| Message |
|
|
adrian09 wrote:am uitat sa spun... ce tai, poti replanta linistit... se prinde foarte rapid
Foarte tare  , multumesc 
|
 |
|
|
adrian09 wrote:limnophila, e o planta cu crestere foarte rapida, si dupa 3,4 tunderi, nu mai creste asa pufoasa si uniforma... asa am vazut la mine...nu sunt expert in plante.. dar planta asta e suberba sa faci o mica tufa pe partea aia iar plantele cu tulpina groasa sa le inlocuiesti cu unele noi... poti face o tufa frumoasa
Multumesc pentru sugestie 
|
 |
|
|
|
3
|
 |
|
|
|
2
|
 |
|
|
|
Daca tot stau zilnic cu ochii proptiti in ele, mai bagam niste poze :D
|
 |
|
|
|
Avanseaza bine si cubul Dennerle (preferatul meu din toate acvariile pe care le-am avut, am o mare slabiciune pentru aceasta marca).
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Planariile nu au aparut inca?
Stau cu ochii beliti in el zilnic, nici o planarie inca. Sper sa nu apara.
|
 |
|
|
MihaiF wrote:Foarte frumos !
Multumesc mult!
|
 |
|
|
Sebastian Costin wrote:Foarte frumos Pico-ul
Multumesc frumos!
|
 |
|
|
Blue14 wrote:E superb bazinelul!
Felicitari!
Multumesc frumos!
|
 |
|
|
|
3
|
 |
|
|
|
2
|
 |
|
|
|
Pentru ca azi am avut aceasta posibilitate, am reusit sa fac niste poze mai reusite bazinului
|
 |
|
|
Silviu Man wrote:Fain! Bravo!

Multumesc frumos!
|
 |
|
|
end-er wrote:Mi se pare foarte fain, felicitari. Incep sa ma gandesc daca as putea cand se termina perioada de carantina sa-mi fac la birou un astfel de cub. Acvariul tau mi se pare un exemplu. Succes cu el. O sa urmaresc topicul.
Multumesc mult pentru vorbele frumoase.
|
 |
|
|
BBogdan wrote:Un acvariu ingrijit! Imi place!
Multumesc frumos Bogdan!
|
 |
|
|
Lemon wrote:Si ai si una plina de oua! Astia sunt precum carcalacii, niciodata nu scapi de tot de ei. 
Imi e mila de ea sa o mai deranjez, o las aici sa stea linistita, mai avea unul ratacit pe langa ea sa ii tina companie,  . Plus ca in celalalt am 3 mamici pline si ele cu oua, m-am coafat cu doua maternitati.
|
 |
|
|
rodoselada wrote:Foarte frumos, felicitari!
Multumesc si bine ai venit pe meleagurile albastre, bafta cu saratelul!
|
 |
|
|
|
Work from home si update la acvarii :)
|
 |
|
|
|
Well, credeam ca am scos toti crevetii din bazinul asta si au ramas doar neritinele :)
|
 |
|
|