dan.pavelescu wrote:Azi am avut o zi lunga, obositoare si de cacat. Cea mai lunga, obositoare si de cacat din istoria zilelor lungi, obositoare si de cacat.
Iar maine urmeaza alta si mai lunga, mai obositoare si mai de cacat. De ce plm n-am invatat mai multa carte??
Imi pare rau, dar n-ai dreptate.
Indiferent de cat inveti, tot ai parte de cacat.
Vorbesc din experienta.
N-am putut sa rezist.
E mare si frumoasa si a avut un pret care corespundea cu ce aveam in buzunar.
In plus, acum am lumina in acvariu ca sa o tin in viata. Cu neoane nu stiu daca riscam.
Daca iei GHA si pui la microscop, o sa vezi ca colcaie de crustacee micute. Pana sa te arunci sa cumperi dieta vegetariana crevetelui, verifica daca mananca alga sau ce e prin ea. Crevetii astia sunt scavengers si oportunisti, dar algivori sigur nu-s.
Mie imi pare ca are motive bune sa se planga.
Eu am fost socat de diferenta de atitudine in UK fata de client fata de ce pateam in Romania.
Si nici nu auzi atat de des despre "Protectia Consumatorului", nici nu stiu daca exista.
Firmele cumpara produsele prin canale oficiale si le vand la pretul RRP care acopera din partea producatorului micile neplaceri care necesita schimbarea produsului. La noi, se cumpara produsele cat mai ieftin prin tot felul de canale ciudate pentru a maximiza profitul. Asta duce la lipsa garantiei de la producator si sanse crescute de produs substandard.
Exemplu personal:
Am luat din Romania inainte sa plec de tot un laptop Dell XPS13 M1330.
Laptopul a fost comandat online de la unul din magazinele online mari din Romania.
Era un model Red.
Acest model avea o placa video nVidia integrata pe placa de baza, cu racire deficitara care ducea la arderea placii si necesitatea schimbarii placii de baza.
Cu cateva zile pana la iesirea din garantie, s-a stricat.
Era imposibil sa trimit laptopul la garantie in Romania (timp limitat, nu mai aveam factura si nici ambalajul original).
Am sunat la Dell Uk si le-am dat serial number si service tag si de unde l-am cumparat.
Au verificat si garantia era inregistrata de vanzator ca end user la momentul cand au adus produsul pe stoc. Ca atare, laptopul era deja iesit din garantie.
Dell a decis sa-mi schimbe placa sub garantie intrucat nu era vina mea. Nu mi-au cerut proof of purchase, mi-au confirmat ca povestea mea se confirma cu ce aveau ei in sistem si asta a fost suficient pentru ei.
Mai mult, mi-au oferit si optiunea de a cumpara garantie extinsa pentru o suma modica.
Mi-au mai schimbat placa de doua ori ulterior.
Procedura: sunam la Dell si le ziceam cand sunt acasa. Un tehnician venea acasa la mine si imi repara laptopul pe loc.
Am incercat sa fac upgrade free online la sistemul de operare.
Din pacate, produsele destinate Romaniei erau excluse de la upgrade free.
Alt exemplu:
Am cumparat un Toshiba Qosmio X300 refurbished Amazon Uk de la un third part seller.
Laptopul era o bestie de 17", cu trei placi video (doua in sLI), procesor Intel xTreme, doua hard discuri in raid etc. Costa vreo £3000 nou, eu l-am luat cu £800 refurbished. Pe site-ul Dell, refurbished costa vreo £1200.
In cutie era un card care zicea ca pot extinde garantia cu inca trei ani peste cei doi oferiti standard.
Cand am sunat la Dell, mi-au zis ca nu am cumparat de la un seller autorizat de laptopuri Dell refurbished si ca nu pot extinde garantia.
Dupa un email in care le-am zis ca nu scrie nicaieri in cardul din cutie ca trebuie sa cumpar laptopul prin seller autorizat de Dell, au acceptat sa imi ofere extensia de garantia.
Laptopul are acum aproape zece ani si nu a necesitat interventie la garantie.
O alta faza faina e ca banca e obligata sa-ti respecte anumite drepturi:
- daca nu primesti un produs sau serviciu, ai dreptul sa anulezi tranzactia
- daca esti victima unui scam, iti da banii inapoi.
Eu am avut doar experiente pozitive in UK, nu stiu daca sunt exceptia sau regula.
koala wrote:- Nimeni nu-ti poate confirma sexul acelui scalar... cel mult, ne putem da cu parerea.
- Cauta sa cumperi inca 2-3 bucati, cam de aceeasi varsta... perechea se va alege "singura" si va trebui sa renunti la ceilalti.
E singura solutie care-ti asigura "o pereche".
Probabil ca acvariul nu e suficient de mare pentru inca 2-3 bucati sau pentru bucata deja existenta.
Cyanobacteria e dificil de combatut pentru ca are capacitatea de a folosi azot anorganic. Adica ceva ce aerul are in proportie foarte mare.
Apare in general in acvarii cu variatii mari de parametri, cum ar fi temperatura, salinitatea (la marine), schimbarile de iluminare, in general orice ii da un avantaj asupra algelor (la marine) si a plantelor (la plantate).
Teoria mea e ca apare pe substrat pentru ca acolo apar bulele de azot in urma proceselor anaerobice la acvariile marine (ultimul pas din ciclul azotului, the holy grail, denitrificarea).
Poate ca o folie de plastic peste acvariu care sa previna schimburile de gaze ar omori si cyanobacteria?
Cumpara niste ierbivore, acum e momentul ideal sa faci investitia.
Melci turbo si hermiti (Paguristes cadenati sunt longevivi si pacifisti, ii am pe ai mei de cinci ani si au rotat prin toate acvariile).
Trebuia sa nu dezlipesti colantarea, puteai da gaurile direct prin ea si apoi decupai doar cat era nevoie in jurul flanselor.
Nu pricep de ce ai pus T-uri cu end cap in loc de coturi de 90°.
Felicitari pentru ca ti-ai facut curaj sa dai gaurile singur.
Si satisfactia e priceless. Si daca era sa se sparga, ti-l spargea si altcineva cand dadea gaurile pentru tine.
Eu iti recomand un peste din familia Amblyeleotris cu un crevete Alpheus.
Pestele va lasa nisipul in pace, dar va oferi protectie crevetelui, care va face toate mutarile de nisip.
Desi goby sunt prin definitie niste pesti urati, mie imi par cei din familia Valenciennea din cale afara de urati din cauza formei corpului (Valenciennea wardii are aceeasi forma, desi un desen cu mult mai interesant decat restul; la fel cu Valenciennea bella).