[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel

Si mai facusem o poza insa a zis pliciu ca e prea mare ...

Hai c-am gasit eu poza, pliciul a zis ca e prea tare
petre florentin wrote:Este verde cu mov?

Da, este verde cu roz si mov, mai apare prin poze ...
Pentru Gelu (aerosv) euphilia la cateva ore dupa ce am taiat-o
Nu stiu unde tintesti ca si costuri.
Ce pot sa-ti spun cu siguranta e ca nu am vazut nici un proiect gen ca al tau reusit si de durata.
De ce vrei sa te incurci cu doua acvarii, fauna locala dubioasa, si nu incepi cu un singur proiect de recif, dupa atâtea modele reusite de pe aici?
In realitate tocmai recifurile sanatoase tin populatiile de pesti, dar aici unii tin cu incapatanare trandafiri in desert si cand vad pe unul care se comporta normal il numesc gradinar...
Mai stati voi un pic pe aici, ca am impresia ca se ia si din poze (anthelia blue), iar urmatoarea pe lista de virusale e palythoa ...

In rest, scuzati-mi absenta, dar in Moldova seceta-i crunta, noi muncim iar prefectura isi aroga meritele (am auzit ca pe Facebook a aparut un articol unde subprefectul a rezolvat problema si nu un Logan fara aer conditionat cu toata floarea ingineriei hidro din zona)
Si la mine ocupa cam orice spatiu are la dispozitie, dar cu bun simt, nu afecteaza ceilalti corali.
Mai aplic si eu ceva poze, una cu anthelia si candy cane convietuind pasnic, una cu al treilea clown care a decis sa se mute singur la casa lui si una mai putin reusita, dar plina de culoare .

Merci, sa creasca si sa se inmulteasca!
E mai sigur sa scoti nevertebratele ... Mai ales ca ai bazin de carantina
Fenomenul este de dorit, au lumina si curenti propice, la ce bun sa-si intinda gatul cand au tot ce le trebuie ...
Tot n-am gasit fotograf, doar pozar, asa ca inca una din seria cu/fara blitz. Asa vad si eu coralina si alte detalii, cum ar fi pierdere tesut SPS ...
Proto Marin coral are si ceva cupru, dar bine echilibrat si este reef safe ...
Apa prea curata, trebuie si ceva hrana, eventual sub forma lichida ...
Caut, da' numa' la pachet cu fotograf inclus
Nu iau inca, dar accept ...
Nu, a agitat nisipul ...
Din nepriceperea de a fotografia, am incercat si variante cu blitz.
Iata niste detalii care apar, prin comparatie: buretele rosu din pestera lui Gramma loreto (de la varful nasului flavescensului).
Gradinar ziceti?
Nu doar gradinar ... fermier in toata regula ...
Pe campuri zburda voiosi pesti (unii mai frumosi ca altii ), crevetei, stele, scoici si altele din septel, poftim dovezi:

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: