Salut,ma cheam amude sunt din Bucuresti.intr-o zi am fost la verisorul meu acasa ca imi zisese ca si-a luat un acvariu,eu in viata mea nu am fost pasionat de asa ceva.Cand am intrat la el in camera si am vazut un acvariu adevarat mititel 54 l frumos aranjat am innebunit si m-am hotarat sa-m iau si eu unul.Am cautat pe ocazii ,pe internet si pana la urma am gasit un eheim de 72 l,l-am achizitionat,am facut totul ca la carte ca imi explicase verisorul meu cum sa fac cu ciclarea apei,imi mi-am luat niste xipho,molly,carasi,scalari,betta,guppy.o luna a rezistat la mine acvariu de 72l ca l-am vandut si am trecut pe un eheim de 126 l.Acest acvariu mi-a facut destule probleme,la priml setup dupa 2 -3 zile apa era tulbure rau de tot si imi aparuse o mazga,m-am dus la pet shop am luat o solutie crystal water am turnat jumate de sticla ca se punea 5 ml la 10 l si dupa 3 zile degeaba.Chiar de ziua mea eram foarte suparat ca apa era tulbure si mazga aia nu o suportam, am refacut acvariul,am scos toata apa ,fiert nsisp etc.Acum totul este bine numai ca am niste probleme am ajuns la 60 de pesti.
30 neoni
3 rechini
3 conconius
4 xipho
4 molly
1 caras
3 guppy
1 betta
7 zebre roz
Am facut o greseala ,banuiesc ca este suprapopulat,si de aceea din 2 carasi am ramas cu unul un caras cu caciula l-am gasit fara coada,2 scalari au fost chinuiti le-au mancat mustatile,aripioarelesi le-am donat la un petshop ,un guppy tot asa fara aripa si a murit si el
un sfat ceva pe yahoo