[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Stie cineva daca la Coralis din Bucuresti gauresc,sau pot gaurii acvarii?  XML
Forum Index » Hardware
Author Message
AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Vreau sa dau 2 gauri intr-un acvariu din sticla de 4 mm,de 60 litri,nu vreau overflow pentru ca este cam scump pentru al meu buzunar ).Daca stie cineva ca ei pot sa dea gaurile rog sa imi spuna ,sau sa intrebe daca stau pe-aproape,cand le mai fac vizita baietilor.
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

poti sa-i suni chiar tu la telefonul de pe site-ul lor (Alex), iti raspund sigur

AdrianMar
Senior member
[Avatar]

IP:

Mda,i-am sunat si au zis ca nu au cu ce sa le dea.
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

atunci da-le tu. cauta jurnalul lui Adi Radu, explica el acolo la un moment dat cum a dat si concluzia lui a fost ca e mai simplu decat pare.
iti trebuie o masina de gaurit, o carota diamantata si eventual un dispozitiv de fixare a masinii pe sticla, ca sa dai gaura drept, desi daca dai gaura in plan vertical nu cred ca ai nevoie de dispozitivul ala.

apoi setezi masina pe turatie joasa si usor usor incepi sa rozi din sticla, udand in permanenta cu apa.

eu nu am gaurit sticla, dar am gaurit faianta cu burgiul si mi s-a parut si mie mai usor decat credeam.

sau intreaba la un geamgiu.

This message was edited 2 times. Last update was at 30/09/2014 11:43:04

koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Vezi cu sunt geamgerii unde se gaureste sticla... cauta o astfel de geamgerie, iei acvariul cu tine si iti rezolvi ce gauri vrei. Nu te costa mare lucru!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
elis
Senior member
[Avatar]

IP:

Te costa maxim 5-10 lei pt fiecare gaura .............iar daca dai tu gaura, iti tebuie neaparat un suport care sa iti tina pe loc carota ,pt ca si in plan vertical si orizontal iti fuge pe geam ,dar poti sa o dai o gaura in alta bucata de geam sau pal cu carota respectiva si apoi poti prinde suportul pe acvariu unde ai nevoie cu clesti de plastic sau cu altceva si va fi ok .
Eu am dat cu o carota pt faianta,luata din Obor de la sina cu 15 lei si a mers perfect

Reusitele si esecurile unui om, sunt rezultatul direct al gandurilor sale !

Forum Index » Hardware
Go to: