| Message |
|
|
|
Salut!Dupa mai multe incercari cu cateva specii de pesti,am reusit sa reproduc xipho.Din pacate femela a fatat cand eu nu eram acasa dar am reusit sa salvez in jur de 13-14 pui.Fiind prima data cand am pui o sa va rog sa imi dati niste sfaturi.
Temperatura:25-26 de grade
Filtrare:hang-on Boyu WF-2025
Oxigenare: Pompa aer HAILEA ACO-2201
Hrana:TetraMin BABY
Mentionez ca puii au 1 zi si jumatate...
|
 |
|
|
donpisote wrote:In principiu nu dar nu ne spui ce sanitari ai . Se gaseste mancare si special pt ei . Sunt niste pastilute micute de la TETRA pt ei.
Daca mancarea ajunge pe fund inseamna ca au ce manca.
Srie si in titlu : "Hrana Cory"
|
 |
|
|
Salut si bine ai venit.Aici o sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale 
|
 |
|
|
|
Deci...una peste alta care neon este mai bun:Neon Hagen Flora-Glo T8 sau PL?
|
 |
|
|
|
Substratul este format din JBL Manado si Aqua Basis Plus.Luni o sa iau de la Aco fertilizant micro.Macro nu stiu de unde sa iau...
|
 |
|
|
|
Multumesc mult pentru sfaturi.Aceste PL sunt tot pentru plante?
|
 |
|
|
|
Salut.La acvariul de 60 de l as vrea sa schimb neonul cu unul pentru plante.Problema este ca spatiul din capac nu imi permite ceva mai mare de 45-46 de cm.Ma gandeam sa pun doua mai mici dar habar nu am ce sa pun si de unde sa le iau.
Astept pareri,sugestii...
|
 |
|
|
|
Off topic:Crede-ma ca Porcu,Pushkatu,HumanFace,tarca.paul si altii stiu ce vorbesc si dupa parerea mea sunt un exemplu pentru multi cu realizarile lor in acvaristica si informatiile pe care le-au acumulat.Si mie mi se pare ca exagerezi.Daca cineva iti spune ca nu e bine ceea ce faci nu inseamna ca iti si da in cap.Au fost situatii in care i-am rugat eu pe ei sa imi spuna ce sa mai scot sau sa mai pun in acvariu.Parerea mea este ca ai inteles gresit ce au spus ei...
|
 |
|
|
|
Multumesc mult!
|
 |
|
|
"Catelusii" mei...
1.Aisha:
-o femela de labrador de 3 anisori(nu am inmultit-o pana acum dar urmeaza-cel mai probabil in primavara  -)
http://imageshack.us/photo/my-images/804/fotografia0566.jpg/
2.Lupu:
-un caine corcit(husky cu ciobanesc german) care arata exact ca un lup,cu exceptia unui ochi(care este albastru).
-are aproape doi ani dar nu am poze cu el decat de atunci cand era pui:
http://imageshack.us/photo/my-images/15/fotografia0531.jpg/
|
 |
|
|
|
Pai...zic eu maxim 7-8...poti sa ii ti si cu ceva neoni...
Edit:Scuze HumanFace,acum am vazut ca ai postat si tu intre timp.
|
 |
|
|
|
Gandeste-te la un acvariu de 300 l lejer pentru discusi...sa nu faci marea prostie sa cumperi din 2 locuri diferite discusi(cumpara de la acelasi crescator)
|
 |
|
|
Intreaba-l daca mai are acvarii...  .In doi ani si jumatate se schimba destule...
|
 |
|
|
|
Pune 70-75%apa din acvariu si restul apa statuta(daca ai).Daca nu pune numai apa din acvariu si asa cum ziceau si colegii incepe schimburile de apa.
|
 |
|
|
|
Salut!Eu as merge pe niste scalari,cateva zeci de neoni si corydoras.Parerea mea...
|
 |
|
|
|
Cum zicea si colegul HumanFace...scapa de caras deoarece:
-Nu poate fi tinut cu guppy(carasii sunt pesti de apa rece,guppy nu)
-Volumul acvariului tau este prea mic pentru carasi.
|
 |
|
|
|
Poti sa pui scalari cu discusi dar nu in acvariul de 80 de l.Din cate stiu eu ti-ar trebuii un acvariu cam dublu pentru discusi(plus ca mie mi se pare cam mic si pentru scalri dar in fine...)
|
 |
|
|
|
Multumesc mult pentru raspunsuri.
|
 |
|
|
|
Salut!
Urmeaza sa cumpar un pachet de plante de la o colega de pe forum.In acest pachet se afla si ceva moss.As vrea sa pun si niste creveti red cherry(vreo 10) pentru ca moss-ul sa fie curat tot timpul.Intrebarea mea ar fi:pot sa tin crevetii cu xipho,guppy,neoni,zebre,corydoras panda si un platydoras(care nu depaseste 5 cm si care stiu ca se va face prea mare pentru volumul acvariului meu-cand o sa mai creste va fi donat sau schimbat)
|
 |
|
|
|
Iazul va avea minim 2000 de l...poate chiar mai mult.
|
 |
|
|