@ezatemi: Multumesc, cand aduc sonda de care am vorbit, vedem si de acel filtru.
Nu cunosc cine e domnul, autor al filmuletului respectiv...
@Dragos: E intr-adevar un pic de exces de silicon, insa se observa pe lipitura de pe fund (iar eu am pozat in locul cel mai evident, in colt. pe lungime e mai putin). Pe lipiturile intre geamurile laterale nu e asa, arata mult mai bine. De asta ziceam ca nu ma deranjeaza, caci lipitura de pe fund oricum e acoperita de substrat, iar in rest, e ok.
Cred ca l-a lasat un pic mai mult (cum era obisnuit cu siliconul cu care lipeste el de obicei), iar cand sa dea cu spatula (ca mi-a povestit si de asta) nu s-a mai mulat cum trebuia. Iar la curatat, aceeasi poveste, nu e cum era el obisnuit si probabil n-a mai avut rabdare sa bibileasca. De altfel, mi-a si zis intr-un fel sau altul

Si de ce zic ca nu a mai avut rabdare acum, pentru ca mai am un acvariu lipit de dumnealui si e neted cordonul de silicon, adica e facut ca "de firma"
Insa eu zic ca arata bine (ma refer la partile care sunt la vedere) si important e sa reziste lipitura. Si nici nu m-a deranjat ca n-a avut chiar rabdare de fier, pentru ca a fost un domn cu mine, mi l-a adus cu masina si pretul, v-am spus, aproape la jumatate fata de concurenta. Sa nu mai zic ca fac comenzi de diferite produse si mi le da la pretul de furnizor.
Inca nu l-am umplut cu apa, il mai las pana maine sau sambata. De curatat nu ma bag eu cu cutter-ul in silicon. Decat sa fac o prostie, mai bine asa
@Porcu: Multumesc
Am incredere in dumnealui ca a facut treaba buna (el nu are insa incredere in siliconul adus de mine

), mai ales ca aseara i-am vazut monstruletul din sufragerie. Un bazin de 150x50x60 (sau ceva de genul, nu mai stiu daca latimea era mai mare sau inaltimea). Oricum, un barosan cu scalari frumosi si niste crini barosani, niste muschi care crestea submers si emers. Un bazin "batranesc" ca sa zic asa, adica stilul vechi, insa frumos.
Una peste alta, am fost iarasi sa vorbesc pt montajul pal-ului, maine dupa-amiaza ar trebui sa vina. Intre corp si placa de pal pe care o pun sub acvariu, va fi un strat de polistiren, ca sa nu intre apa intre cele 2 placi de pal si sa mi le umfle. Iar intre placa de pal si acvariu, un covoras de la jbl.
Imi stau si plantele in oala, asteapta sa le mut in noua casa. Acum insa dupa ce-am vazut cat e acvariul, cred ca am calculat gresit numarul de fire si imi mai trebuie inca pe-atat. Dar asta e alta poveste, nu merge la atelier. Toate la timpul lor