[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Fabian
Forum Index » Profile for Fabian » Messages posted by Fabian
Reducere de pret! Scade la 600 pentru cine il cumpara pana pe 15.09.16
Update! Pretul pentru intregul pachet scade la 950!
As fi dispus si la un schimb cu echipamente de acvaristica marina. Sau un chiller pentru 430 l...
700
Pompa Eheim a ajuns cu bine iar impachetarea de exceptie! Foarte multumit de produs care a corespuns intocmai descrierii! Desi am fost cam suspicios cu trimiterea banilor in avans, pot sa recomand cu toata convingerea sa cumparati cu incredere! O zi placuta si multumesc, Dan Pavelescu!
Mai sunt valabile?
Sistemul este primit bonus la cump?rarea unui acvariu ?i nu am ce face cu el. Butelia am în?eles ca este plin? iar reductorul de presiune ?i electrovalva sunt noi. Are num?r?tor de bule integrat si valva de sens.
Vând fundal 3D cu model de radacini de copac cu dimensiuni 150x50 din doua bucati care se imbina la mijloc!
Detalii in PM!
1. Pompa recirculare Tunze Silence 1073.02 - 300 lei
2. Doua reactoare Aqua Medic Multireactor S - 500 lei ambele
3. Doua pompe de valuri Hydor Coralia Nano 1600 - 250 lei ambele
4. Incalzitor Eheim 100 W - 100 lei
PRETUL PENTRU INTREG PACHETUL ESTE DE 1000 lei
Detalii în privat sau tel 0762682555 !
Skimmer-ul s-a vândut
Up
Foto
1. Pompa recirculare Tunze Silence 1073.02 - 280 lei
2. Skimmer Tunze Comline DOC 9004 - 480 lei
3. Doua reactoare Aqua Medic Multireactor S - 500 lei ambele
4. Doua pompe de valuri Hydor Coralia Nano 1600 - 250 lei ambele
5. Incalzitor Eheim 100 W - 100 lei
PRETUL PENTRU INTREG PACHETUL ESTE DE 1500 LEI
Produsele au costat 1900 lei, aspect ce poate fi dovedit cu factura. Intentionam sa fac un Nano dar m-am razgandit!
Detalii în privat sau tel 0762682555 !
1. Pompa recirculare Tunze Silence 1073.02 - 280 lei
2. Skimmer Tunze Comline DOC 9004 - 480 lei
3. Doua reactoare Aqua Medic Multireactor S - 500 lei ambele
4. Doua pompe de valuri Hydor Coralia Nano 1600 - 250 lei ambele
5. Incalzitor Eheim 100 W - 100 lei
PRETUL PENTRU INTREG PACHETUL ESTE DE 1500 LEI
Asa este! Si dupa ce isi reveneau, ii puneam la loc in acvariul mare si inghetau la loc, pierzandu-si culoarea instantaneu...
Referitor la sistem, asa cum zicea un coleg "asta da firewall"
Sistemul de schimb la picatura nu cred ca am cum sa-l fac dar sistemul de filtrare chiar ma intereseaza. Poti pune niste fotografii?
Mi s-a facut pielea de gaina, exact asa faceau si ai mei la final... Sincer, eu am crezut ca s-au curentat
Dar dupa filmuletul asta sigur a fost ceva în apa....
Am reusit sa salvez unul doar, care a rezistat dupa carantina dar tot am pierdut 3
Foarte tare, multumesc frumos! Oricum intentionam sa-mi cumpar instalatie de osmoza exact ca aceea la promotie, pentru ca vreau sa incep si un marin Nano
As vrea sa-mi fac un prefiltru cum am vazut la cineva, dintr-un filtru de genul ala de se pune la centrala de apartament sau la pompele de gradina.... A incercat cineva?
Am vazut ca se monteaza pe furtun, la iesirea din filtrul extern... Sa pun in el carbon si Phos Ex Ultra de la JBL.... Gen asta... pentru a preintampina problemele de genul... Sa fac un reactor improvizat...
M-am gandit si la asta... Dar am pus Biotopol chiar de duminica trecuta de la schimbul de apa
... E foarte probabil sa fi fost ceva în apa pentru ca aseara cand am mers la Petshop angajata mi-a spus ca ieri au mai venit cateva persoane cu aceeasi problema
... Le mureau pestii instantaneu si nimeni nu stia din ce cauza...
Probabil nici Biotopolul nu a putut neutraliza porcaria din apa...

Forum Index » Profile for Fabian » Messages posted by Fabian
Go to: