mancare le dau o singura data pe zi si moderat.Apa este cristal tot timpul,nu am probleme cu algele sau alte lucruri.Sigurul lucru care nu il am este o instalatie de CO2 dar fertilizez micro si macro.Ape limpezi!
Pentru 76 de litri,eu am deja 7 neoni 2 corydoras habrosus,mai pot lua sa zicem 5 rasbora>?
Multumesc pentru mesajele voastre.
Salut.Am o intrebare pentru cunoscatori si anume:
-Pot locui impreuna Neoni cu Rasbora Arlequin sau Espei ?Multumesc.
Ceva poze?
Hello !
Salut si bine ai venit!
Bine ai venit!
Salut si bine ai venit!Daca poti detalia un pic as fii bucuros(ce fel de plante ai?,fertilizezi micro sau macro? ai Co2 sau bomba?,ce lumina ai?,ai citit ciclul azotului?ce fel de substrat ai?)poti pune cateva poze.Ape limpezi!
Salut .Ceva poze.

Forum Index » Profile for flash gordon » Messages posted by flash gordon
Go to: