| Message |
|
|
merci INTROS ... se pare ca sunt pe drumul cel bun ....
am sa masor si nitratii din apa de la robinet sa vad ce si cum ....
|
 |
|
|
|
va multumesc pt reaspunsuri. de ieri CO2-ul este up and running, acu sa vad cum tin PH-ul oarecum constant. in acvariu am anubias nana (cel din poza) o bucata si vreo 3 bucati anubias pettite. Ieri am mai adaugat si 8 fire de Hygrophila polysperma 'Rosanervig' (cred ca asta e .... e hygrophila cu frunze rosii/roz)
azi dimineata am adaugat 1 ml de sera florena. (am sa vad cum continui cu fertilizantul (dozaj/periodicitate) in functie de ce se intampla in acvariu)
cat priveste nitratii, ma invart inre 20 si 40 mg/l
perioada de iluminat e ok? ar trebui sa o reduc?
va multumesc anticipat,
Cristi Ionescu
|
 |
|
|
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=12415&pos=-6070
cam asa arata anubiasul meu. cum pot sa rezolv problema? (algele sunt ca niste puncte mici vrede-inchis spre negru)
acvariu: 70 litrii
lumini: 1x15W sera plant + 1x15W sun-glo 13 ore pe zi
populatie: 5 ancistrusi si vreo 5 pomaceea
CO2: pana in prezent NU, dar mesteresc la o sticla cu gelatina (nu folosesc nici un fel de fertilizant)
apa: ph:7,5; kh:4; gh:12
|
 |
|
|
|
mai am si o femela, tot voalata, ....
deci daca e cineva interesat de o pereche tanara de ancistrusi voalati, astept pm cu o oferta de pret.
|
 |
|
|
|
romani pana in maduva oaselor .... cu pretentii, nerecunoscatori si totul mura in gura. era mai bine daca nu-ti raspundea nimeni si asteptai dupa mitica? (sa presupunem ca mitica se mai uita la tread-ul asta peste vreo luna)
ia scrie tu "magazin online" si foloseste CTRL+F pe pagina asta ... sa vedem ce se intampla ....
PS: il las pe urmatorul (eventual admin) sa te ajute spunandu-ti cum se foloseste functia search ....
|
 |
|
|
|
ok .. pretul este negociabil ca a inceput sa se cam alerge cu alt mascul .... dati-mi pm cu oferta voastra .. (presupunand ca e cineva interesat de el)
|
 |
|
|
|
masculul este tanar, abia ii dau mustatile. pret: 25 RON
|
 |
|
|
|
de cand au aparut punctele? intreb asta pt ca, in cazul grisului, la incepurt sunt doar cateva punte ..si apoi se tot inmultesc .....
|
 |
|
|
|
gata. s-au donat.
imi pare rau Rochi, altcineva a fost mai rapid ....
|
 |
|
|
|
gata. s-au donat.
imi pare rau Rochi, sltcineva a fost mai rapid ....
|
 |
|
|
|
astept pm
Cristi
|
 |
|
|
|
Sal,
eu ti-am trimis comanda mea pe pm. Partea proasta e ca sambata noaptea plec in strainatate si ma intorc pe 10 februarie. Daca poti sa mi le pastrezi pana atunci, zic sarut-mana, daca nu .. ghinionul meu.
Cristi
|
 |
|
|
|
Eu unul nu am sa ma abonez (deocamdata ...sper) la aceasta revista. Consider ca sunt mult prea incepator pt a folosi (si de ce nu .. a aprecia) la adevarata valoare informatia din aceasta revista. Informatia existenta pe net si raspunsurile primite pe diferite forumuri sunt deocamdata arhi-suficiente pt nivelul meu actual.
Dar nu-i nimic, las' ca ma fac eu mare .....
multumesc,
Cristi Ionescu
PS: nu am votat, doar mi-am exprimat parerea (data fiind invitatia lui Sandu la dialog)
|
 |
|
|
|
am trimis pm ....
|
 |
|
|
|
eu ma chinui sa gasesc cacatuoides ...
slabe sperante sa gasesti ce cauti .. cel putin nu prin petshopuri ....
PS: daca gasesti, da-mi si mie un pm, te rog ....
|
 |
|
|
|
ati vazut pe undeva prin buc urmatoarele tuburi: osram fluora si osram 12-950 de 15 W?
ideea e ca eu am fost pe la cativa distribuitori, am dat cateva telefoane ..etc, dar nu am gasit nicaieri de 15W (aveau de 18 sau mai mult)
multumesc anticipat,
Cristi Ionescu
|
 |
|
|
|
rezolvat. multa bafta noului proprietar.
|
 |
|
|
|
mda ... si eu am patit la fel cu un aquael ... s-a transformat din incalzitor in fierbator ... eu l-am observat la 34 de grade .....
dar in schimb altii le au de ceva ani si nu au nici o problema .....
|
 |
|
|
 .. ieri mi-am luat si eu un incalzitor sera, de 100 de W. inca nu pot sa-ti spun decat un singur lucru despre el : are gradatiile din 2 in 2 (26, 28, 30 de grade ..etc). oricum eu cred ca e mai bun decat aquael (d-asta am avut si s-a transformat din incalzitor in fierbator)
|
 |
|
|
|
daca as fi in locul vostru eu l-as bana pe individ dintr-un singur motiv: sunt convins ca se amuza teribil (in prostia lui) cand vede reply-urile voastre ...
dar asta e doar parerea mea
Sorry pt offtopic,
Cristi Ionescu
|
 |
|
|