| Message |
|
|
rezolvat
dar stie lumea ce-i ala dimorfism  ??
|
 |
|
|
craca e de belea.... daca poti sa o dai in functiune..... amano scrie pe tine 
|
 |
|
|
daca va este de ajutor...
link aici
|
 |
|
|
|
ce anume a crapat? fata laterala (mare, mica) sau fundul?
daca poti sa "o" dezlipesti si sa cureti siliconul, se poate inlocui ... mai multe detalii.
... geam termopan... e "sistemul" nu sticla in sine.
|
 |
|
|
....  nu-i asa ca irakul era "plin" de arme de distrugere in masa ?
... da!! sunt de incredere, in functie de cum "te miros"
stii ce ceri, bafta ta, nu sti......  leapsa. in general sunt oameni de treaba, dar viata e grea si trebuie sa traiasca si ei. altfel spus, cine nu casca ochii, casca punga.
lamurit?
avind in vedere ca unii sunt clienti vechi ai vinzatorilor din obor, nu putem spune nici ca "sunt sublimi, extraordinari si nemaipomeniti", nici ca sunt niste "jigodii nenorocite, avari, cautatori a se imbogatii pe spatele clientului <biban> " ;) 
|
 |
|
|
furnici wrote:..... radacina mea vrei90 cm asa ca nu am in ce sa o fierb
ce pot face? in cazu asta
se pare ca ASTA e marea problema a omului.... ca trebuie sa o fiarba, stie;)
|
 |
|
|
|
cineva intreba de cd-sera, din gresala i-am sters postul , ii dadeam link catre topicul si oferta de mai sus.... presupun ca dind refresh si view new posts, o sa ajunga "aici' .
|
 |
|
|
|
esti sigur ca nu sunt echinodorusi "normali" dar foarte bine hraniti cu fertilizanti, bioxid de carbon si lumina dedicata?
|
 |
|
|
ba da, dar cine are aparatura necesara macrofotografiilor, si pestii bolnavi la indemana....???????
in cel mai bun caz, se pot folosi linkuri, catre alte site-uri.
later edit...
ar fi trebuit sa subliniez MACROFOTOGRAFII......care sunt ceva mai grei de realizat, atit din pdv tehnic(lentile adaptoare) cit si al "stabilitatii" pestilor...
eventual facut un "acvariu" in care pestele sa poata sta, dar sa nu aibe loc unde sa se miste 
|
 |
|
|
...... cu imprumut...;) ce face cit timp e imprumutat, e treaba lui. ;) 
|
 |
|
|
|
asa pot sa-t arat si eu pe site-urile juwel, setup-uri de acvarii, cu discusi si scalari, desi "se stie" ca nu e bine sa fie tinuti impreuna, pe motiv de paraziti interni si diferente de rezistanta la acestia.
iar despre combinatia propusa, nu pot sa spun decit ca in cazul in care o vei pune in aplicatie, va fi spre "desfatarea" sumatranilor cu "antenele" leerilor ;)
si asta ar fi doar unul dintre motivele "incompatibilitatii"
|
 |
|
|
|
baga un ochi la vinzari, poate-ti gasesti acolo "alesul"
|
 |
|
|
|
cel mai bun lucru era o schimbare de apa.
nu stiu cine babau a bagat lumii in cap chestia cu verdele de malachit?????????
ala este pentru GRIS, iar grisul nu se manifesta, propaga, dezvolta, la tempereturi mai mari de 28 grade, deci pe "vremurile" astea, chiar nu-si avea rostul,
pestii sufereau ori de slaba oxigenare a apei ( concentratia de oxigen dizolvat in apa, scade cu cresterea temperaturii), ori din cauza apei "stricate" de prea multa mancare, ramasa nemancata in acvariu si care a stricat apa, fapt intarit si de prezenta "viermilor" pe care ii mentionezi.
|
 |
|
|
o sa fac o paralela...
pentru a se aprinde, unui bec ii trebuie curent electric de un anumit VOLTAJ si un anumit AMPERAJ....
pentru a-i merge bine, unei plante ii trebuie o anumuta TEMPERATURA DE CULOARE ( grd K) si un anumit FLUX LUMINOS ( lux, mcd)
astfel, degeaba are un neon j' de mii de lux, daca temperatura de culoare este de 6000K, sau degeaba are 2800K daca are 12 lux ;)
|
 |
|
|
|
incepe sa fie bataie de joc... topic inchis, de asemenea tot eu am sters si topicul cu pietrisul ...
recomandare, citeste si informeaza-te de pe forum , dupa care vino cu intrebari, nu cu bascalie.
|
 |
|
|
serban1992 wrote:As vrea sa tin o pereche de :guppy,xifo,molly,platy. la plante m-am hotarat, dar nu le stiu numele. oricum nu au nevoie de adaos de co2
de ce toata lumea incepatoare se apuca sa puna O PERECHE DE....SI O PERECHE DE ....SI O PERECHE DE....
mai bine pune MAI MULTE PERECHI DE....... SI ATIT . in general pestii astia se simt mai bine in grup ( mai putin xifo)
parerea mea .. e ca e mai frumos un acvariu DOAR cu una din speciile de vivipari prezentate mai sus , decit o "ciorba" de mai multe specii.
|
 |
|
|
|
ce importanta are ce ai spus, important e ca nu mai mor pestii, deci, poate fi reluata activitatea de "repopulare".
|
 |
|
|
|
raspuns gen "calu' fuge si cu pisica nu poti bate cuie ...."
raspunde omului ce te-a intrebat, pentru ca in functie de "situatia" de la tine din acvariu poate diferi raspunsul .. in orice caz, e mare "ciorba " acolo .. asta ar fi prima concluzie, ai bagat niste chimicale care nu-si aveau rostul, sfatuit de vre-un "profesionist" si acum nu sti cum sa repari situatia ...
OBSERV CA FORUMUL S-A CAM TRANSFORMAT IN "HELP ONLINE" . MAI OAMENI BUNI, CARE CERETI AJUTOR, AJUTATI-NE SA VA AJUTAM, INTELEGETI CA NU SUNTEM UN GRUP DE MAFALDE, CARE SA "STIM" CE AVETI ACOLO. DATI CIT MAI MULTE DETALII.
|
 |
|
|
|
5-10 cm, 3-7 cm, 5-10cm, 3-5 cm
|
 |
|
|
|
te rugam sa ne spui ce anume vrei sa ti in el .
|
 |
|
|