[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: kazaku
Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Ce treaba are agresivitatea cu bazinul lui? Daca au ascunzatori poate sta linistit. Nu m-am gandit la venustusi maturi, eram cu gandu la pui. Poate baga flavus sau msobo, astia sunt mici si nu sunt urati deloc.
Eu ti-as recomanda africani malawi. Caeruleus 1M+3F, Demason 2M+3F si Venustus 1M+2-3F. Pt setupul tau ar fi ok zic eu. Bagi 2-3 pietre calcaroase, sa aiba locuri unde sa se ascunda, nisip de preferat alb gen cel de la hornbach.
Vand 7buc pui demason intre 4 si 5,5cm 100lei
2 cu 1 si 4 cu 2. Furtunul e pt bule de aer, iar tu nu ai nevoie de bule.
Conteaza si lemnul, banuiesc ca nu toate se comporta la fel. La fiert probabil trebuie 90*+.
Il fierbi si tu pe bucati. Degeaba il bagi in cada cu apa fiarta, eu am tinut unu asa cum zici tu doua luni in apa fiarta cu sare fara nici un rezultat. Il poti fierbe si in cada daca nu ai in ce, dar metoda e mai riscanta pt ca poate curenta daca e cada de fonta sau daca bagi mana in apa. Iti pot zice cum sa faci un fierbator care sa poata fierbe apa din cada. Dar mai indicat ar fi sa il fierbi intr-o oala mare, eventual 4-8h un capat si 4-8 celalalt capat.
Eu am avut o broasca testoasa care s-a imperecheat cu o musca. Sansele ca esterele sa se inmulteasca cu caeruleus sunt doar in cazul in care ai in acvariu o femela estera si un mascul caeruleus, sau invers. Desi nici asa nu cred ca sunt sanse. Dar voi lasati filmuletele cu idioti care incruciseaza specii sa va tampeasca. Scuzati-mi expresia.
Exista un buretel cauciucat pe care se pune acvariu. Se gaseste in pet shop si il poti pune si in interior, si peste pietrele sau nisipul si dupa pietrele. Eu asa am si nu am stres.
Andpop wrote:Off topic: E prima data cand aud expresia asta in acvaristica )

Care? Card in loc de banc? Probabil a avut omu lapsus
Daca vrei ajutor ar fi cazul sa dai mai multe detalii, nu doar despre pesti, ci si despre acvariu, filtrare...etc
Cu galos de oua. Bagi doua pliculete in apa si se inrosesc.
Glumesc, sa nu faci tampenia asta.
Cu hrana de calitate bazata pe spirulina si alge, cu o apa cu parametri buni si putini din specia lor in acvadiu, cam atat poti tu face. Restul depinde de calitatea pestilor.
Imi cer scuze celor care le-am promis ca le trimit. Cum am probleme cu memoria, am uitat si am donat toti melci. Abia cand am cercetat notitele am observat ca nu am onorat toate promisiunile. Sper sa ma puteti ierta.
Cati pesti aveai in prima poza?
Felicitari pt ca devii bunic in primul rand. Decorul e superb, imi place la nebunie. Cat despre leduri, nu stiu daca e indicat, dar eu as merge pe alea care merg direct la 220 individuale. Benzile de leduri nu au o lumina puternica si mie unu nu imi plac cum se vad. Poate depinde si de leduri, dar din ce am vazut eu, nimic bun.
Nu comentez ce nu stiu din proprie experienta sau sa fiu 100% sigur.
Eu nu as pune sare, cel putin cat pesti sunt sanatosi. Sarea intradevar e buna pt ca contine multe minerale. Dar din ce stiu de la persoane care au folosit sare mai mult timp, cand se imbolnaveau pesti tratamentele erau cam degeaba, nu mai aveau efect si era mai greu sa ii salveze. Nu vb din experienta proprie, deci nu pot baga mana in foc, doar ca persoanele care au zis sunt de incredere.
Ai nr meu de tel la semnatura. Da-mi un apel si te sun eu.
Mie imi place decorul tau. E facut de tine sau cumparat? Nu am citit tot jurnalul, scuze pt asta. Cat despre femela, ma abtin sa imi dau cu parerea, nu sunt sigur de ce e si nu vreau sa te induc in eroare.
Milo, acum ti-ai facut cont ?
Cand e gusata nu mananca deloc. Faptu ca fac grote nu stiu cat de mare legatura are cu depusul. Majoritatea sapa si isi fac ascunzatori.

Forum Index » Profile for kazaku » Messages posted by kazaku
Go to: