| Message |
|
|
koala wrote:Foarte misto!
Multumesc frumos!
|
 |
|
|
|
Bazinul dupa 2 luni.
|
 |
|
|
Lemon wrote:Caut si eu niste pietre vulcanice asa mari, ca ale tale. De unde le-ai luat?
Mersi.
Salut, le aveam in garaj, luate de-a lungul timpului, daca nu gresesc le am de la aquadec.ro.
|
 |
|
|
|
Cam astea au fost pozele, urmeaza o perioada in care doar voi mai adauga cativa corali ce ii am in wish list (o insula mica de zoasi, 1-2 acani si o goniopora red) si cativa pesti (1 pereche la clovn, un dragonet si un wrasse).
|
 |
|
|
|
3
|
 |
|
|
|
2
|
 |
|
|
|
hello :)))))))))))))))
|
 |
|
|
|
1
|
 |
|
|
|
Well...pentru ca am momentele mele speciale in care ma activez, azi noapte am schimbat si siporaxul (ma rog, cam jumatate din el) cu maxspect bio balls si am adaugat nisipul.
|
 |
|
|
|
Superba ultima poza, daca ai putea face (atunci cand tragi cadrele fara echipamente) si una din acelasi unghi, fara echipamente ar fi geniala. :D
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Nu stiu daca bazinul asta este deja la Creme. Dar mi-ar placea sa il vad acolo.
Multumesc mult pentru vorbele frumoase!
|
 |
|
|
|
Trecand peste lene, am modificat putin scape-ul si plasarea coralilor (in special dupa ce euphyllia mi-a zapacit vreo 2 ciuperci) si cu ocazia asta l-am si consolidat (d-d aquascape epoxy + 2 superglue gel + spartura fina de piatra vie ca sa prinda mai bine).
Mai am de pus cativa din coralii de jos in alte locuri dar nu am mai avut cu ce sa lipesc (am facut manevra azi noapte dupa 22:00 si am terminat materialul).
Am primit si bilele maxspect cu care voi inlocui siporaxul actual, dar am luat o mica pauza (apropo de lene) :D.
|
 |
|
|
|
Bazinul evolueaza bine, crevetii sunt la a doua generatie de pui :). Cum alte modificari nu am de gand sa ii aduc, ma gandesc doar daca sa introduc si niste boraras sau sa il las doar cu creveti.
|
 |
|
|
|
Mergem inainte si speram sa trecem de perioada asta trista cat mai repede posibil.
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Si mie imi place bazinul.
 , parca incepe sa imi placa si mai mult si mie  .
Multumesc tuturor pentru aprecieri.
|
 |
|
|
|
Multumesc frumos! :-D
|
 |
|
|
|
Astazi sursa mea de relaxare a fost aici.
|
 |
|
|
|
Cred ca e fata, e si cam sfioasa asa. O sa ma gandesc in noaptea asta bine si iau o decizie, e greu. Hmmmm..ma gandesc si la nasi cu ocazia asta :)
|
 |
|
|
|
Daca la celalalt a aparut o planarie ca am stat cu ochii zgaiti in el prea mult :eek: pe asta abia il mai bag in seama :D
|
 |
|
|
|
Super, o sa studiez mai bine, ms :)
|
 |
|
|