[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RvN
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Multa bafta cu proiectul. Arata foarte promitator (ca de obicei) :D.
Gabi C wrote:Foarte fresh bazinul.

Multumesc frumos. Ma relaxeaza maxim si imi place cum arata acum, nu ii mai schimb nimic, il las sa se maturizeze linistit.
I love this game! :)
Sebastian Costin wrote:Ce fain! Lumina albastra .... ...mi-a fost destula, zic

Asa am zis eu de cealalta, drept urmare m-am pricopsit cu 2 pe langa cea albastra
dan.pavelescu wrote:Sa vorbesti cu Silviu Man sa iti rezerve un loc pe presul de la intrare, sau in cotetul cainelui, ca nu te vad bine

Se lasa cu un wabi kusa pe pres, sau macar un nano la cotet )
adrian09 wrote:fain tare....vad ca aven si un RECIF acili....

mai lipseste unul cu ciclidae... si .....aven de toate

Ms frumos! Poate la un moment dat vor fi si ciclide, un cub Dennerle 60 pentru niste ramirezi electric blue, nu se stie niciodata .
Sa va prezint si laboratorul :)
Am mutat toata gasca in asta, in celalalt cub s-ar putea sa poposeasca niste red crystal.
Cateva cadre de seara :)
ocean wrote:Imi place asa mai salbatic si faptul ca nu e tip insula(bine nu ca ar fi loc )

Si mie imi place asa cum a iesit, iar mai trebui cateva detalii de finete, dar mai aman (de lene ).
Silviu Man wrote:Super!

stau cu ochii pe el
Silviu Man wrote:Ai rabdare sa creasca Anubias si Buce. Uite un Dennerle de 10 litri.
Dar are fix un an!!!

image

Eheeee, macar niste bucephalandre sa mai adaug si eu . Ca sa am rabdare pana la capat
Ma bucura sa vad ca plantele s-au adaptat si incep sa se dezvolte.
O sa incerc sa il mentin doar cu schimburi de apa de 30 % la 5 zile si aditie de Masterline Carbo, mentenanta saptamanala si multa zgarcenie la mancare :D
rodoselada wrote:De Oto si Boraras vorbeste cu Eduard Ciocoiu

Multam, o sa incerc sa il contactez.
Ms frumos, nu am mai bagat decat cateva fire firave, restul a ramas in celalalt cub :D (doar ca l-am mai rarit).
dan.pavelescu wrote:Atat? Altceva mai ai in plan pe partea de miscatori? Ceva cory pygmaeus, microrasbore, etc?

Am cautat boraras brigittae dar nu am mai gasit la coralis, la urmatorul transport poate reusesc sa prind vreo 10 - 12 bucati. Si ma gandeam la niste ottocinclus, dar sunt foarte sensibili si mor repede .
Se dau urmatoarele ingrediente:

- Dennerle Nano Cube 20 litri + lampa Dennerle 6 w si filtrul Dennerle Nano Corner cu ada rio si putin burete.

- Substrat Dennerle Nano Shrimp Sulawesi Black 4 kg + DeponitMix, 1 roca vulcanica si 2 red moor.

- Plante: Microsorum, Bacopa , cateva Bucephalandra, Ludwigia Red, Anubias nana petite, Christmas Moss.

- Fauna: creveti (nu sunt inca decis ce pun aici) si boraras.

A prins bazinul viata :)
Nu altii cum cred, dar eu zic ca pana la high tech-ul de 60 cm iese si din arhitectura actuala o mica bijuterie :D.
Sebastian Costin wrote:Fain cubul!

Multumesc frumos! Maine urmeaza sa cazez cateva neritine zebra, ottocinclus, boraras brigittae si in maxim o saptamana crevetoii.

Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Go to: