[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Berea
Forum Index » Profile for Berea » Messages posted by Berea
Colegii care e diferenta dintre cele 2 matrix? Amandoua au acelasi producator,singura diferenta sa fie ambalajul?adica unu in cutie altu vrac si atat?
Ce planta ai acolo jos in dreapta de e ca un covor?
Merge sa prinzi cu sarma deaia de aluminiu impletita dar nu cred ca e destul de estetic sa vezi asa vreo 4 sarme din tavan pana jos
Eu as merge pe varianta A de cat sa vezi fire in aer de la lampi adica de la lampa pana jos in priza, asa vi pe.bara frumos cu firele in stanga si dreapta standului si eventual ca sa cobori pe perete pui un pat deala de cablu ca sa astupi firele
E doar .... foarte foarte frumos
Cred ca e putin cam mic, am ph de la jbl 3-10 si cand mi a facut testu unnprieten aveam ph 6.2.O sa mi cumpar ai eu tester mai bun
Eu cred ca o sa am probleme cu ph ul scazut, am undeva la 6.5
Ce inseamna kh mare? Mie de ex apa de la robinet are kh sub 1 sau 1 ,imi face direct galben testu, fara acel albastru intermediar
Interesant stand, cand scot acvariul din perete te contactez ,oricum in viitorul apartament doar ca aici doar in tavan mai am loc
Si un video insf cu calitate buna

by koala: Am reparat linku'...
Am adaugat in cele 4 acvarii gh/kh+ am ajuns la un tds de 200 gh 6 kh 1 iar in alt acvariu unde urmeaza caridine am adaugat gh+ ajungand la un 112 tds gh 3 kh 1
Am montat acel filtru intern de la sera,am umplut ambele recipiente cu siporax (am luat fiecare inel in parte si l am spart cu patentul pentru a putea introduce cat mai mult material) se vede acest surplus de miscare a apei, acum urmeaza sa vedem in timp ce si cum e
Acum lucrez la ceva, vedem ce iese
Dupa o lupta cu planaria am ajuns la concluzia ca planaria s au transformat in melci comunitari dar acum e totul sub control,cel putin asa sper.Pe mine unu m au prostit dar omul cat traieste tot invata,asemanarea dupa mine e destul de mare intre puietul de melc si o planaria pui dar dupa 2 mm se vad diferentele.Ma ajutat acvariul mare sa fac diferentele
Ideea e ca eu am miscare in acvariu, e ceva valuire dar nu cesti ce...vesi daca te uiti la plante ca se misca incet incet
Ok sapt viitoare am sa pun in functiune acel filtru intern.Vedem...mi ciuda ca l am mai avut bagat si l am scos...nu stiu zau cum o sa ii scot iara firu da vad eu
scorpionul wrote:ar trebui sa urmaresti rubrica de vanzari de la marine si sa iei o pompa, sa o pui mai jos sa impinga nutrientii prin tot acvariul. Oto sunt mai sensibili ca pesti, dar te ajuta ca alge. Postasem odata aici http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40167.page habitatul lor

Sa stii ca m am gandit sa bag un filtru intern destul de bunicel, sa bag in recipeientele lui niste mini siporax si sa l pun ,dar are debit cam maricel si miscare mare in acvariu, ca sa i reduc din debit ma gandeam sa pun 2 3 bucati de 5x5 cm pasla deaia alba chiar inainte de rotor.Ce zici?
scorpionul wrote:Bravo pentru multitudinea de plante. Cum se comporta pestii la stingerea-aprinderea luminii?

Momentan tot asa fac pestii,plante am adaugat doar 2 anubias care o sa le scot in curand...nu mi plac

Si azi am mai bagat un melc asasin si 4 oto de care sunt multumit
Eu stiu ca nu ma ajuta Matrix cu debitul dar avand un debit mic am spua sa suplinez cu un material filtrant mult mai bun

@scorpionul

Am terminat de aranjat neoanele (era sa ajung si la urgenta ca m am taiat urat intr un reflector la un deget) per total arata parca mult mai bine, practic am adus warmul in fataza si cool in spate si asa am legat warm cu ati pe un droser dublu.Acum asteptam sa vedem 2 saptamani probabil daca avem ceva rezultate.Ca si fertilizare am trecut de astazi pe doza recomandata si anume 1 ml la 30L ,adica 5 ml pe zi din masterline toata gama.Pana acum dozam 3 ml ,avand putine plante am zis sa nu bag prea mult.

https://img.plici.ro/image/nKW
https://img.plici.ro/image/nKK

Parca e mai placut cand se sting cele 2
https://img.plici.ro/image/nKl
De 2 zile am o nelamurie,sunt convins ca debitul mic al filtrului meu (eheim ecco pro 300) se datoreaza inaltimii de pompare, producatorul scrie ca pana la 1.9 m, eu am 1.6m,dar rasfoind internetul am gasit o informatie cum ca debitul poate scadea cu pana la 50% daca se depasete mai mult de 1.5m inaltimea de pompare.Una peste alta e relativ ok am undeva la 300 400 L/h , in acvariu apa misca plantele putin si ele deci e ok.M am gandit sa suplinez lipsa debitului printr un mediu mult mai bun filtrant si anume Matrix,puteti sa imi recomandati de unde sa cumpar pe viitor? As dori sa schimb treptat toate cele 3 sertare de siporax cu matrix,dar nu as face asta dintr o data ca sa evit deciclarea asa ca probabil si din cauza asta si financiar , ar fi ideal sa schimb cate un sertar la luna adica exact 1L

Forum Index » Profile for Berea » Messages posted by Berea
Go to: