[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Mestere fa un pustiu de bine si fa un biotop sudamerican.......
Pai ar trebui sa functioneze mult..... cel putin eu asa il vad.
Frumusel tare.
Spor cu proiectul !
Tinind cont ca vrei HC pe sol ai nevoie de 2 tuburi de neon sau un led . Cu un singur tub nu ai sanse sa cresti HC.
Legat de fertilizare la fel - ai musai nevoie de Macro elemente pentru plante.
Superb.
Fara discutie nu e sanatos sa reduci timpul de iluminat su 6-7 ore. Cel mai sanatos este sa aplici metoda SAE. Daca ii iei mici undeva la 4 cm vor face treaba buna. Si metoda cu easy carbo este ok.
Am inteles.Daca nu este in cantitate mare nu mi-as bate capu prea tare cu ea. Iarasi SAE sint o solutie foarte buna. Si la mine se mai face bba pe lemne si cit timp am avut SAE lemnele aratau impecabil .
Poti goli 60-70% din apa din bazin si apoi cu o pensula dai cu easy carbo pe lemne . Apoi umpli cu apa. In citeva zile se curatat complet lemnul.Filrul e curat ?
Frumos
Poti incerca cu niste vaselina luata de la farmacie ( nu stiu exact cum se numeste) sa o ungi . La fel si axyl rotorului
Si eu zic pe partea de tuburi ca o combinatie 865 cu 830 este foarte ok. Tetrazona sint foarte frumosi. Alta specie care mie mi-a placut mult de tot sint Melanotaenia Boesemani. Mi se par exceptionali , in special masculii. Intr-un bazin mare cum ai tu s-ar simti perfect.Sint putin sensibili la calitatea apei dar daca faci saptaminal schimburi partiale de apa va fi totul ok.
Cam in ceata..... ai aplicat ceva " efecte " ?
Foarte frumos.
Io zic sa nu l mai bagati in seama ca asta e in stare se se mute cu totu aici la sarate.
Cel mai frumos scape ce a trecut vreodata pe aici.
Ca si pesti ti-as recomanda Paracheirodon simulans. Mi se par deosebit de frumosi si in acelasi timp si discreti in ansamblul general.
Pot sa stiu si eu ce cauti aici ?
Foarte frumos.
Arata foarte fresh totul.
Pe partea de filtrare cred ca as folosi ceva de genu :
https://www.nevertebrate.ro/filtru-extern-dennerle-scapers-flow-10458
sau :
https://www.nevertebrate.ro/filtru-extern-eheim-ecco-pro-130-14827

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: