[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Super !
Bine ai vanit !
Test si vezi valorile care le vei avea si atunci iti poti da seama daca faci schimburi de apa sau catp mai dureaza pana ies valorile normale
Am gasit si eu la fel ca tine ,apa pe jos dupa ce terminasem instalatia de facut ,tevi,coturi ,robineti,filtre,reductor ,robinet final cu ventil pe con ,dar norocul meu a fost ca eu am toate facute in debaraua din spatele acvariului si iti pot spune ca tot pe acolo curgea apa......cei drept nu a fost pe parchet.
Si uite asa am ajuns si la traseul doi cel cu electrovalva ....... as vrea sa imi spui ce tip de electrovalva ai tu,cat a costat si de unde ai luat-o? Ti-am spus ca voi copia tot ce ai facut ,pt ca imi place totul cum a iesit
Eu cred ca nu ai strans destul capacul filtrelor de apa si pe acolo curge .....
Le foloseam aprox. 10 minute si era OK.
Poti sa iei si ventilatoare pana in 10 lei si merg perfect fara zgomot.......eu am avut 4 buc ,2 de scos aer si 2 de bagat si nu a existat nici o problema
Nu se vede prea bine in poza si am crezut ca este gaura pt ventilator .Dar ventilatoare nu pui ? O sa ai ceva caldura cu asa neoane de mari .
Da,arata bine capacul si vad ca ai intercalat 865 cu 830 si este
Era bine sa mai ai inca un ventilator .....dar niciodata nu este prea tarziu,gandeste-te !
Bine ai revenit !

Ne incanti din nou cu acvariul asta care arata bestial !!!!!!
Se poate folosi nisipul de mare la un acvariu cu ciclide ?
Foarte tare !!!!!
Vezi ca niciodata nu este prea tarziu sa ii mai pui picioare !
Spor la treaba
Hai Cataline cu pozele ,murim de curiozitate !
La Multi Ani !!!!!!!!!
Foarte frumos tot ce ai realizat !
Salut ,Ovidiu !
Ceva noutati despre pesti,acvariu ?
Ma gandeam sa te intreb ce ai facut cu acel nisip f.fin de la evidecor din cauza caruia aveai apa tulbure ?

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: