[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Eu ma gandeam sa plec direct cu teava,dar nu stiu ce sa bac in locul stiutului acela cu care vine pompa .......
Am vazut ca ai pus si un olandez ? Daca nu reusesc sa gasesc ceva sa se poata strange cu aceea piulita ,o sa bag furtun
Plasa de termopan ,adica de tantari
poti sa imi mai spui o data ce piese sa iau pt a face montajul la pompa pe teava de 25 ?
Pai poti s il intrebi pe vanzatorul acela daca si el ia crescut pe acesti pesti tot in acvariu asa de mic ..........citeste mai mult inainte de a lua decizii .
Dar ce spui de geamul de 26 ,il las asa sau
Salut ,Dragos ! Ok il tai pe acela la 24 ,dar cele 2 geamuri de la camera 2 (wet dry ) sunt in regula la dimensiunea aceea ?
Da,este pentru tine !
Schita sump
Bine ai venit !
Bine ai venit !
Nu stiu inca la ce nivel o sa fie data gaura pt ca nu am inca pompa ,dar inca nu stiu sigur cum sa fac ca sa vad nivelul . Tai curentul la pompa sivad ce se scurge din display si overflow si atunci vad nivelul lla care trebuie sa dau gaura in compartimentul pompei ? Sau gresesc si atunci va cer sprijinul
Gaura care am dat-o este cea de siguranta in caz ca se infunda din nu stiu ce motive cea din compartimentul pompei .
Poze
Poze
Poze
Poze
Poze.....
Astazi m-am apucat de operatiunea 'gauri pt evacuarea apei din sump ,pe care le am realizat cu o carota de dimensiunea 45 cumparata din Obor de la tarabe (15 lei )si pe care am facut-o la 6 cm de buza sumpului pe mijlocul lui.
Po sa va spun ca a mers foarte usor si foarte repede aproxiimativ 2 minute si era gata facuta....
Pentru a nu fugi carota de pe geam ,m-am folosit de un geam gaurit inainte cu aceasta carota pe care l-am folosit ca suport si pe care l-am prins cu clesti pe marginea sumpului ,grosimea geamului de la sump este de 10....
Am dat numai o gaura de siguranta la buza sumpului si urmeaza si a doua gaura in compartimentul pompei .
Am gaurit si peretii si am facut 2 trasee de scurgere a apei in canalizare si am realizat si traseul din bucatarie in debara pt alimentarea cu apa la picatura unde am mai pus si 2 filtre de apa cu sita si carbune.
Buna faza asta cu debitatul......te inbogateai in cateva luni de zile!
Dow corning 881 ca este mai ieftin ... si il tragi cu un card de metrou ,banca. sau cu racleta geocel....spor la treaba .
Te costa maxim 5-10 lei pt fiecare gaura .............iar daca dai tu gaura, iti tebuie neaparat un suport care sa iti tina pe loc carota ,pt ca si in plan vertical si orizontal iti fuge pe geam ,dar poti sa o dai o gaura in alta bucata de geam sau pal cu carota respectiva si apoi poti prinde suportul pe acvariu unde ai nevoie cu clesti de plastic sau cu altceva si va fi ok .
Eu am dat cu o carota pt faianta,luata din Obor de la sina cu 15 lei si a mers perfect

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: