[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Nu , Bre, e prea mult, nu indraznesc, si e si mare...
Are si Edyr una din asta prin Iasi ... Dar vreau una a mea, numai a mea ...

Si eu tocmai scriu la tine cat de simplu tin eu bazinul, tu vrei sa-mi trag computere, acu' la batranete ...
Eu cred ca problema e ca nu ai ( inca) un oarece refugium cu macroalge.
Eu in 5 ani odata mi-am luat antiphos, de la JBL, dar asta demult si am fost dezamagit cand l-am scapat prin sump.. Acum nici carbune nu mai tin, si fraguiesc (deci muci la greu) la cateva zile tot felul de corali. Alge nu am in display, pe chirurg tre' sa-l hranesc ...
Ma inchin in fata marinimiei tale, dar ce ' reaku fac cu dita' i device-ul cand mie-mi trebuie o singura pompa pe care s-o palmez undeva de unde s-o stiu doar eu ...
Si asa furtunul e montat spre fata, nu am probat daca mai suporta inca 180 de grade filetul stutului ...
Dragos merci inca odata, rugamintea mea era destinata tocmai celor ce utilizeaza asa ceva, drept pentru care mai cantaresc decizia finala ...
Domnilor, va multumesc, ma inchin in fata celor scrise si voi face economie ...
Si la asa pret pun doua inseriate
Conu` Pavelescu mi-a recomandat una destul de ieftina, si Dragos una buna, dar parca as vrea sa-i vad furtunasul ala bine presat ... adica sa aiba carcasa transparenta ...
Am revenit din weekend-ul prelungit, toate bune, dar aerul in overflow avea aproape 1 cm. Un concediu de 10 zile duce la dezamorsarea circuitului.
La ideea cu bureti renunt si merg pe peristaltica cu timmer.
Asa ca rog pe cei care utilizeaza acest device sa-mi recomande un model trainic, fiabil dar si accesibil...
Multumiri anticipate!
Ce i-ai prins bun in clips?
Lumina nu o sa fie vizibila

Decat pentru alge ... presupun ...
Vezi ca trebuie iluminat cu un rosu turbat, non-stop, cum da oare prin casa?
Si ma mai intreaba sotia ce ma tot pasioneaza forumul asta ... da` nu-i zic ...
In Moldova au fost minime de 6 grade noptile astea ... Doi pestiuci, volum mic de apa, heat pack lipsa ... Cam asta-i scenariul ...
Am fost o saptamana in curatenie, schimbat ceva mobila. Aproape am terminat dar plec la munte.
De marti pot face pachete ...
ptmdanezu wrote:am anemona din martie ... se tot muta dar este bine mersi si parca creste

O hranesti?
Inainte de bio digest mai fa un schimb de apa, inceraca sa aspiri spurcaciunea aia ...
Redu intensitatea la lumina nu durata.
Ridica montipora digitata cazuta.
Sufla cu ceva varfurile milka si la ceilalti unde s-a depus mazga.
Ai incercat sa orientezi pompa de valuri spre centrul pietrei?
Ghinion curat, sa se raceasca vremea brusc ...
dan.pavelescu wrote:Pai.. pentru AntiTantariSistem

A inteles, cum am zis si eu ...
kirucd wrote:De la mine. Ce vrei sa faci cu ea?

Ii intra tantari in casa si nu recunoaste, zice ca-i trebuie la acvariu ...
Se stie ca aici te ard, dar iti dau eu un pont, pe PM daca-l vrei ... cu discount ...
E deja o mare realizare sa tii in viata anemona, si chir imi place ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: