| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Salut , stiti cumva unde gasesc tuburi T5 24W de 8000K ?
sau intre 8000 si 10,000 K ? tot caut pe "goagle" si nu gasesc
Merci
|
 |
|
|
|
Tunde plantele stem si replanteaza varfurile , o sa arate mult mai bine
|
 |
|
|
dandumitru wrote:
skija wrote:
rodoselada wrote: Fertilizeaza cu Ada? sau cu fertilizantii proprii?
Acvariile de la parter sunt fertilizate cu fertilizanti greenaqua si cele de la etaj cu fertilizanti ADA
Si acum, sa ma ierte Dumnezeu, dar care credeti ca este diferenta dintre ele sau dintre ele si multe altele ?
Eu le raspund la intrebari , sa nu fiu rau  ) eu am incercat fertilizanti de la 5 producatori cel putin si nu am vazut nici o diferenta intre ele , oricum toate contin KNO3 , KH2PO4 si K2SO4  )
|
 |
|
|
rodoselada wrote: Fertilizeaza cu Ada? sau cu fertilizantii proprii?
Acvariile de la parter sunt fertilizate cu fertilizanti greenaqua si cele de la etaj cu fertilizanti ADA
|
 |
|
|
|
Bineinteles , micro si macro neaparat
|
 |
|
|
|
Poi vad ca intelege toata lumea chestiile ce se discuta aici .
|
 |
|
|
|
Iti explic eu daca vrei , ce anume nu intelegi din lumina scazuta, mult CO2 si filtrare+circulare bune?
|
 |
|
|
Silviu Man wrote:as folosi un fertilizant universal ( de ex. Tropica Specialized) impreuna cu micro si macro (de ex. Masterline I si II) si un supliment de potasiu. Asta mai ales pentru ca nu ai substrat fertil, care te-ar fi ajutat destul de mult.
De ce sa amesteci tropica specialized cu masterline micro si maco ?
Tropica contine si macro si micro
Or dozezi tropica specialized or masterline micro si macro
|
 |
|
|
|
Ai alga GSA si incepe sa ti se faca si BBA , asta inseamna ca ai prea multa lumina , asta inseamna ca ai probleme si deabia incep
La planta care ti-am zis ca e mancata de ancistrusi sigur e mancata de ancistrusi , doar nu stai cu ochii pe acvariu si noaptea
|
 |
|
|
|
Asa mult e de atunci ...aproape 2 ani jumate
Oricum daca mergeti in Budapesta sa va opriti la Greenaqua , o sa vedeti acvarii care o sa va raspunda la multe intrebari .....inclusiv filtrarea , lumina si co2
|
 |
|
|
Filtrarea este alt subiect  ) nu vreau sa dau apa la moara acum
|
 |
|
|
|
Problema e ca nu vor sa inteleaga , ca co2 -ul si lumina sunt critice ...eu am incetat sa mai scriu despre acest subiect, desi le-am demonstrat la multi pe mesaje private
Teorie stiu toti .....ca citesc pe net tot felul.....practica in schimb .....
|
 |
|
|
|
Ce nu inteleg multi cu low light este ca ......in bazinul lui Bobi fiind iwagumi style se zic asa , plantele nu sunt umbrite de hardcape sau alte plante si lumina ajunge oricum la toate plantele .
Oricum si eu sunt adeptul luminii slabe sau moderat-slaba , sa nu ma intelegeti gresit
Si acest bazin arata foarte bine
|
 |
|
|
Gabi C wrote: Acvariul merge bine si nu mai vad nici urma de ea.
Primele 3 cuvinte spun tot 
|
 |
|
|
|
baga pe Flickr
|
 |
|
|
|
Aici te ascunzi deci, la sarat , fain bazin
|
 |
|
|
|
Atunci e bine , o sa vezi ca si daca se face iar cyano o sa fie cantitati mici si trebuie sa o scoti manual si dai cu H2O2 si trece incet incet
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Cresc bine plantele ?
Da sau Nu ? nu exista raspunsul Nu prea