[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Debitare pal melaminat Bucuresti?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
varol
Member

IP:

Salut.
Am si eu nevoie de o recomandare. Am o masa sanatoasa pe care vreau sa mut doua nanouri si as vrea sa fac dedesupt un dulap pentru filtre si alte alea.
Aveti idee unde as putea sa gasesc, in Bucuresti, un magazin cu punct fizic sau online de unde sa achizitionez pal melaminat la un pret decent, sa mi-l si debiteze in functie de masurile pe care le dau?
Din ce am cautat pe net am cerut niste oferte dar ma ajungea palul mai mult decat daca as da comanda de un dulap gata facut. Poate stiti voi o sursa mai buna.
Multumesc.
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

salut
eu am luat de langa cora lujarului,cum te duci pe langa mall,aproape sa ajungi la cora pe partea stanga este o alee chiar langa un parculet,acolo pe stanga este un centru de pal si este oarecum ieftin,debiteaza,pune si abs daca vrei sau te poti intelege si doar cu o bucata de pal daca ai nevoie(intrebi de Leo si te rezolva baiatul)
[Yahoo!]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

eu mi-am facut dulapul si capacul de acvariu cu pal de la Arabesque.
pretul este in jur de 200 lei pt placa de dimensiuni 280 cm X 207 cm, grosime 18 mm
tot la ei poti sa il debitezi si apoi sa il cantuiesti, cu cant ABS sau simplu, eu am stat de fata cu omul la toate operatiunile
ba mi-a dat si gauri pentru balamale contra unui ciubuc, ceea ce este extrem de important pt ca gaurile de balamale nu le dai in veci singur, trebuie masina de gaurit verticala.

insa atentie ca nu poti cumpara decat un numar intregi de placi
si de asemenea trebuie sa vii tu cu schema de taiere, adica cu incadrarea placilor taiate in placa de 280X207, ceea ce presupune un pic de munca. foarte mare atentie la faptul ca freza iti mai mananca si ea vreo 5 mm din pal, deci trebuie sa iei si asta in considerare pentru schema de taiere!!

uite eu de ex. am iesit pe le vreo 400 de lei cu totul, pe cand preturile pe care le-am primit de la magazine de mobila erau in jur de 700 de lei pt aceeasi lucrare

deci merita, cu conditia evident sa ai nevoie de ceva mai mult pal, ca altfel platesti toata placa degeaba

mai jos este linkul spre magazinul lor online

http://www.arabesqueonline.ro/PAL_melaminat_blaturi/Pal_melaminat/Egger_PM.html

This message was edited 4 times. Last update was at 04/03/2014 19:55:01

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Hornbach, Obi, MrBricolage si toate magazinele de felul asta au si servicii de debitare. Le dai dimensiunile si iti taie pal-ul. Il si poti cantui tot acolo. Uitati-va la ce au taiat cei de inaintea voastra (de obicei este coada) si vedeti daca taietura este buna sau are aschii sarite => nu au cutitele ascutite. Platesti mai mult dar poti sa tai orice bucatica vrei. Daca ai mai mult de taiat (la nivel de o foaie sau mai multe dar foi intregi) cauta firme la care cumperi foi de pal si o taie dupa o schita - gen Darell (http://www.darel.ro/) sau Regency (http://www.regencycompany.ro)

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
varol
Member

IP:

Multumesc pentru raspunsuri. Azi am fost la Dedeman Lucian si am observat exact ce specificai tu: nu erau ascutite taietoarele si sareau bucati.
Eu in mare mi-am facut schema cu dimensiunile. Acum incerc sa le incadrez intr-o placa sa vad daca-mi trebuiesc 1 sau doua.
Referitor la balamale depinde de care pui. Eu iau din alea de le montezi direct cu surubul.

LE: Radu deci o iau pe langa SunPlaza spre Cora si este undeva pe stanga? pe la benzinaria aia Mol?

This message was edited 2 times. Last update was at 04/03/2014 20:47:06

radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

da
merge pe langa mall,vine singura strada in stanga unde este depozitul,un parculet,sens giratoriu,cora
in caz ca nu nimeresti,0735517237 radu

Da,langa benzinarie

This message was edited 2 times. Last update was at 04/10/2014 13:13:49

[Yahoo!]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Vezi ca cei care taie pal pot sa-ti dea si gauri (25 sau 30mm) pentru balamale.
Daca faci canturi trebuie sa scazi din dimensiuni grosimea canturilor (0,3 sau 2mm per latura)

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

radu_dragan wrote:da
merge pe langa mall,vine singura strada in stanga unde este depozitul,un parculet,sens giratoriu,cora

Da,langa benzinarie
[Yahoo!]
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

radu_dragan wrote:da
in caz ca nu nimeresti,0735517237 radu

Da,langa benzinarie

Nu ma sunati pe mine,nu eu debitez pal,nu mai cititi in diagonala

This message was edited 1 time. Last update was at 04/10/2014 13:14:04

[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

radu_dragan wrote:Nu ma sunati pe mine,nu eu debitez pal,nu mai cititi in diagonala
Muhaha, te-a sunat lumea pentru PAL?

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca era doar o persoana sau doua mai mergea dar cred ca 10 persoane lejer
Chiar si astazi am fost sunat ,vroiam sa sterg de mai mullt timp nr dar nu gaseam postarea
[Yahoo!]
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

radu_dragan wrote:Daca era doar o persoana sau doua mai mergea dar cred ca 10 persoane lejer
Chiar si astazi am fost sunat ,vroiam sa sterg de mai mullt timp nr dar nu gaseam postarea

Mama,asta cred ca-i cea mai tare faza ).
Acum poti sa deschizi atelier ca deja te stiu posibilii clienti.
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Da,daca nu mai merge cu vanzarea de pesti ma reprofilez pe pal,clientela este garla
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Am modificat, subtil, numarul de telefon... poate scapi!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
radu_dragan
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc
Poate acum deschide alcineva atelier de debitat pal(237),o sa vada ca are clientela
[Yahoo!]
elis
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna faza asta cu debitatul......te inbogateai in cateva luni de zile!

Reusitele si esecurile unui om, sunt rezultatul direct al gandurilor sale !
Girospiro
Junior member
[Avatar]

IP:

Cum zicea si Lucian, poti incerca la regency sau la darel.
Eu l.am facut la darel si am fost multumit. Materiale bune si ieftine, au lucrat frumos si rapid.
Te duci la ei in showroom te uiti la mostrele de pal cu preturile pe ele ( nu ca la regency unde trb sa stai sa intrebi cat costa fiecare), dupa ce ti.ai ales mostra o iei frumos te duci la ghiseu si spui cate foi cumperi. Platesti palu si 10 lei debitarea (pret standard pe placa) , dupa care intri intr.o camera alaturata unde discuti cu un tehnician care te intreaba dimensiunile de taiere pentru fiecare bucatica ( daca vrei cant, de care cant, pe ce latura, ce culoare sa aiba, cum vrei sa fie orientata fibra pe bucata de pal daca acesta e cu model).
La sfarsit lasi bonul la ei si poti cere sa iti faca o copie a lui daca vrei si te suna ei in 2-3 zile cand e gata palu daca te duci u sa il iei sau ti.l aduc ei, moment in care platesti si costul cantului si al cantuitului. (Preturile le gasesti pe site).
Gaurile pentru balamale ti le pot da tot ei sau le poti da tu cu o freza de 25 sau 35 depinde de balamale. Eu le.am dat singur cu masina de insurubat ;)
Sper sa fie cu folos si bafta la bricolat.
irukandji
Junior member
[Avatar]

IP:

Si eu pot sa confirm, la Darel se taie bine, fara sa ciobeasca marginea PAL-ului. Pretul e... dar il poti vedea pe site-ul lor, deci stii la ce sa te astepti fara surprize.. Acum zic ca e bine de stiut ca poti trimite planul (in corel) ca taie computerizat. La magazine gen Hornbach, taie "ochiometric". Unele chesti renteaza mai mult la Hornbach, din punctul meu de vedere, altele, nu...

E bine sa ceri sa iti taie "de mostra" o bucata de material, aia de o pui oricum inspre perete, ca sa vezi daca esti multumit.

capac_acvaru@yahoo.com

Noi, Mihai Viteazu, Domn al Tarii Romanesti...
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: