[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: amude
Forum Index » Profile for amude » Messages posted by amude
multumesc pentru sfat..o sa incerc maine sa ma ocup umpic
astazi am observat pe geamul acvariului niste firicele mici transparente lipite de geamul acvariului..sunt muulte greu de observat.Acvariul este la ciclat de vreo luna si am pus plante si 2 sanitar in a3a saptamana.
Nu am substrat fertilizant,am pus jbl balls langa plante si ferropol.Inca o problema, frunzele unor plante s-au facut transparente,ce se intampla??!!!
cumpar eu,ale mele sunt
s-a vandut sau nu????? cA IL VREAU EUUUUUUUUUUU
pai si daca iau 5 macar fac curat se observa ceva,fac curatenie?
nu stiu cum se numesc culie colie
sanitarii o sa fie aia albi
deci o iau de la inceput ca asa mi s-a cerut sa dau detalii

Am acvariu de 126 l
filtru intern eheim aquaball cu 3 compartimente
fitru extern eheim 2213 classic,cu ceramica si bureti (cu de toate)
pietris granulatie 2-5mm
2 neoane aqua-glAcvariul este inca in ciclare
In apa am pus easy balance si aqua safe.Acvariu vreau sa-l plantez destul de bine,nu am co2 si nici substrat,dar in schimb o sa folosesc jbl feropol,jbl 7 balls.
In acvariu vor locui o pereche de scalari si 4-6 gurami,2 sanitari,2 ancistrus.Asta e cam tot ce va la mine in acvariu cred ca este de ajuns.
Niste sfaturi cer in legatura cu neoanele si fertilizantii.
va multumesc pentru intelegere.

o sa urmeze niste poze ....
mai am o rugaminte,ce imi recomandati ca fertilizant lichid?
de vreo 7-8 lui am acvariu,80 lungime,35 latime,40 inaltime.
Am luat 15 kg pietris granulatie 2-5mm.imi ajunge oare? sau e prea putin.O sa-l asez 1-2 cm in fata si vreo 4-5 in spate.E bine?
filtru extern eheim 2213 classic,am o rugaminte cum se aseaza in acvariu? Turu si returu una langa alta? sau una intr-un capat si cealalta in alt capat?
in acvariu am acum o ciorba dar in setupul nou voi pune doar 4 scalari si 4 gurami,2 sanitari,2 ancistrus,nimic mai mult.
Nu pun fertilizant ca am inteles ca dupa o vreme (7-8 luni), trebuie sa-l scot si sa pun altu si nu am timp de asa ceva.
Imi doresc sa-l plantez foarte bine,cu plante mai putin pretentioase,nu-mi permit butelie si instalatie co2.
La capac am 2 neoane aqua-glo.
Cand voi termina noul setup voi pune niste poze.
cumpar filtru intern cu debit mare si plante
Va rog frumos poze
cine ma poate ajuta cu niste sfaturi despre ambele filtre? sunt bune? o sa curga apa din ele?
Tot,eu un acvarist nehotarat...am luat acvariu i-am luat nisip albastru ca dehh e mai extravagant..mi-a venit mintea la cap si vreau sa fac cva natural cu adevarat.Vreau sa cumpar plante multe sa schimb pietris sa folosesc fertilizant si am o prob mareee...as vrea sa ma ajutati
am 3 molly,3 xipho,1 guppy,3 silver shark,1 caras,2 sanitari,6 zebre roz,3 conconius,1 betta....o sa scot toate zebrele,guppy,molly,xipho,conconius.
O sa raman cu 3 silver shark,1 betta,1 caras.Am un acvariu de 126 l...as dori sa-mi iau 1 mascul gurammi si 3 femele,3 scalari.
Oare sunt compatibili?! e suprapopulat.

Va rog ajutatima,sa-u dati-mi add pe yahoo sa vorbim ca am multe intrebari de pus.Va Multumesc tuturor pentru ajutor
as vrea si eu o buturuga maricica cine ma poate ajuta?
cam cat nisip am nevoie pentru un acvariu de 126 si cat fertilizant,vreau detalii despre nisip si ce fertilizant sa folosesc
vreau sa-mi iau pietris ,dar nu din acela colorat,vreau sa-mi fac acvariul natural cu multe plante,va rog recomandatimi ce fertilizant sa-mi iau si cum sa fie pietrisu.
o alta problema am acvariu de 126 l ,vreau sa-mi iau filtru extern ca asta intern care a venit cu acvariul n e cine stie ce este eheim aquaball, vreau sa-mi iau jbl e900...ce puteti spunde despre acest filtru,e bun?...curge, se strica repede,informatii va rog,si cam cat m-ar costa o instalatie CO2
am un acvariu eheim de 126l, ce filtru extern imi recomandati,adica sa nu am probleme cu scurgeri si altele,m-am uitat dupa jbl e 900,ca am auzit ca filtru tetra tec nu e bun ca e galagios, uda tot etc.ajutor ce imi recomandati? cva bun pt acvariul meu si acceptabil la pret
http://www.youtube.com/watch?v=dlkutQNy-4A <----aici vedeti pestii
Salut,ma cheam amude sunt din Bucuresti.intr-o zi am fost la verisorul meu acasa ca imi zisese ca si-a luat un acvariu,eu in viata mea nu am fost pasionat de asa ceva.Cand am intrat la el in camera si am vazut un acvariu adevarat mititel 54 l frumos aranjat am innebunit si m-am hotarat sa-m iau si eu unul.Am cautat pe ocazii ,pe internet si pana la urma am gasit un eheim de 72 l,l-am achizitionat,am facut totul ca la carte ca imi explicase verisorul meu cum sa fac cu ciclarea apei,imi mi-am luat niste xipho,molly,carasi,scalari,betta,guppy.o luna a rezistat la mine acvariu de 72l ca l-am vandut si am trecut pe un eheim de 126 l.Acest acvariu mi-a facut destule probleme,la priml setup dupa 2 -3 zile apa era tulbure rau de tot si imi aparuse o mazga,m-am dus la pet shop am luat o solutie crystal water am turnat jumate de sticla ca se punea 5 ml la 10 l si dupa 3 zile degeaba.Chiar de ziua mea eram foarte suparat ca apa era tulbure si mazga aia nu o suportam, am refacut acvariul,am scos toata apa ,fiert nsisp etc.Acum totul este bine numai ca am niste probleme am ajuns la 60 de pesti.
30 neoni
3 rechini
3 conconius
4 xipho
4 molly
1 caras
3 guppy
1 betta
7 zebre roz
Am facut o greseala ,banuiesc ca este suprapopulat,si de aceea din 2 carasi am ramas cu unul un caras cu caciula l-am gasit fara coada,2 scalari au fost chinuiti le-au mancat mustatile,aripioarelesi le-am donat la un petshop ,un guppy tot asa fara aripa si a murit si el
un sfat ceva pe yahoo
4 xipho,4 molly,3 guppy=2 lei bucata
xipho,4 molly,3 guppy=2 lei bucata
1 caras=6 lei
3 conconius=2 lei bucata
30 neoni=1,7 lei bucata

Pestii sunt sanatosi nu au nimic,eu vrea sa-mi bag o singura specie.Vreau sa-mi bag piranha

Pentru contact 07226031761
Bucurest

Forum Index » Profile for amude » Messages posted by amude
Go to: