[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Ma bucur ca ai gasit in sfarsit o sonda buna. Pararea mea ca e prea devreme sa te declari multumit. Sa vezi in timp, macar 6 luni. Sa speram ca va fi tot in regula.
Numai bine.
De acu strâng bani de sonda.
stefanp wrote:
Ancamarketing wrote:
Azi vine maestrul Stefan

Care maestru? Banuiesc ca a mai fost cineva dupa ce am plecat eu
Altfel nu stiu despre cine vorbesti.
.

Apropos, arata bine acvariul

Nu a mai fost nimeni pe la mine aseara, sunt femeie serioasa, despre tine e vorba.
Multumesc.
E chiar aia din poza la 100 lei sau ai dat mai mult? Aia nu pare rencarcabila.
A fost Stefan si a încercat sa calibreze electrodul pH, dupa ce l am tinut o saptamana in storage solution, concluzia: e MORT.
Acu tre sa vad cum fac sa cumpar altul.
Am început sa dozez 25 ml de Vimi all in one.
Azi vine maestrul Stefan sa vada acvariul si sa ma ajute cu sonda de pH si poate dam de capat si la gda.
Multumesc ptr sfaturi Stefan.
Fosfati separat nu adaug, nu am.
E aproape imposibil sa i scot si sa i tratez separat. Am peste 45 pesti si sa i prind printre plante e groaznic.
Am sa stau cu ochii pe ei sa vad ce se intampla cu temperatura la 30 grade.
Am doua vesti bune si tot atatea rele
Am adus doi discusi noi - un BT si un WD
Plantele se dezvolta f frumos de cand adaug si 25 ml/zi Vimi all in one.
Am GSA pe plante, initial pe echinodorus acum si pe cryptocorine si se extinde si la celelalte. Ce sa fac?
Azi cand cascam ochii prin acvariu am vazut ca TOTI pestii au gris. Am crescut temperatura la 30 grade (o scazusem de vreo luna la 28) si cam atat. Sa pun si sare sau nu?

Multumesc.
Tre sa te tii de capul lor. Ei ridica produsul si il trimit la o firma colaboratoare de service.
Acea firma face o constatare asupra defectului, daca este defect din fabricatie sau de alta natura. Aici dureaza cel mai mult.
Cand firma de service trimite raspunsul lor catre eMag, acestia rezolva problema in max 2 zile in functie de optiunea aleasa de tine.

Am patit o cu un aspirator, si am asteptat 3 sapt constatarea de la service ul lor, dupa ce am dat 4 telefoane, s a rezolvat.

Spor si rabdare.
Bine ai venit!
La eMag ai trei optiuni dupa ce iti accepta ei returul: sa primesti contravaloarea produsului intr-un cont, sa cumperi alt produs, sa primesti inlocuitorul aceluias produs.
Parerea mea sa iei banii, sa cumperi sticla, silicon si sa gasesti pe cineva profi sa ti l lipeasca, nu va fi nici o diferenta vizuala fata de cel Ready Made doar ca va fi mai calitativ (poti pune ce grosime de geam vrei) si mai ieftin.
Merg cu Vimi ca tot il am si ma decid asupra caruia ma opresc in functie de evolutia plantelor.
Vimi all in one.
Pe site la ei scrie asa:
La 200 l bazin, cu multe plante si cu lumina intensa se dozeaza 25 ml zilnic.
Cum eu am 250 l, dar ma gândesc sa cresc treptat doza, am considerat 20 ml suficient ptr început.
Nu cred ca am nimic calcaros, am doua radacini de reed moore si o roca vulcanica preferata lui Batman pe care am pus o vineri. Sincer nu stiu pietrisul ala pe el scia nisip quartzos e de la Baumax, aici doar sa fie ceva dar nu cred. Asa mai am câteva pietre de rau dar f putine si mici care au ramas intamplator.
Dupa doua ore de la test am crescut cantitatea de CO 2 la 5 bule si am testat din nou.
Ph ul era undeva la 7,5. Si testul vizual de co2 s a mai inverzit usor. Deci aici trebuie umblat.
Vimi am 2 l multumita lui Pavelescu. Am început deja sa dozez de astazi cate 20 ml.
Am crescut si doza de EC la 10 ml de câteva zile, deci am dublat o.
Am sa merg cu Vimi si EC si cu 5 bule iar dupa vreo saptamana testez din nou.
Si un scurt clip cu masa. (scuzati fundalul sonor era Azog Profanatorul - Hobbitul)
De cand am pus boschetii noi discusii sunt iarasi speriosi, dupa cum se vede doar unul a iesit la masasi destul de timid. Pana acum erau primii si ii fugareau pe toti, ei mancau din bucata mare si ceilalti resturile care cadeau. Sper sa se obisnuiasca si sa si revina.

http://www.youtube.com/watch?v=5TjQFUIGha4&feature=youtu.be
Merci Humbert, dar in link ul pus de tine scrie Purple Emperor Tetra.
Oricum cred ca sunt o varietate de Emperor.
Daca dau search pe imagini la emeperor tetra imi apar mai multe varietati: black, rainbow, super blue, purple, etc.
piratuxxx wrote:Buna,

Ce ph are apa de la robinet? Nu inteleg de ce cu aditie de co2 nu scade si e la 8.
.

Am luat azi din piata 15 pesti . Mie imi seamana a Emperor Tetra, de asta i am si luat ptr ca ii vroiam, dar vanzatorul a zis ca nu stie ce tetra sunt el le spune "cheri".
Ma poate ajuta cineva cu denumirea lor?

PS: Se vad si discusii in fundal, abia s-au trezit (s a aprins lumina de 5 min)
Valorile testate 31.12.2014 sunt:
Ph = 7,5 spre 8
Gh = 17
Kh = 8
Nh4Nh3=0
No2=0
No3=0
Po4=0,1-0,25 mai aproape de 0,1
Fe=0,25
Cu=0

Valorile testate astazi sunt:
Ph = 8
Gh = 15
Kh = 8
Nh4Nh3=0
No2=0
No3=0
Po4=0
Fe=0,1
Cu=0
Co2 test vizual JBL 10-12 mg/l

Am schimbat apaacum trei zile. Fertilizare la fel Easy Carbo, Ferropol24, Ferropolsi Kalium. Ma gandesc sa adaug peste astea si 25 ml zilnic Vimi All in One.

Ce spuneti?

Acum am deschis robinetul mai tare adica 5 bule/sec, e k?

Multumesc.
Multumesc tuturor.
Mai am doi discusi, unul a murit si unul l am dat deoarece cei doi ramasi il bateau prea tare, il tineau numai dupa filtru si m am temut sa nu il omoare.
Cu o zi înainte am plantat si discusii s au speriat si stau ascunsi de asta nu apar in poza.
Au un comportament ciudat in sensul ca de cate ori umblu mai mult in acvariu cand schimb apa sau ca acum cand am plantat se ascund vreo doua zile dupa si cand se aprinde lumina iar se ascund si ies dupa vreo doua ore.
Cand am facut poza asta era la o zi dupa plantare si imediat ce s a aprins lumina de asta nu se vad.
Mâine le fac o poza sa i vedeti si voi.
Numai bine.

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: