Message |
|
1400...
|
 |
|
Up 1500
|
 |
|
1600 lei ultimul pret
|
 |
|
Din anunt se exclude Matrix ul pe care m-am hotarat sa-l opresc pentru mine iar pe cale de consecinta, pretul scade la 800 lei.
|
 |
|
Up 1700 lei
|
 |
|
Up 1900 lei
|
 |
|
Up 1000 lei
|
 |
|
Up
|
 |
|
Asa cum spune anuntul, incep cu lampa...
E la mine de aproape un an iar neoanele au mers fara sa depaseasca 40% ca nu a fost nevoie pentru ce am eu în acvariu.
Neoanele sunt 3x Blue Plus, 2x Coral Plus, 1 x Aquablu Special, 1x Coral Plus ?i 1x Actinic.
Pret 2000 lei.
|
 |
|
Nitrareductor 1000 este un reactor biologic anaerob folosit pentru indepartarea nitratilor din acvariile de apa dulce si de apa sarata.
Acesta are un volum de 10 litri (c. 4.5 gals) si o pompa de recirculare interna. Nitratreductor 1000 lucreaza cu o rata a debitului de la 1 la 4 /hr (c. 0.25 to 1 gph). In absenta oxigenului bacteriile metabolizeaza nitratii. Pudra Denimar sau Deniballs sunt folosite ca sursa organica de energie. Pentru monitorizarea acestui proces, se poate folosi un control al potentialului de oxidare - reducere (ORP controller) in legatura cu un electrod inserat in portul construit PG13.5. Nitratreductor 1000 este o unitatea inchisa care poate fi integrat in orice sistem de filtrare, dar care poate fi, deasemenea, amplasat si in afara acvariului.
Dimensiuni fara electrod (l x w x h):
* 17 x 17 x 54 cm;
|
 |
|
Pretul este de 1200 lei. L-am folosit aproape un an si si-a facut treaba onorabil la 500 de litri, dozand în el Nopox. Este in stare perfecta de functionare. Ofer bonus si pompa peristaltica Aqua Medic, la care trebuie schimbat furtunul, precum si Pudra Denimar si Deniballs pe care nu le-am folosit deloc.
|
 |
|
Referitor la pompa de dozare, ce folositi? Am inteles ca acelea de la Jebao nu prea sunt de incredere, te trezesti ca iti varsa 500 ml desi era programata pe 50... Asta e urmatoarea achizitie si nu vreau sa gresesc dar nici nu ma dau banii afara din casa... Eventual nevasta-mea
|
 |
|
Intr-adevar ! Inceputul e mai greu dar a avut cine sa ma ajute la start si dupa aceea....sute de ore de studiu (youtube,articole si altele), de zicea nevasta-mea ca am innebunit...si incet,incet ma apropii de ce-mi doresc...
Dupa ce reusesc sa-mi pun o pompa de dozare si sa fac cat mai stabili parametrii, risc si cu niste SPS sa vad daca imi iese
|
 |
|
Uraaa
Multumesc ! Nu credeam ca ma bate tehnologia dar se mai intampla
|
 |
|
Bun,am pus de pe plici.ro dar nu se vad decat linkurile, asa trebuie ? Nu ar trebui sa se vada si pozele ?
|
 |
|
|
 |
|
Bravo !
Se vede ochiul de profesor ! Mi-am dat seama abia dupa de treaba asta dar cam tarziu ! A fost prima data,la urmatorul stiu ce am de facut !
|
 |
|
Multumesc, Koala ! Hai ca m-am mutat pe PC, ca de pe telefonul actual e mai greu
|
 |
|
Cum schimb rezolutia pozelor?
Sumpul are dimensiunile de 110x38x46 ca atat mi-a permis spatiul iar cutia de overflow 34x13x20
|
 |
|
Si una mai luminoasa
|
 |
|