| Message |
|
|
|
Cum? Ca asta incerc dar nu-mi dau seama... Daca pun doua deja depasesc limita
|
 |
|
|
Integrat în sump, se mai poate vedea un rezervor de autocompletare, cu o pompa no name dar care a fost foarte fiabila pana în prezent. Asa arata în forma actuala bazinul. (ma omoara mesajul cu dimensiunea fotografiilor)
|
 |
|
|
|
La capitolul lumina, o lampa ATI Sunpower 8x54 dimabila si pentru flow, doua Jebao RW 8.
|
 |
|
|
|
Ca sa nu ma mai lungesc foarte tare, în sump de la stanga la dreapta, am un Skimmer Buble Magnus Curve 9, un Denitritificator Aqua Medic în care am 10 l de Matrix, doua reactoare Buble Magnus cu carbon si Rowaphos si pompa de recirculare Eheim 5000.
|
 |
|
|
|
Bineinteles ca pentru a economisi, si sumpul este tot homemade.
|
 |
|
|
Ok, multumesc pentru incurajari!
Display-ul are 120x60x60, sticla normala, pe un stand din teava rectangulara si imbracata in pal. Sumpul este compartimentat in 3 sectiuni si comunica cu sistemul printr-un Bean Animal.
|
 |
|
|
|
Salutare tuturor!
Sincer, nu prea stiu cum sa incep, dat fiind faptul ca pana acum nu am participat la discutii pe forumuri si nu sunt foarte familiarizat, insa ma incanta ideea de a contribui la comunitatea pasionatilor de apa sarata din Romania si bineinteles, m-as bucura sa pot primi sfaturi si idei din partea colegilor mai experimentati.
Asadar, in urma cu vreo doi ani, m-am hotarat sa sar in barca asta cu apa sarata, contactand virusul de la americani, de pe YouTube. Cu ajutorul unui prieten care stie cu apa sarata, am pus la punct un proiect de acvariu, care în prezent are aproape un anisor dar mai e mult pana cand ajunge în forma în care mi-o doresc.
In cele ce urmeaza, va descriu pe scurt sistemul si o sa incerc sa incarc si fotografii, în masura in care nu prea ma pricep la treaba asta...
|
 |
|
|
|
S-au vandut toate! Multumesc, se poate inchide!
|
 |
|
|
|
Au mai ramas doar cele doua pompe de valuri si incalzitorul.
|
 |
|
|
|
S-a vandut, se poate inchide, multumesc pentru gazduire !
|
 |
|
|
|
Rezervat
|
 |
|
|
|
Pompa de recirculare rezervata
|
 |
|
|
|
Ultima reducere 500 lei
|
 |
|
|
|
Pretul pachetului scade la 500 lei!
|
 |
|
|
|
1. Pompa recirculare Tunze Silence 1073.02 - 300 lei
2. Doua pompe de valuri Hydor Coralia Nano 1600 - 250 lei ambele
3. Incalzitor Eheim 100 W - 100 lei
|
 |
|
|
|
Daca tot nu s-a vandut, o sa-l folosesc la un reactor de calciu! Se poate inchide, multumesc!
|
 |
|
|
|
Reactoarele rezervate!
|
 |
|
|
|
Up
|
 |
|
|
|
Up
|
 |
|
|
|
Asa cum spun si in descriere, ma intereseaza o lampa T5 Sunpower ATI 8x54. Nu imi trebuie neaparat neoanele, ma intereseaza in mod deosebit lampa sa fie ok.
|
 |
|
|