[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexandru Bazavan
Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Ancistrusul ajunge in acvariul comunitar...nici nu ma gandeam sa il pun in nano.
Dar poate ca nici nu vreau pui...

Ma gandeam la niste pesti de banc,neoni,tetrazone(????).
Pai facem in felul urmator...masculul de betta va fi schimbat pe altceva in piata(probabil un ancistrus).
Astept propuneri pentru popularea acestui nano.
pomi wrote:Acvariul arata foarte bine, dar vorba lui kyoshoy, crevetii aia o sa aiba viata scurta.

Din cauza betta-nului?
Salut!Dupa o reusita cu acvariul de 60 de l(o sa pun si niste poze sapt asta) am decis sa ma apuc de un nano de 25 de l.
Ce am pana acum?
Substrat alb de 1 mm(nu stiu exact cum se numeste-l-am primit bonus cand am achizitionat un acvariu de aici de pe forum)
Filtru MINI RS 200 l/h de la Resun.
Pesti:un mascul de betta care momentan sta intr-un acvariu de 15 l.
Nevertebrate:4 x pamacea

Acvariu o sa il iau sapt asta(are si lampa suspendata).
Plantele vor fi urmatoarele:Flame moss,blyxa japonica,elodea densa,anubias nana(cea mai mare parte din ele ajung in cateva zile).
Tot saptamana asta vor ajunge si niste asasini(2 intra in acvariu comunitar sa ma scape de maidanezi;2 in nano sa tina populatia melcilor pomaceea sub control)
Urmeaza sa achizitionez 20 red cherry si cativa endleri(dupa ce iau acvariu)

Am si o nedumerire:betta cum se impaca cu endleri si creveti?

Mentionez ca pe betta il am de dinainte de a imi veni ideea sa fac un nano,pomaceea i-am luat azi cu gandul sa ii pun in acvriul mare dar nu vor ajunge acolo;la fel si cu asasinii-ca sa nu se inteleaga ca iau pesti si dupa aia iau si acvariu )

Ce parere aveti?Astept pareri dar mai ales sfaturi si critici.
Salut si bine ai venit!Stai linistit...aici o sa gasesti toate informatiile de care ai nevoie.Gandeste-te si la faptul ca lumea e plecata in week-end si nu le arde lor de forum .Stai sa vezi de luni pana vineri ce e pe aici

Asteptam poze!
Numai bine!
Volum maxim :15 l
Accept si home-made-uri lipite ca la carte.

De asemenea doresc si o lampa suspendata pt el.

Pot oferi in schimb(daca accepta proprietarul) acvariu home-made 50x25x25 si un mascul betta(+diferenta)

Astept oferte pe PM.
Salut!Mai este de actualitate?
Un botia mi-ar placea...problema este ca ajungela niste dimensiuni colosale .Daca il iau acum pe la vreo 5 cm maxim cat ajunge pana in ianuarie(cand incep un acvariu ceva mai mare)?
Scuze...
-acum am vazut marea tampenie pe care am comis-o...ma refeream la platydoras(care este sanitar nu la platy care stiu ca sunt vivipari-am si eu 2)
-cand vine vorba de melci sunt 0 barat de asta am scris mai multe semne de intrebare in paranteza pentru ca nu eram sigur de ce spuneam
-hrana nu le dau multa-la mai putin de 10 minute nu mai este nimic in acvariu si totusi imi distrug plantele(le mananca {ceva sfaturi?})
-de pe substrat adun toate mizerile si resturile cu un fel de aspirator(nu cred ca este mai multe decat un simplu furtun de scos apa dar trage si mizerile de pe substrat)

Am mai evoluat si eu fata de acum trei luni cand tineam scalari cu carasi in 60 l( :au
Salut!Astazi am vazut in acvariu un melc...nu stiu de unde a aparut,nu stiu cand dar sigur am mai vazut cateva cochilii in acvariu la ultimul schimb de apa si am crezut ca sunt pur si simplu niste mizerii dar aratau exact ca melcul cu pricina.

Cu ce pot sa scap de ei?Ma ajuta cu ceva sanitarii pe care ii am acum(ancistrus,otto,cory,platy-de mentionat ca toti au in jur de 4 cm mai putin cory care sunt si mai mici) sau trebuie sa iau niste neritine(asasini???)?
Au mai ramas cei doi betta...

Se accepta schimburi cu:otto,ancistrus(pui-maxim 5 cm),creveti red cherry,moss,elodea densa,anubias si astept si alte oferte....
Pentru cine ia minim 5 pesti se da bonus mancare de pesti...
Si ar mai fi o problema;stiu ca acesti pesti au nevoie de alge tot timpul(numai cu asta se hranesc)-din ce am citit eu- si la mine in bazin nu prea am alge...
Buna idee...dar greu de pus in practica...(in Ploiesti nu prea am vazut si nici pe forumuri la vanzari/schimburi/donatii etc)
Cory am deja(panda) deci nu imi trebuie ceva care sa manance de pe substrat dci mai degraba de pe geamuri.
Va salut!Maine dimineata ma duc in piata cu gandul de a lua acasa 1-2 "sanitari".
Urmeaza sa ii cresc(ii voi lua la dimensiuni de 3,4 cm maxim) pana in decembrie(nu cred ca se vor face foarte mari pana atunci) in acvariu comunitar de 60 de l plantat;cu vivipari(xipho si guppy),neoni,corydoras si un agamixis(de vreo 4 cm).Am spus pana in decembrie fiindca atunci o sa cumpar un acvariu de vreo 250-300 l in care vor ajunge toti "sanitarii".

Ce ma sfatuiti sa cumpar in conditiile in care nu am chef sa replantez plantele in fiecare dimineata...
Ma gandeam la pleco sau hoplo...
Ce ma sfatuiti?
Din ce vad eu in poza ai foarte putin nisip...
Cam asta e problema...nu pot sa ii las in acvariu pentru ca azi dimineata am gasit femela de platy in maternitate(acvariul este plantat dar nu cine stie ce...asa ca i-am pus in maternitate).A reusit sa haleasca vreo 3 pui.Acum ii tin separat intr-un acvariu luat de la Karma acum ceva timp fara alti pesti in el.
2xBetta mascul-5 lei/buc
3xCorydoras Aeneus/4 lei/buc
3xCorydoras Aeneus Albino-2 lei/buc

Pentru cine ii ia pe toti pretul este de 17 lei.
Se accepta schimburi cu creveti(red sherry si nu numai),moss(un pot-orice tip).
Tel.:0733082208-Alex

Corydoras au aprox 4 cm.
In tara trimit cu microbuzul(acolo unde exista ruta directa(plata se va face in cont).Alte modalitati de transport le veti suporta voi.

Forum Index » Profile for Alexandru Bazavan » Messages posted by Alexandru Bazavan
Go to: