[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexandru Bazavan
Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Salut!Dupa mai multe incercari cu cateva specii de pesti,am reusit sa reproduc xipho.Din pacate femela a fatat cand eu nu eram acasa dar am reusit sa salvez in jur de 13-14 pui.Fiind prima data cand am pui o sa va rog sa imi dati niste sfaturi.

Temperatura:25-26 de grade
Filtrare:hang-on Boyu WF-2025
Oxigenare: Pompa aer HAILEA ACO-2201
Hrana:TetraMin BABY

Mentionez ca puii au 1 zi si jumatate...
donpisote wrote:In principiu nu dar nu ne spui ce sanitari ai . Se gaseste mancare si special pt ei . Sunt niste pastilute micute de la TETRA pt ei.
Daca mancarea ajunge pe fund inseamna ca au ce manca.

Srie si in titlu : "Hrana Cory"
Salut si bine ai venit.Aici o sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale
Deci...una peste alta care neon este mai bun:Neon Hagen Flora-Glo T8 sau PL?
Substratul este format din JBL Manado si Aqua Basis Plus.Luni o sa iau de la Aco fertilizant micro.Macro nu stiu de unde sa iau...
Multumesc mult pentru sfaturi.Aceste PL sunt tot pentru plante?
Salut.La acvariul de 60 de l as vrea sa schimb neonul cu unul pentru plante.Problema este ca spatiul din capac nu imi permite ceva mai mare de 45-46 de cm.Ma gandeam sa pun doua mai mici dar habar nu am ce sa pun si de unde sa le iau.

Astept pareri,sugestii...
Off topic:Crede-ma ca Porcu,Pushkatu,HumanFace,tarca.paul si altii stiu ce vorbesc si dupa parerea mea sunt un exemplu pentru multi cu realizarile lor in acvaristica si informatiile pe care le-au acumulat.Si mie mi se pare ca exagerezi.Daca cineva iti spune ca nu e bine ceea ce faci nu inseamna ca iti si da in cap.Au fost situatii in care i-am rugat eu pe ei sa imi spuna ce sa mai scot sau sa mai pun in acvariu.Parerea mea este ca ai inteles gresit ce au spus ei...
Multumesc mult!
"Catelusii" mei...

1.Aisha:
-o femela de labrador de 3 anisori(nu am inmultit-o pana acum dar urmeaza-cel mai probabil in primavara -)
http://imageshack.us/photo/my-images/804/fotografia0566.jpg/
2.Lupu:
-un caine corcit(husky cu ciobanesc german) care arata exact ca un lup,cu exceptia unui ochi(care este albastru).
-are aproape doi ani dar nu am poze cu el decat de atunci cand era pui:
http://imageshack.us/photo/my-images/15/fotografia0531.jpg/
Pai...zic eu maxim 7-8...poti sa ii ti si cu ceva neoni...

Edit:Scuze HumanFace,acum am vazut ca ai postat si tu intre timp.
Gandeste-te la un acvariu de 300 l lejer pentru discusi...sa nu faci marea prostie sa cumperi din 2 locuri diferite discusi(cumpara de la acelasi crescator)
Intreaba-l daca mai are acvarii... .In doi ani si jumatate se schimba destule...
Pune 70-75%apa din acvariu si restul apa statuta(daca ai).Daca nu pune numai apa din acvariu si asa cum ziceau si colegii incepe schimburile de apa.
Salut!Eu as merge pe niste scalari,cateva zeci de neoni si corydoras.Parerea mea...
Cum zicea si colegul HumanFace...scapa de caras deoarece:
-Nu poate fi tinut cu guppy(carasii sunt pesti de apa rece,guppy nu)
-Volumul acvariului tau este prea mic pentru carasi.
Poti sa pui scalari cu discusi dar nu in acvariul de 80 de l.Din cate stiu eu ti-ar trebuii un acvariu cam dublu pentru discusi(plus ca mie mi se pare cam mic si pentru scalri dar in fine...)
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Salut!
Urmeaza sa cumpar un pachet de plante de la o colega de pe forum.In acest pachet se afla si ceva moss.As vrea sa pun si niste creveti red cherry(vreo 10) pentru ca moss-ul sa fie curat tot timpul.Intrebarea mea ar fi:pot sa tin crevetii cu xipho,guppy,neoni,zebre,corydoras panda si un platydoras(care nu depaseste 5 cm si care stiu ca se va face prea mare pentru volumul acvariului meu-cand o sa mai creste va fi donat sau schimbat)
Iazul va avea minim 2000 de l...poate chiar mai mult.

Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Go to: