Message |
|
Daca ia Sebi bazinul pun si eu umarul la un transport ieftin sau...moca. Cautam domne ....cautam...
|
 |
|
Multi din cei de pe forum se cunosc de ani de zile. Cunosc si familiile celorlalti si si-au impartasit verzi si uscate de-a lungul anilor. Asta este esenta unui forum. Este imposibil sa iti explice cineva de fiecare data istoricul unei replici. Cat despre casta...stii tu ceva mai multe ca noi.
|
 |
|
Arata bine domne....mai e loc de corali...nu de ciortani
|
 |
|
|
 |
|
Fa si tu o pomana cu alge si ceva congelaturi.
|
 |
|
Aseara am adus scheletul metalic si i-am montat orizontalele . Urmeaza sa aduc bazinul in casa si sa il pun pe pozitie. Revin mai pe seara sper cu poze.
|
 |
|
Ciprian...succes maxim. Ce-i al tau ...e pus deoparte!!!
|
 |
|
Ei...cu tot cu sump nu vor fi chiar 80 dar nici 150. Sump-ul va fi de 100x40x30.
Revin cu problema reactorului si recunosc ca am comis-o. Eu bagam furtunul reactorului la baza lui. Cineva mi-a soptit ca acel furtun sta sus ion bazin si ca apa curge lin...  ) .
Oricum ar fi ..a.sa nu-l pun. Imi da dureri de cap cand se opreste curentul. Ori curge prea multa apa in sump....ori ramane fara apa....cred. Va trebui sa testez. Daca nu ....pompa de 400 reglabila scrie pe el.
|
 |
|
Pfff...nasol. Astea nu sunt perene??? 
|
 |
|
I-am dat....intr-un fel. Am scos pompa din incinta si o voi folosi extern reactorului in sump. Voi comanda totusi una Eheim de 400l/h. Cea de 600 imi arunca apa prin gaurile capacului reactorului. Cred ca vreo 3-4 l deMatrix la un debit de 300/h vor face treaba buna.
|
 |
|
Revin cu vesti bunicele. Sunt in plin proces de reabilitare stand acvariu dupa care voi seta sistemul. A aparut o mica problema. Am un rector de Ca Dymax pe care l-am probat aseara sa vad ce flow are. Am observat ca furtunele ce "alimenteaza" pompa cu apa si CO2 nu se amorseaza. Cel putin cel de apa. Curios este ca ele vin atasate la pompa langa gratarul de admisie apa. Astfel pompa trage apa pe acolo si nu se chinuie sa amorseze furtunele. Sa fie asta problema. Reactorul l-am luat sh si ma gandesc ca poate avea gratarul acela un capac ceva sa nu lase apa din reactor sa fie recirculata sau este alt principiu si nu il cunosc eu.....
Mentionez ca intentionez sa il "populez" cu ceva Matrix.
|
 |
|
Ar fi a doua femela pe care "i-o sufli"...
|
 |
|
Imi pare rau. Sunt de senzatie premnasii astia...
|
 |
|
Vand T5-uri Juwel Day si Warm-noi
JBL Marine Day si Actinic 438mm - folosite 1 saptamana
45 lei bucata.
|
 |
|
Vand T5-uri Juwel Day si Warm-noi
JBL Marine Day si Actinic 438mm - folosite 1 saptamana
45 lei bucata.
|
 |
|
Odata cu varsta ...senzorii de parcare sunt un MUST. 
|
 |
|
Stiu cum e cand iti vine s-o si bei de pe jos numai sa dispara mai repede...
|
 |
|
Pana pe 15 august pretul lampii se modifica la 950 lei.
Overflow-ul Tunze 200 lei.
Sunt dispus si la schimburi. Am nevoie de o lampa 4x24w sau 6x24w t5, refractometru, Matrix, etc.
|
 |
|
Lampa Dymax 3x150w mh 2x80w t5 cu timer (pret produsului nou 800 euro) folosita 6 luni pret 250 euro
Overflow Tunze 50 euro
|
 |
|
Am si eu ceva pe-acasa. Da-mi un tel si rezolvam.
|
 |
|