[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
HEllo  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
amude
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut,ma cheam amude sunt din Bucuresti.intr-o zi am fost la verisorul meu acasa ca imi zisese ca si-a luat un acvariu,eu in viata mea nu am fost pasionat de asa ceva.Cand am intrat la el in camera si am vazut un acvariu adevarat mititel 54 l frumos aranjat am innebunit si m-am hotarat sa-m iau si eu unul.Am cautat pe ocazii ,pe internet si pana la urma am gasit un eheim de 72 l,l-am achizitionat,am facut totul ca la carte ca imi explicase verisorul meu cum sa fac cu ciclarea apei,imi mi-am luat niste xipho,molly,carasi,scalari,betta,guppy.o luna a rezistat la mine acvariu de 72l ca l-am vandut si am trecut pe un eheim de 126 l.Acest acvariu mi-a facut destule probleme,la priml setup dupa 2 -3 zile apa era tulbure rau de tot si imi aparuse o mazga,m-am dus la pet shop am luat o solutie crystal water am turnat jumate de sticla ca se punea 5 ml la 10 l si dupa 3 zile degeaba.Chiar de ziua mea eram foarte suparat ca apa era tulbure si mazga aia nu o suportam, am refacut acvariul,am scos toata apa ,fiert nsisp etc.Acum totul este bine numai ca am niste probleme am ajuns la 60 de pesti.
30 neoni
3 rechini
3 conconius
4 xipho
4 molly
1 caras
3 guppy
1 betta
7 zebre roz
Am facut o greseala ,banuiesc ca este suprapopulat,si de aceea din 2 carasi am ramas cu unul un caras cu caciula l-am gasit fara coada,2 scalari au fost chinuiti le-au mancat mustatile,aripioarelesi le-am donat la un petshop ,un guppy tot asa fara aripa si a murit si el
un sfat ceva pe yahoo
[WWW] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Bine ai venit
Dar vad ca nu ai inceput bine
cam multi pesti acolo si de toate natiile
Vezi care pesti i-ti plac si renunta la ceilalti
Carasii cu nisip in acvariu nu se cade ,il vor scormoni toata ziua si vei avea mereu apa tulbure
Maxim 20 de neoni si citiva guppy merg in acel acvariu
Succes

Ogar batrin dar.... cu miros fin
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit.
Vezi ca in stanga sus, sub sigla acvariu .ro, este un link cu.....Link-uri utile.
Pune-te pe citit.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: