[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexandru Bazavan
Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Salut.Mi-am luat azi o piatra de aerare si nu stiu sa o montez(are si furtun)

Ajutor,va rog
Ai mare grrija cu rechinii...mie mi-au omorat un ancistrus si am renuntat la ei
Apropo...doar de scalari vreau sa scap
Salut!Ma numesc Alex am 15 ani si sunt din Ploiesti.Acum doua luni am primit un acvariu mic(20 l) cu cativa carasei.Mi-am dorit ceva mai mare asa ca am strans bani si acum o luna mi-am cumparat un acvariu de 60 l.Dupa un timp i-am dat caraseii unui prieten si mi-am populat acvariul cu zebre,neoni,guppy,scalari(de care as vrea sa scap,daca doreste cineva mai multe informatii 0733082208.as dori pe ei femele guppy) si barbus conchonius(cred, sunt doi pestisori galbeni,cu o pata neagra in apropierea cozii) si 2 sanitari.

Mi-am facut acest cont deoarece doresc sa aflu cat mai multe despre acvaristica(in special despre guppy,febletea mea )
voi posta tot aici ca sa nu mai deschid un nou topic. este cineva interesat de doi scalari?(ii dau la schimb pe femele guppy). scalarii sunt micuti inca(aprox 3-4 luni) si sunt gri cu cateva dungi negre. oferta este valabila doar pt ploiesti
zebre am numai 2...acei pesti stiu sigur de la cei din zoomania ca nu se fac foarte mari(undeva la 5-6 cm) si asta mi-a confirmat-o si o cunostinta. neoni am 8,guppy am 5,numele sanitarilor imi scapa...unul este negru cu puncte galbene si celalalt este negru si crem(dungi).
Multumesc mult
buna dimineata. in acvariul meu de 60 de litrii am guppy,zebre,neoni,scalari si inca doi pesti mici si galbeni(nu stiu exact ce sunt)+doi sanitari.as vrea sa renunt la o specie sau chiar 2(dar nu la guppy).sugestii?
imi cer scuze daca te-am indus in eroare
da...am gasit mai multe denumiri
salut.imi puteti da si mie niste idei?intrebarea mea este:unde pot gasii o fatatoare in ploiesti?
salut.din ce am citi eu,ar trebuii sa aiba o temperatura mai ridicata(undeva pe la 26 de grade)...eu nu am de mult guppy si nici nu au facut pui asa ca nu pot sa iti spun din proprie experienta
Schimb 2 scalari tineri cu 3 femele guppy(daca se poate un pic mai colorate).Oferta este valabila doar pentru Ploiesti.

Telefon:0733082208 (Alexandru)
Mess: alex.rock2008
imi cer scuze pentru greseala mea de mai devreme...multumesc pentru sfat.maine voi posta si o poza cu guppita
Salut.am un acvariu de 60 l (sunt incepator...primul meu acvariu)ultima achizitie a mea a fost o femela guppy. vreau si eu sa stiu daca femelele guppy au in general pe abdomen o pata neagra sau doar in timpul perioada gestanta?(femela are cam 4 cm)

Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Go to: