[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan
Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by razvan
daca un peste sau o planta sunt protejate, cresterea lor in conditii de "captivitate" si eventual eliberarea "surplusului" in natura, nu ar contribui la dezvoltarea speciei si chiar la eliminarea conditiei de "specie pe cale de disparitie" ????
dupa cum spuneam, personal as fi foarte interesat sa-mi populez un acvariu cu pesti "d'ai nostrii"
cita rautate pe faraonii astia......
ma refeream la faptul ca i-au scos din apa sa le scoata acul din gura si sa-i bage in galetusa, borcan, halau, sau alte locuri de depozitare.. IN APA
nici pe departe nu mi-a trecut prin gind faza cu "sa-l invat sa traiasca fara apa" ;)
pot sa spun ca multa vreme am cochetat cu ideea, dar nu am gasit ce anume sa bag in acvariu .... am facut chiar si cereri ferme pe la pescari, pentru niste bibani soare, care ii consider net superiori din pdv frumusete, discusilor ( stati nu dati cu pietre ;) ) dar raspunsul a fost de la toti la fel, cum i-am scos din apa, in 5-10 min au murit.
as fi foarte interesat de pestiuci mici din apele noastre patriotice ;) , care ar avea sanse sa traiasca in 120 l.
am inteles ca sunt o gramada de pesti de talie mica si foarte mica, in apele teritoriale.... poate sa spuna cineva ceva despre ei ? sau macar sa-i numeasca.
fac un mea culpa in legatura cu topicul ala, pe motiv ca a fost prea serios, lipsit de gluma foarte necesara in acel caz, si vreau sa fac o "rectificare" in ideea susmentionata.
nu ma poci abtine, avind in vedere nu numai gestul facut de Dalles, dar mai ales CANTITATEA si nu mai pe urma si calitatea materialului donat ;)
asa ca .....

OSANNA ridicam tie mare Dalles al Anubiasului, pentru sacrificiul intru imbuibarea forumistilor cu anubiasi, tuturora dupa pofta si mai ales dupa necesitati.
Fapta jertfei tale va ramane pe veci in analele forumului.
Glorie anubiasului ciopirtit, sa recreasca mare, frumos si dupa cum vrei tu, sa fie ferit de alge si pesti hrapareti care ar cuteza sa se infrupte din el .. ;)

asa mai merge ? ;)
no comment....
le taci si le faci ...
duminica, daca o ramane vre-o ciozvirta de anubias d'ala .... am citit topicul cu "donatia" dar nu-mi inchipuiam ca-i atit de mult.

SUPERB
johnny6600 wrote:Eu tocmai fac un acvariu de 100 de litri din sticla de 4 mm

te joci cu focul ... chiar si cu intaritoare..
o leaca de riccia, gasesti la mine, dar doar varianta mocca.
ce rau imi pare ca n-am fost pe aproape sa ma tin de cuvint.. sa fiu eu primul .. ;)
era vorba de ceva legat de mmmmmmm am un lapsus, ... uniunea europeana, ... parca ;)
mai scrie o data , dar fara diacritice, sa inteleaga toata lumea.
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index