[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: viviparu'
Forum Index » Profile for viviparu' » Messages posted by viviparu'
Asta daca poate ajunge la fundul acvariului, sa lipeasca cu silicon. In cazul asta poate da niste gauri in ea, sa o agate cu niste sarme apoi cu ajutorul unor straifuri de sticla sa lipeasca sarmele de fundul acvariului.
Aici ai dreptate, Sandu. Asa am scris. E absolut corect. I-am trimis un PM lui Mosu', n-am primit nici un raspuns si am crezut ca doar anumite persoane pot pune anunturi. Poate Mosu' n-a avut timp sa citeasca sau mai stiu eu ce. Pentru asta chiar ca imi cer scuze. N-ar fi trebuit sa scriu ca doar "alesii" pot posta oferte cu caracter permanent decat dupa ce as fi trimis PM si la g.g si la Danutz.

N-am vrut sa jignesc pe nimeni, nu asta mi-a fost intentia. M-am simtit frustat da' asa e in viata.

Am sa vorbesc cu g.g. si cu Danutz si am sa mai incerc si la Mosu'

Inca o data scuzele mele pentru cei care s-au simtit jigniti, n-am avut nici cea mai mica intentie sa jignesc pe nimeni.
Domnilor,

as incepe prin a-mi cere scuze. Dar nu gasesc nici un motiv sa fac asta. Efectiv nu ma simt vinovat cu nimic.

M-a pus dracu' sa fac trimitere catre acea oferta si mi-am dat seama ca am mai avut aceasta discutie cu Betta abia dupa ce am apasat "Submit". Era deja cam tarziu. Si daca as fi rugat un admin sa sterga postul, tot s-ar fi vazut.

Degeaba spune Chitron ca am facut taraboi. Nu-i adevarat. Adevarul a fost ca nu am inteles de ce nu pot, pana cand nu mi-a explicat Betta. Dupa care, tacere deplina...

Incepatorii merg in pet-shop si cumpara pesti de la niste vanzatori analfabeti in ale acvaristicii. Cer o pereche de "ceva" si ajung acasa cu doi masculi sau doua femele sau, in cel mai fericit caz, cu ce-au cerut dar absolut din intamplare. Eu n-am incercat altceva decat sa fac o chestie profitabila pentru ambele parti. Credeti ca e afacerea vietii mele ca, daca cineva vrea o pereche de xipho sau gurami, sa merg cu el unde am pestii cazati si sa isi aleaga ce doreste? Raspunsul cred ca este evident. Multi pesti cumparati de prin petshop-uri poate ca provin chiar de la mine iar oamenii de pe forum ii cumpara cu un adaos substantial si de la cineva absolut neavizat. Nu spun ca peste tot e la fel. Dar sunt suficiente locuri in care asa se intampla astfel incat sa pot sa-mi permit sa afirm lucrul asta.

Am invatat enorm de multe lucruri de pe forum si cred ca la randul meu am sfatuit pe altii. Faptul ca postez si pe alt forum nu l-am considerat nicidecum o ofensa adusa cuiva de aici sau mai stiu eu ce. Efectiv nu cunosc si nu ma intereseaza rivalitati, barfe, etc.
N-am facut altceva decat sa mai dau din experenta mea, atata cata am, oricum extrem de putina relativ la multi membrii ai forumului, catre altii care sunt la inceput. Asta-i tot. Fara surle, trambite, barfe, comparatii, absolut nimic.

Pe George nu-l cunosc personal, din pacate. Il cunosc personal doar pe Danutz.

Oricum, am gresit inca de prima data cand am postat o oferta. Am vrut sa ajut si pe altii si sa fie OK si pentru mine. Mai bine stateam linistit.

Ideea este ca, chiar si acum, sunt un hobby-st. N-am tratat niciodata acvaristica ca pe o afacere. Am transformat-o oarecum ca sa imi pot intretine cu ce e mai bun pestii mei. Asa a inceput totul. Oricum, sa transformi un hobby intr-o afacere cred ca e extrem de frumos pentru ca pasiunea isi spune cuvantul.

Asta e. Altceva nu prea mai am de spus...
N-am incercat altceva decat sa ajut omul, Sandule. Am postat la un moment dat la rubrica vanzari cateva specii si Betta mi-a spus ca nu e voie si mi-a sters postu'. Drept pentru care m-am oprit.
I-am trimis un PM lui Mosu' si n-am primit nici un raspuns. Pe g.g. nu l-am intrebat, e drept.

Cat despre mancat kklik, nici vorba. Asta a fost adevarul. Sunt sigur ca toata lumea ar fi avut de castigat, ma refer la cei care voiau pesti pe care stiau de unde-i luau si stiau cui sa se planga daca se intampla ceva.

Daca tot s-a deschis subiectul adresez o intrebare celor care pastoresc site-ul(nu-i cunosc pe toti): Mosu', g.g., Betta, Leo, Sandu, si ceilalti: "Pot pune la rubrica Vanzari o oferta de pesti exotici?"

Daca se considera ca vrand sa-l ajut am postat aiurea rog un admin sa stearga postul meu.
Multumesc.
Mikai wrote:
In alta ordine de idei:
- ce mi-ati recomanda ca si populatie pentru aceste dimensiuni (ma gandeam la 7 sau 8 neoni + altceva compatibil) ?

Pentru popularea acvariului, cand o sa vina momentul, arunca un ochi aici:
http://pesti.intelsoft.ro/oferta.php/
Macar stii pe cine sa injuri dupa, sau dupa caz, cui sa-i multumesti.
Plus ca-ti alegi singur pestii, in caz ca gasesti ce-ai vrea.
Scalarii negri sunt pereche?
Sub fundul acvariului pui zapada artificiala(polistiren) de 2 sau 3 cm iar peste el pui acvariul.
Se mai gaseste doar de 97L. Dimensiuni, poze, pret sunt date mai sus.
Pune polistiren expandat de 2 sau 3cm si o sa preia orice denivelare. Acvariul va sta perfect plan. La geam de 8 mm si dimensiunile date nu o sa plesneasca nimic, te asigur.
Cand vorbesti de Tetra si Sera n-ar trebui sa-ti mai pui intrebarea despre fiabilitate. Crezi ca au curaj sa faca produse proaste? No way
Cel care are masa filtranta mai mare si mai versatila si cel care filtreaza(real) cei mai multi litri pe ora.
In primul rand pune niste albastru de metil in apa, sa nu se infecteze de la bacterii. Apoi lasa-l, rana se va vindeca de la sine.
Dat fiind ca post-ul a fost scris de fetita mea care a cam incurcat borcanele revin cu anuntul. Asadar:

Acvariu 115L(75L*35l*44H), fund din geam de 10mm, lateralele din geam de 6mm, laterala mare spate din geam cristal(fumuriu).
Pret: 70 RON

Acvariu 97L(68L*35l*41H), fund din geam de 10mm, lateralele din geam de 6mm, laterala mare spate din geam cristal(fumuriu).
Pret: 65 RON

Acvariile nu au capace cu neon. Au capace glisante, gen petshop

Acvariile arata la fel asa ca postez poze doar pentru cel de 115L

Poze ale acvariilor aici

Contact la 0722 645 632, Robert sau pe PM sau la robert_anisoiu@yahoo.com; id_mess: robert_anisoiu
Nu au capac cu neon. Au capace din sticla, culisante, cum au cele din pet-shopuri.
Vand acvariu 115L, dimensiuni 75L*35l*44H, fund de 10 mm, lateralele de 6mm, laterala mare spate din geam cristal(fumuriu).
Pret: 100 RON

Vand acvariu 107L, dimensiuni 75L*35l*41H, fund de 10 mm, lateralele de 6mm, laterala mare spate din geam cristal(fumuriu).
Pret: 95 RON

Ai PM
As dori eu scalarii. Ai PM.
Guppy albastri am eu. Din ce am vazut pe net in unele poze seamana cu moscow blue iar relativ la alte poze ai mei sunt mai frumosi.
Nici eu nu am reprodus Hoplo, da si mie mi-a icrat in tot acvariul, pe toate frunzele de Valisneria. Nu a facut cuib, era spuma in acvariu, dar icrele erau pe frunze de Valisneria.
Nu trebuie sa-i separi pe ei. Separa frunza cu icre in alt acvariu, cu apa din acvariul in care au depus si cu aceeasi temperatura.
Si deja pregateste infuzori sau micro.

Forum Index » Profile for viviparu' » Messages posted by viviparu'
Go to: