[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: RvN
Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Maine sosesc primii locatari la garsoniera :)
Lemon wrote:frumos

Multumesc frumos!
trasalica wrote:LIKE si eu trebuie imi bag mana el si dupa incep un jurnal DulceSarat . Frumos tare arata!

Multumesc frumos!
Am incheiat o duminica placuta in fata bazinului cu un demisec rece :D.

Ca si concluzii: voi schimba treptat siporaxul cu maxspect bio balls, voi pune in fata aqua medic tonga pearls (are un aspect interesant), mai bag un clovn la disperatii aia 2 si poate din cand in cand mai adaug cate un coral (am mai pus niste piatra in bazin pe unde mai erau goluri si am creat niste locuri de plantat :D).
koala wrote:Da, da, da!
Misto de tot!

Multumesc mult! Revin dupa ce adaug vietuitoarele , sa fie si putina agitatie pe acolo.
dan.pavelescu wrote:Bravo grasule, frumos

Multumesc! Bine ca nu l-am scapat si pe asta printre degete cand l-am pus
Gabi C wrote:Si mie imi place bazinul.

Silviu Man wrote:Foarte tare!

Multumesc!
Salutare,

Pentru ca asa a fost conjunctura, am ajuns in posesia unui bazin Aquael de 20 litri cu lampa Aquael (modelul vechi de 6 w) si filtrul intern Aquael.

Desi bazinul este zgariat pe toate laturile, am decis totusi il pastrez (motiv pentru care ii voi deschide si un jurnal).

Substrat Dennerle Nano Shrimp Sulawesi Black 2 kg, 1 Roca vulcanica si cateva red moor.

Plante: Microsorum, Alternanthera red mini, Hydrocotile Japan, Bacopa, Bolbitis, Bucephalandra, Ludwigia Red, Christmas Moss.

Vietati: urmeaza o colonie de creveti, 2-3 melci si poate cativa boraras.

M-am jucat putin cu el si rezultatul se poate vedea in poza.
Se poate inchide, multumesc mult pentru gazduire.
ocean wrote:E fain

Multumesc frumos. imi e era dor
Adaug la piatra si un bonus de 3 - 3.5 kg de nisip ramas in plus (sau le dau la schimb - corali, cleaner shrimp sau 1 clovn).
trasalica wrote:Waaaaw, chiar si asa, arata misto tare

multumesc frumos.

Am alte asteptari de la acest bazin, dar va dura destul pana ma voi putea declara pe deplin multumit.
Dupa o pauza in sectorul dulce, am revenit cu un mic setup.

Pe scurt, bazin Aquael 20 litri, filtrul intern aquael, lampa Aquael 6 w, varianta veche, substrat Dennerle Shrimp nano, roca vulcanica, cateva red moor si plante ce am reusit sa fac rost rapid ca sa ii dau drumul pana nu ma razgandesc :D
Gabi C wrote:Superb.

Multumesc frumos, Gabi.
Lucrurile simple ne fac viata frumoasa, in acest caz niste culori :)
Zoasul s-a dat,a ramas disponibila piatra la pretul de 80 ron!
GreenLifeAquatics wrote:Piatra a fost bagata in acvariu si apoi uscata?

Salut, piatra a stat mult timp intr-un bazin mare, stabil si sanatos - mai exact am luat-o de la colegul nostru Batman, dupa care am preluat-o eu sub o anumita forma, bucata asta era piciorul unei coloane. In urma unui efort minim, am scapat-o din maini cand am vrut sa o introduc in bazinul meu. Asa ca o parte din coloana a ajuns pana la urma in bazin , iar baza, neavand unde sa o tin sa nu se piarda bacteriile, si-a gasit un loc in garaj, intr-o galeata cu apa de osmoza (cu gandul ca imi va trebui vreodata la vreun posibil upgrade, dar cine stie cand va mai fi si asta).
Pentru cine ma scapa de amandoua, pretul este de 160 ron :).
Se vand urmatoarele:

1 frag cu 10 polipi de zoas purple ring: 100 ron

1 piatra uscata (are undeva la 5 kg) - 120 ron

Se pot schimba cu corali sau crevete cleaner shrimp.

0734.302.364 Stefan sau pm.

Forum Index » Profile for RvN » Messages posted by RvN
Go to: