| Message |
|
|
|
Multumesc mult pentru raspunsuri!
|
 |
|
|
|
da,dar ma gandesc ca sunt in total 5,5 l
|
 |
|
|
|
Capacitatea bazinului este de 60 l
Ar trebuii sa fie mai mult Manado sau nu conteaza?
|
 |
|
|
Am comandat 3 l Manado si 2,5 l AquaBasis Plus 
|
 |
|
|
|
Salut.Daca am inteles eu bine...se pune JBL AquaBasis Plus si dupa aceea JBL Manado?Sau se pune doar Manado?
|
 |
|
|
|
Intrebare:mi s-a spus ca platy sunt foarte agitati si zapaciti cand le dau de mancare si vor speria neonii si zebrele.Asa e?Mai are cineva combinatia asta(Platy-guppy-zebre-neoni)?
|
 |
|
|
|
multumesc mult!neoni am 8 si zebre doar 2(maine voi mai face rost de inca 2)
|
 |
|
|
|
Intrebare intrebatoare:cu ce sunt compatibli platy?Are ceva daca ii tin cu neoni,guppy,zebre?
|
 |
|
|
Salut aco...ma bucur sa te gasesc si pe acest site 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Imi moare o gupita...HELP!temperatura este de 24 de grade iar toti ceilalti pesti sunt bine...trebuie sa mentionez ca am luat-o luni iar astazi cand am fost din nou la zoo mania era un guppy mort in acvariu...
Sta foarte mult pe lateral(din cand in cand se mai misca umpic prin acvariu) si respira foarte greu
Mai am o problema:tot o guppita,luata din acelasi acvariu,isi pierde din coada(initial am pus asta pe seama scalarilor,dar vad si dupa ce am scos scalarii a continuat sa ii pice din coada
|
 |
|
|
|
Unul dintre scalari a fost dat...mai e unul
|
 |
|
|
|
Pot pune si carasi?Sau numai crapi japonezi?
|
 |
|
|
|
Salut.Stiu ca nu am postat la rubrica potrivita dar nu am mai vazut pe nicaieri ceva despre iazuri.Tatal meu vrea sa faca un iaz in curte si m-a rugat sa ma interesez si sa ma ocup de el(taica-miu suporta platile).Ma intereseaza in special cu ce se poate popula un iaz,dar si ce necesita acest hobbi(ce fel de filtru, etc) dar si ce faci cu el iarna.Se poate incalzi?
Stiu de asemenea ca plantele sunt necesare.Care sunt plantele care pot rezista afara?
Iazul ar trebui sa aiba undeva pe la 5 m patrati.
Multumesc!
|
 |
|
|
|
se poate pune direct JBL manado?
|
 |
|
|
|