| Message |
|
|
Pai da, asta ziceam. Cand i-am vazut in punga la tropheus am crezut ca i-au incurcat aia. Ma asteptam sa nu fie prea colorati, dar macar un pic de rosu asa...
Raman 2 solutii. Ori rabdare, ori pensula cu vopsea.  ))
|
 |
|
|
|
Acu' tre sa te pui cu pensula pe ei sa-i inrosesti un pic.
|
 |
|
|
|
Multumesc mult pentru sugestii.
|
 |
|
|
|
Inseamna ca o sa moara si aia. Ai acvariul neciclat, ai amoniac in apa si ii arde.
Filtru nu ai cumparat, bine ca ai luat alti pesti. Nu omorasei destui...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Da, despre aia vorbesc. Deci leduri ne trebuie.
|
 |
|
|
|
Acvariul nu va fi open top, nu va fi plantat. Trebe ceva montat in capac. Va fi un rand de neoane(just in case) si luminile de baza care sa faca jocul ala de lumini si umbre, cu zone luminate si zone mai umbrite.
Ce trebuie pentru a obtine acel efect? Spoturi, leduri, altceva?
|
 |
|
|
|
Poti posta orice link, nu e nicio problema.
Pentru plante, la dimensiunile acvariului tau, ti-ar trebui cel putin 25w, in conditiile in care te rezumi la plante usoare.
Despre modificari ale capacului trebuie sa vorbesti cu cineva care se pricepe, electricitate + umezeala nu fac casa buna.
Daca iei o lampa separat, ia in considerare minimul necesar, ca sa nu dai banii de 2 ori.
|
 |
|
|
 Ce afurisit esti tu!
Cu cracii se rezolva cumva.
Bazinul e pe maini bune in grija lui Dan.
Am facut comanda si de background, la artistul nostru autohton, @ngo_alecs.
Raman luminile. Mie imi plac ale lui @marcusyon.
Ceva sugestii?
|
 |
|
|
Daca merge prost, cu siguranta cineva ramane fara picioare. Cel mai probabil amicul meu, ca i le reteaza nevasta-sa.
|
 |
|
|
opincarul wrote:Eva era femeie, nu? Parca din cauza ei am fost izgoniti din Rai, ca a vrut fructe si sa-si acopere veverita cu frunze
Pe cinstite acum, n-ar trebui sa-i fiti recunoscatori Evei? Iti dai seama ce plictis ar fi fost in rai? Toata ziua imnuri, nu tu o berica, nu o tzatza goala...
Si nici acoperitul ala mare pierdere n-a fost. Veverite goale pe toate drumurile acum.
|
 |
|
|
|
Incerc sa-l conving sa renunte la picioare ...
|
 |
|
|
|
JBL Proscape e substrat fertilizant, l-ai folosit corect. Siporaxul e perfect pentru filtrare biologica, combinat cu un buretel mic pe post de prefiltrare(mecanica). Buretelul retine mizeria si nu lasa siporaxul sa se colmateze.
|
 |
|
|
|
Daca tot erai in picioare, schimb de apa in acvariu cine te astepti sa faca? TOT EA?!?!?
|
 |
|
|
Nu pot sa zic decat ...
dan.pavelescu wrote:
Baga repede o bere 
|
 |
|
|
E musai ca tzatzele sa fie in fata? Sau e ok si asa?

|
 |
|
|
|
Pai si daca se uda placa aia de pal, nu se transforma in talas?
|
 |
|
|
|
Cory agresivi? E prima oara cand aud asa ceva. Cory e chiar cel mai bland peste din lume, nu e in stare sa atace nici macar o artemie gata moarta.
@alextna Singura mica incompatibilitate ar fi ca zebrele sunt pesti de apa un pic mai rece, dar nu e un capat de tara. In rest e ok, ai facut foarte bine ca ai introdus pestii treptat. Buretelul din vechiul filtru nu cred sa contina cine stie ce mare colonie de bacterii. Marea lor majoritate e in substrat. Dar e bine sa mergi cu ambele filtre in paralel pentru 3 saptamani-o luna. Si daca tot ai facut upgrade la filtru, ar fi bine sa faci upgrade si la materialul filtrant tot acum, cat esti in tranzitie.
|
 |
|
|