[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
dan.pavelescu wrote:Uite o varianta ieftina, pana iti cumperi ceva mai de calitate:

http://www.aliexpress.com/item/2015-Peristaltic-Pump-Dosing-Pump-With-42-Stepper-Motor-Tubing-Hose-Pump/32293723704.html

edit: scuze, acum vad ca timpul de livrare e intre 15 si 60 zile..

Merci, uite ca-ti intorc gestul:
http://www.fish-street.com/ats_algae_turf_scrubber_filter_system

Si-ti ajunge si mai repede ...
Voi incerca cu burete de baie, il desfac eu cumva si-l amplasez doar in spatele pieptenului, sa nu il traga si sa blocheze fanta de jos.
dan.pavelescu wrote:E lasa, ca nu mai plec asa des ca pe vremuri. Stau 2-3-4 luni acasa, apoi plec pentru o luna maxim.

Oleaca plecat tot esti ...
aerosv wrote:
Azi ajung pestanii insa hrana congelata nu au avut pe stoc si ajunge in alta zi.... e ok sa le dau fructe de mare din comert pana atunci ?

Nici macar artemia congelata nu gasesti in Suceava?

Cu fructele de mare risti sa bagi in acvariu microorganisme nedorite: scoicile sunt mizerabile, crevetii sunt perisabili, la fel caracatita, calamar.
Sau vezi cine are artemia eclozata.
dan.pavelescu wrote:Cand sunt plecat il opresc

Sau il iei cu tine sa-l cureti la timp ...

Are o oarecare perioada pana se formeaza algele ale, daca le opresti o iei de la inceput de fiecare data.
Porcu wrote:Ma gindesc cum ar fi sa inchid topicu' pentru citeva zile .

Nuuu, nu ne lua jucaria nenea ...
Macar cand pisica nu-i acasa soriceii sa joace si ei pe masa
catalin_ wrote:

Mai ai zoasi din aceia?

image

Da, sunt pregatiti, si ricordeele dau semne de separare ...
Si eu astept mai multe feedback-uri de la cei ce-l folosesc pe la noi ...
Nimeni wrote:Voi faceti omul sa isi schimbe nick-ul....

Degeaba si-l mai schimba, dupa pozele astea doua generatii tre` sa treaca sa se uite ...
Deh, Pavelescu si mancarimea lui ...
dan.pavelescu wrote:Scuze de offtopic, dar ce plm e ala "crab boschetar"???

E ala alb si gras al tau ... ala de se da la pompoaenele aluilat ...

A, si cum zice si Edyr, doar daca-l prinzi de viu si-l usuci devine safe ...
Viata domne`, Koala style siesta
Cineva din zona e rugat sa verifice daca nu a fost el prins de infractor ...
Eu banuiesc un crab boschetar de prin piatra vie, care-l poate imobiliza si rontai ...
Felicitari, daca si cu pachetul de inceput acvariul arata asa, dupa urmatoarea populare (la corali ma refer) oare cum va fi? Numa` ca trebuie sa-i retrogradezi pe zoasii aia rosii, sa lasi loc la SPS-ei.
Nu, sunt tot nutrienti, in lipsa consumatorilor, si daca fiola nu e de nano, faci mai mult rau.
Eu cel putin am primit PM dupa ce m-am luat de limba lui scrisa, in care zicea ca-i site de acvaristica si scrie cum vrea el, apoi la caterinca nu s-a bagat.
Un jeg de om care ne ocupa timpul si nervii, ar trebui cu totii sa-i depistam cat mai repede pe astia, adminii sa ia masuri.
dan.pavelescu wrote:

edit: Mugurele, hrana le dau asa: o zi jumatate de cub de congelata (e omor pe congelate, nu ramane nimic), urmatoarea zi le dau niste granule de la NLS, thera nustiucum apoi in urmatoarea revin la congelate si tot asa.
E prea mult?

edit2: Emeraldul sta pe pietre si tot aduna chestii cu clestisorii lui, dar rezultatele nu se vad. Pe hermit il doare in cur, o fi ruda cu Donald Trump.

Mai, nus` ce sa zic, doar ca la mine hranesc dimineata si seara cu cate o jumatate de cub de congelate, sporadic mai presor niste granule, asta la 10 pesti.
Si am si refugiu cu DSB, reactor la picatura, skimmer rezonabil, ... si poate si un pic de noroc
Blue14 wrote:Nu ma supar, acvariul lui arata foarte bine!

Matur ...

Rugaciuni multe si posturi lungi... numai asta te scapa de algele alea.

Le-o fi facut si acvariul, cum a facut si stapanul burta pa fond nervos, da mie-mi miroase a papita multa aplicata deodata.
Chiar cu riscul major de a-l supara pe Blue, recunosc in sfarsit ca acvariul asta arata mai bine ca al lui
La algele alea m-am ambalat si eu la inceputuri, venisera cu vietati din Mediterana. Pareau greu de starpit, dar au disparut intr-un final. Pe atunci se practica black-out-ul ... dar nu recomand, pagur-ul nu se ia de ele?
dan.pavelescu wrote:Eu sunt atasat de toate ganganiile si vietatile din acvariu, dar mi-ar placea sa am (in viitorul acvariu mare) pietrele acoperite cu gps si ciuperci.
Ciupeeeeeeeerci, magic mushrooms

Chiar nu te inteleg, cum pot sa-ti placa astea. (mentionez cu rusine ca nu-s de la mine din acvariu ...

image

Sau astea:

image

image

image
Bre`, ma simt flausat si asa, cu macar unu` si tot am nimerit-o.
Da` tie-ti plac toti, da???

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: