Message |
|
O izolare termica destul de buna o ofera si hartia de ziar. Se pierde sau se preia, dupa caz, foarte putina caldura atunci cand punga cu pesti sau cu mancare congelata este bine invelita in ziar.
De asemenea, pentru transportul pestilor pe distante lungi este foarte bun si Sera Aqutan care reduce stressul la transport.
|
 |
|
Iar despre astaxtanthina ce sa mai spunem? Dupa aprox. o saptamana de hranit cu fulgi sau boabe "inmuiate" in aceasta pudra, pestii arata senzational. In special hasemania, neonii si zebrele rosii efectiv arata demential.
Merita toti banii!
Da-i inainte diskusfun. Asteptam si alte produse.
|
 |
|
Ultima strigare: 50 RON. Sub pretul asta nu mai las un franc.
|
 |
|
Vand artemia congelata, calitate foarte buna(zic eu). Pret 35 RON/kg.
Se vinde si mai putin de 1kg.
Cantitate disponibila 10kg.
Detalii, etc, pe PM.
|
 |
|
Vin si eu aici cu un comentariu care poate parea OFF TOPIC dar cred ca are legatura:
Am vrut sa cumpar un diamant cu care sa tai minim sticla de 6mm. Am fost prin piata si am gasit la 10 RON. Pretul imi indica clar faptul ca nu e un diamant de calitate. La geamgeria din piata l-am intrebat pe geamgiu(un ardelean mucalit) daca ar fi bun diamantul. Imi da un straif de geam de 6 si imi spune sa ma duc sa incerc; daca reusesc sa tai geamul atunci sa cumpar diamantul, daca nu, sa vin cu diamantul la el. Incerc si bineinteles ca nu reusesc nimic. Ma duc cu diamantul la geamgiu, ia o bucata de sticla de 6, o tine vertical deci nu intinsa pe masa, trage cu diamantul meu pe ea si se taie fain-frumos. Am ramas masca.
Ideea e urmatoarea, din ce mi-a spus el: nu diamantul conteaza ci mana. Sunt diamante scumpe, mi-a si spus o zona de unde as putea cumpara, dar nu difera de cele ordinare decat prin anduranta. Poti taia cu orice diamant o bucata de geam daca stii sa-l tai.
Cam asta era mesajul lui si pe mine personal m-a convins.
|
 |
|
Vand acvariu 100L, dimensiuni 68L*35l*41H, fund din geam de 10mm, lateralele din geam de 6mm, laterala mare spate din geam cristal(fumuriu).
Pret: 60 RON
Acvariul are capace glisante, gen petshop.
Poze acvariu
Contact la 0722 645 632, Robert sau pe PM sau la robert_anisoiu@yahoo.com;
|
 |
|
Pe muchiile care vin pe silicon poti sa nu dai. Unii spun ca "prinde" mai bine. Eu personal nu dau pe muchiile care vin pe silicon.
Si atentie: piatra de polizor trebuie sa fie uda cand dai cu ea pe muchii. O bagi in apa si apoi slefuiesti 
|
 |
|
Vand urmatoarele tuburi Philips:
TLD/830 - 18W -> 7 RON
TLD/830 - 30W -> 12.5 RON
TLD/830 - 36W -> 8 RON
TLD/930 - 18W -> 15 RON
TLD/930 - 36W -> 17 RON
Alte detalii pe PM.
|
 |
|
Poate ca va creste rata de colectare a mizeriei dar o sa-ti inebuneasca pestii. Iti dai seama ca vor avea de infruntat in fiecare loc din acvariu curentul produs de pompa. In plus, tot timpul mizeria de pe fund va fi antrenata de curentul de apa si va pluti bezmetica prin acvariu
In alta ordine de idei filtrul nu prea e facut sa-ti adune toata mizeria. Mizeria grosiera, care se depune pe fund trebuie sifonata.
|
 |
|
Aici ne arata si acvarii
Ce poate fi mai frumos decat un acvariu cu un substrat prazuliu si albastru cu niste superbe plante de plastic?
Oare si carasii sunt tot din plastic?
|
 |
|
S-ar putea sa-ti fac eu rost de micro. Nu-ti promit, dar o sa incerc.
|
 |
|
Daca nu ai micro sau infuzori du-te si cumpara JBL Nobil Fluid Artemia, gasesti prin petshop-uri. Da-le cateva zile apoi trece-i pe nauplii de artemia abia eclozati. Si cu asta ai rezolvat problema 
|
 |
|
Dupa parerea mea este o infectie bacteriana, ceva gen "putrezirea bacteriana a inotatoarelor". Ce as incerca eu ca si tratament ar fi Sera Backtopur Direct, tablete, una la 50L. Si o jumatate de lingura de sare la 10L de apa. Schimba vreo 40% din apa inainte de tratament si timp de 4-5 zile nu schimba apa dupa ce ai pus medicamentatia. Mareste aerarea in timpul tratamentului.
|
 |
|
Eu am mai facut unui prieten o masa, doar din teava rectangulara, pe care se odihneste un acvariu de vreo 700L(capacitate). Am mai bricolat cu diverse ocazii si mici dulapuri, rafturi, etc.
N-am facut niciodata o masa cu schelet metalic imbracata in PAL. Da uite ca ma ambitionez. Hai s-o facem impreuna. Ce zici?
|
 |
|
Faci cum vrei. Eu am avut un acvariu de 200L pe o masa de PAL melaminat, masa de birou, si la jumatate masa se lasase. A fost nevoie sa o intaresc. Eu raman la parerea mea ca ar trebui sa ai schelet metalic. Cu 50-60 RON in plus(care la investitie nu cred ca mai conteaza) stai linistit o viata.
Decizia iti apartine.
|
 |
|
Cred ca merge si cu fund simplu dar eu personal mi l-as face cu fund dublu. E mult mai sigur.
|
 |
|
Schelet metalic, tati, fara discutie. Din teava rectangulara sanatoasa. Si bine facut.
|
 |
|
Nu crezi ca inaltimea de 70 e prea mare. Cum ai sa-l plantezi? Cum ai sa sifonezi substratul? Daca te apuca vreodata sa-l redecorezi crezi ca o sa-ti fie usor? Parerea mea: ramai la o inaltime de maxim 60. E arhisuficienta. Ce pesti vrei sa pui in el de-ti trabuie asa o inaltime mare? Si fa-l de cel putin 60 de lat. Altfel nu o sa aiba profunzimea necesara.
|
 |
|
In Chitila gasesti, iti da si la foaie. Cauti pe Sos. Chitila un magazin care are asa ceva si se rezolva 
|
 |
|
Compara si tu pH-ul, duritatea si temperatura din bazinul tau cu cele din bazinul lui si poate vei gasi raspunsul.
|
 |
|