Message |
|
Foarte fain spatiul in care o sa fie pus bazinul. De abia astept sa vad acvariul amenajat .....
|
 |
|
Poze cind vedem ?
|
 |
|
Vedem ce o iesi..... 
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:Bazinul este foarte fain! Felicitari!
Multumesc frumos.
|
 |
|
Ma bucur ca iti place. Pai asta e poza " finala" fara echipamente. Toate tevile alea de plastic ii strica din aspectul " estetic" al bazinului.
|
 |
|
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Sincer, daca aveam un asemenea acvariu nu-l desfiintam in veci, ma culcam cu el in pat..
 Ma mai chinuie si pe mine talentu' si ma maninca sa fac altu' nou. Ideea e ca nu stiu inca ezact ce vreau. Multam de apreciere.
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc.
|
 |
|
Daca tin bine minte Radu Carbureanu imi povestea de cineva care folosise o butelie fara revizie si ceva improvizat pe partea unde sint robineti.Intr o zi persoana cind a ajuns acasa de la munca avea un perete gaurit ca de o bomba.... de la butelie.......
|
 |
|
Se pare ca merge foarte bine bazinul.
|
 |
|
Liv wrote:E foarte riscant sa folosesti o butelie cu revizia expirata. Din foarte multe motive.
La centrul de mai sus se fac si revizii din ce am citit. Dureaza mai mult si costa mai mult, dar urmatorii 10 ani stii ca nu mai ai probleme.
De acord cu tine Liv.Nu as folosi o butelie cu revizie expirata sub nici o forma.
|
 |
|
Si asta ramine ultima poza cu acest setup.

|
 |
|
Incet incet am adunat materiale pentru un nou setup. Inca nu stiu ce va fi nature sau iwagumi.... ramine sa ma decid.
|
 |
|
Pai cred ca ceva de genu ar merge , nu ?
|
 |
|
Si uite asa topicu asta se muta la plantate.....  .... cine stie ce pune la cale mesteru si il vedem si la Creme .....
|
 |
|
Na tu stii mai bine. : D. Clar si tetrazona sint foarte faini. Combinati cu barbus nigrofasciatus ..... masculii la astia din urma sint tare faini.
|
 |
|
Asta inseamna ca tre' sa ma abonez la jurnalu' tau. Melanotaenia boesemani nu iti plac ? Mie mi se par tare faini.
|
 |
|
Depinde mult de ce vei tine in acvariu, Ideal este ca sa ai ca volum de material filtrant minim 5% din volumul acvariului oar ca debit minim de 6 ori volumul de apa al acvariului pe ora. Ca idee eu la un bazin de cca 100l recomand ca volum si debit un Eheim professionel 4 350. Asta ca sa iti faci idee cam de ce ai nevoie.
|
 |
|
Si mie imi place bazinul.
|
 |
|