[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
probleme de incepator  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
amude
Junior member
[Avatar]

IP:

vreau sa-mi iau pietris ,dar nu din acela colorat,vreau sa-mi fac acvariul natural cu multe plante,va rog recomandatimi ce fertilizant sa-mi iau si cum sa fie pietrisu.
o alta problema am acvariu de 126 l ,vreau sa-mi iau filtru extern ca asta intern care a venit cu acvariul n e cine stie ce este eheim aquaball, vreau sa-mi iau jbl e900...ce puteti spunde despre acest filtru,e bun?...curge, se strica repede,informatii va rog,si cam cat m-ar costa o instalatie CO2
[WWW] [Yahoo!]
brawn
Membru de baza

IP:

Fertilizant Florapol sau Aquabasis de la JBL. Pietris granulatie 2-3 mm. Sursa - pet shop, balastiera, magazin de materiale de constructii, groapa de nisip a copiilor, etc. Sa-i faci testul cu otet (il scufunzi in otet). Daca face bulbuci, e calcaros si nu e bun pentru un acvariu plantat. Filtrul ales de tine e bun. Nu deschide mai multe topicuri cu aceeasi problema. Instalatia de CO2 - de la 10 lei la multe sute de euro.
LUPmic
Senior member

IP:

"vreau sa-mi iau pietris" ----> succesuri
"va rog recomandatimi ce fertilizant sa-mi iau" il iei in functie de ce plante vrei
"vreau sa-mi iau jbl e900...ce puteti spunde despre acest filtru,e bun?." dupa mine e bun, eu d-asta am si sunt multumit.
"si cam cat m-ar costa o instalatie CO2" depinde, daca faci bomba e mai ieftin, daca vrei semi-pro e alt pret, daca vrei si controler si toate alea e mai scump.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: