| Message |
|
|
|
Hmm...15 minute e cam mult. Deci careva sa zica, ar cam trebui sa-mi iau un electronica.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. I-am donat la un petshop.
Multumesc de gazduire.
|
 |
|
|
Cochetez cu ideea ca la toamna sa pun cativa tiger shrimp, caci am niste afaceri neincheiate cu specia asta...dar don'soara nu mai vrea "paianjeni"
Vedem.
|
 |
|
|
|
Am inteles. Acu' probleme cu pene de curent n-am prea mari. Se intampla rar sa pice pt cateva momente.
Daca rezista 2 luni, optez pt cea mecanica. Si daca pot sa o setez la ordinul minutelor. Caci pt aprox 11 ml de solutie banuiesc ca nu e nevoie sa functioneze prea mult.
|
 |
|
|
|
De curiozitate, baietii astia trimit si in tara?
|
 |
|
|
|
Te referi la priza mecanica sau electronica?
|
 |
|
|
|
La care te referi cand zici de intreruperea curentului?
|
 |
|
|
|
Hmm si oare nu si-ar face treaba pentru 2 luni? Atat am nevoie sa functioneze.
Buba e ca una mecanica ma costa 7 lei, iar un electronica 35.
|
 |
|
|
Bun, dupa cum ati spus perfuzorul nu mentine un debit constant. Dupa juma' de zi aproape ca se opreste.
La fel se intampla si daca pun un robinet pentru aer.
Maine imi ajunge o pompa de aer (am profitat de o comanda la pepika si am luat-o de acolo, caci lenea e mare sa ma misc in oras  ) si incerc varianta lui humbert.
Referitor la priza programabila, as lua una mecanica, pentru ca e mai ieftina. O pot programa sa functioneze doar 2-3 minute (sau poate chiar mai putin) ? Nu m-am prins cum se seteaza, de aia pana acum am apelat doar la prize electronice
|
 |
|
|
|
Cauta pe site-urile petshop-urile online teste kh si gh. Sunt diversi producatori: jbl, tetra s.a.m.d.
|
 |
|
|
Daniela76 wrote:[
Am avut si un soi de alga, o chestie gelatinoasa albicioasa ca o pielita.
Nu e alga. Apare la mai toate acvariile nou startate. Ori o mananca pestii/melcii, ori dispare in timp.
|
 |
|
|
|
Da, chiar imi era drag...te atasezi in timp. Nu ma asteptam sa sara, o singura data a facut-o, insa l-am prins la timp. De data asta insa, n-a fost sa fie.
Deocamdata nu-l inlocuiesc, oricum plec acasa la sfarsitul saptamanii. Poate din toamna.
|
 |
|
|
|
Pai trebuia sa o legi. Eu am legata de pietre mai mititele si sta cateva luni pana se desprinde, dupa ce creste mare.
Cu blyxa sa nu o pui foarte in fata, caci creste maricica totusi si se fac tufe.
|
 |
|
|
|
Din pacate astazi l-am gasit pe Grigore pe covor, uscat complet...
|
 |
|
|
|
Salut. Bine ai venit!
Filtrul eu as zice ca are un debit cam mic. La fel si iluminarea...ar trebui sa mai adaugi un neon de 15 W.
|
 |
|
|
Da, la cabomba furcata ma refeream. Faina planta
|
 |
|
|
|
Planta din centrul ultimei poze, langa ludwgia e un myriophyllum ? De care? E simpatica.
|
 |
|
|
|
Ti-am trimis Claudiu, pe pm.
|
 |
|
|
|
Riccia sta legata pentru o perioada, dupa care trebuie scoasa, scurtata si legata iarasi. Deci daca ai rabdare cu ea, poti sa o lasi pe buturuga. Mai usor ar fi sa o legi de ceva pietre, caci sunt mai usor de scos si manevrat.
|
 |
|
|
Daca au solzii zburliti poate o infectie bacteriana?
Ia vezi aici: http://www.jbl.de/en/online-hospital
|
 |
|
|