[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Aseara, la o privire rapida, gasesc steaua asa ...
Inainte de a o decreta ca "nepoata lu` Suri" verific rapid si nu incalecase nimic, se lauda si ea cu burta ...

Da, acum, dar la final cine va rade satisfacut? Vezi imaginea de mai sus ...
Abia astept momentul asta:

image
ddsek wrote:nu am leduri arse...
ramane sursa sau sa nu cumva sa faca fie vreun contact aiurea

Cum ai procedat sa vezi ca nu-s arse?
Blue14 wrote:Ai conceput niste ventilatoare pentru circulatia aerului in stand...

Acusi le concepe, tot din lemn, sa fie asortate cu restul...
Si daca se incordeaza foloseste si piatra, un preview cu proiectul in sketchup:
Ca sa-l descoperi pe cel ars, scurtcircuitezi cate un LED cu un cablu, cand dai de ala, daca e doar unul ars, restul se aprind.
Am patit de cateva ori, chiar am lasat puntea pana am gasit LED.
CNC, dar nu ala al tau ...
dan.pavelescu wrote:Modelul de la usa, umflatule!

Am inteles, dar de ce pe interior? Sau te refereai ca nu pe cant ci pe fata?
dan.pavelescu wrote:

Am nevoie de un model pe interior, cum e la usa asta: http://img.plici.ro/image/SPG

Daca treaba cu palul ca intaritor am inteles-o (eu la un alt proiect am folosit TEGO in acelasi scop), treaba cu modelul pe interior o sa te rog sa-i explici utilitatea ...
Abstract ...
Cu grund gri am dat conducte ce vor fi îngropate si alte parti metalice ce vor sta sub apa ...
dan.pavelescu wrote:N-am cum. Si asa iese prea mult din "decor".

Decorul e mic ... Dar impui modelul "cu burta" si la acvariu si gata ... Sau problema o fi chiar la tine, sa mai poti trece din cand in cand prin fata lui
koala wrote:
mugurel wrote:Tot asa a inceput si Brancusi si a ajuns mare ...

Pai, Pavelescu e deja mare... n-ai vazut pozele "cu burta"?

Da, ceva burtica are, barba sa-i mai creasca ...

In stadiul asta e doar Pinochio ... Cand o freaca iese rumegus ...
dan.pavelescu wrote:Adevarat.. dar imi place sa lucrez lemnul, e al doilea hobby dupa acvaristica

Tot asa a inceput si Brancusi si a ajuns mare ...
George mai scoate din apa, ca uite ca vine si randul tau si sa ai loc pentru ei ...
Gris nu am in acvariu, am avut doar in perioada cand am cochetat cu leucosternonii, trei la numar si toti trei ...
Royal gramma e deja matur si mare, unul mai mic ce mi l-am luat mai demult nu a rezistat bumbacelii luate de la sixline wrasse si ceilalti ...
Nu e eneaparat lene ci mai degraba comoditate, dupa cativa ani nu mai vreau sa fiu robul acvariului, sa mai mearga si el pe propriile picioare.
Faptul ca nu adititivez, nu folosesc high-tech-uri, improvizez la greu si nu fac teste, nu e lene ci naturalete ...

Overflow-ul deserveste cu succes de 5 ani, dar intr-o noapte se pot urca multi melci pe dintii lui, se dezamorseaza si daca sunt plecat in concediu poate fi nasol. Prin urmare astept sa vina doua peristaltice, le leg in serie si vor functiona preventiv de doua ori pe zi cate 10 min cat are pasul programatorul (si ala analogic ) pe care-l am io.
opincarul wrote:Nu stiu daca e si cazul colegului, dar eu l-am stresat pe unul dintre colegii de forum cateva zile ca nu am primit coletul de la el si cand colo, postasul nu a avut chef sa-mi lase avizul in cutia postala.

Ba este cazul, i-am scris si l-am sunat sa-l intreb daca se potriveste capacul, si mi-a zis ca merge sa-l ridice.
Sorin18_my wrote:S-a rezolvat , multumesc mugurel!

Si nu a ramas asa, facerea de bine e .....

Am trimis iute coletul prin posta, nu i-am cerut bani sau altceva in schimb, acum, dupa ce am primit de doua ori telefon de la posta, merg si ridic coletul returnat pe motiv de neridicare.

Concluzia ... o tin doar pentru mine
Pai reactoarele turbionare erau cu perlon - scos perlonul, apoi si reactoarele si inlocuite cu doua cu pat fluidizant.
Pompa de recirculare sump si alimentare reactoare bio am suprimat-o, am facut alimentare separata a acestor reactoare.
La intrare am obtinut loc pentru ciorap de filtrare.
Pe recirculanta am montat un spliter pentru a alimenta toate celelalte device-uri.
Vorba lu` Pavelescu, a iesit cam tiganie, dar isi face treaba.
um02122 wrote:Poze cu kitul Tunze in apa calda cu otet (am constatat de la curatarea skimmerului Deltec MCE600 ca se poate skimma otetul turnat in apa afara din apa ):

Eu folosesc Tunze compact kit 19, il am de nou si l-am mai imbunatatit.

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: