[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
setup nou va rog umpic de ajutor  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
amude
Junior member
[Avatar]

IP:

de vreo 7-8 lui am acvariu,80 lungime,35 latime,40 inaltime.
Am luat 15 kg pietris granulatie 2-5mm.imi ajunge oare? sau e prea putin.O sa-l asez 1-2 cm in fata si vreo 4-5 in spate.E bine?
filtru extern eheim 2213 classic,am o rugaminte cum se aseaza in acvariu? Turu si returu una langa alta? sau una intr-un capat si cealalta in alt capat?
in acvariu am acum o ciorba dar in setupul nou voi pune doar 4 scalari si 4 gurami,2 sanitari,2 ancistrus,nimic mai mult.
Nu pun fertilizant ca am inteles ca dupa o vreme (7-8 luni), trebuie sa-l scot si sa pun altu si nu am timp de asa ceva.
Imi doresc sa-l plantez foarte bine,cu plante mai putin pretentioase,nu-mi permit butelie si instalatie co2.
La capac am 2 neoane aqua-glo.
Cand voi termina noul setup voi pune niste poze.
[WWW] [Yahoo!]
amude
Junior member
[Avatar]

IP:

mai am o rugaminte,ce imi recomandati ca fertilizant lichid?
[WWW] [Yahoo!]
pajeroking
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu ai manualul de instructiuni de la Eheim? ai aici link http://www.eheim.com/base/eheim/pdf/en/anleitungen/afilter/2213_classic.pdf
din ce stiu eu : pui turu si returu unu langa celelalte in bazin pe un colt.returul(apa care intra in acvariu il montezi pe latura din spate ca sa aiba o latime de filtrare cat mai mare.Iar celalalt (pe verticala ) il pui pe lateral in acelasi colt.
Daca nu-ti permiti butelie fa-ti o bomba co2 (e home made) Vezi ca incarca greu linku e pdf

This message was edited 1 time. Last update was at 25/08/2010 14:24:16

Filmul e o arta, zic unii; e industrie, ii contrazic altii.Nici una, nici alta!Vreti neaparat sa stiti ce e? Ei bine, ascultati-ma pe mine! E un mister! (Jean Luc Godard)
[Email] [Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

amude wrote:Nu pun fertilizant ca am inteles ca dupa o vreme (7-8 luni), trebuie sa-l scot si sa pun altu si nu am timp de asa ceva.

O parte din speciile de plante au nevoie de o absorbtie mai puternica a nutrientilor prin radacini. Dupa 7-8 luni ai toate sansele sa iti doresti tu sa schimbi setupul complet iar la 15-20 cat costa substratul fertilizant ...

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
Claudiu Truta
Member

IP:

Ferilizant lichid iti reomand:
Easy life profito pentru micro
kno3 si kh2po4 pentru macro (si teste de no3 si po4 binenteles)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: