[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: albinik
Forum Index » Profile for albinik » Messages posted by albinik
Te rog un pret pt. pachetul de vietati...pe privat!
Ma bucur nespus ca am fost de folos la un asemenea proiect! Astept sa ma suni cand trebui sa punem intaritoarele si oricind mai ai nevoie de o mana de ajutor<de fapt de niste degete de ajutor>!.Succes in continuare!
Poti gasi ceva glossostigma prin acvariile mele, si mai poti alege si alte specii, dar trebui sa vi personal sa le vezi si ridici! tomydesilva@yahoo.com
Salut si bine ai re-venit...ceia ce vad eu in poza nu este nici pe departe un crevete, ci este un rac si se numeste marbledcrayfish!
pentru intrebarea ta, raspunsul poti sa-l aflii in privat----nu este cazul de poluat aici! tomydesilva@yahoo.com

ps,-- cred ca ar dura ceva timp sa-ti scriu ce pesti am si mai ales cati!
Practic , ai vrut sa cureti mossul de alge sau doar sa-l dezinfectezi?
Mai mult ca sigur e opera tetrazonelor!Acum ai de ales...ori scapi de tetrazoni ori de ceilalti!
Doar cateva cuvinte;;NU POTI FACE AFACERE DIN ASTA , DACA NU EXISTA 90% PASIUNE. ACEST GEN DE AFACERE SE DEZVOLTA IN TIMP SI PROFITURILE VIN FOARTE TARZIU SAU NICIODATA, DAR RAMAI MACAR CU PASIUNEA , DACA O AI!Ca si sfat;urmareste CALITATEA nu CANTITATEA!

Alte mici detalii pot oferii in privat! tomydesilva@yahoo.com

Oricum;;succes!

PS;-sper din tot sufletul ca aceasta postare sa fie cu gand de a face ceva totusi... nu doar ca studiu de piata !
brutusanf wrote:Este ancistrus si este mascul !

Din umila mea experienta pot zice ca e femela...daca la marimea asta nu are acele cornite ramificate si sunt simple dupa cum se vede in poza! Cineva sa ma contrazica daca nu am dreptate!
Ancistrus--100%!
Bravo! Deja-mi imaginez cum o sa fie la final.
Succes si sa ne tii la curent!
pot face prenotare pentru puiuti?
Am ramas fara cuvinte! Superbi!
Rog inca odata , a se inchide,deoarece am rezolvat si inca mai primesc oferte!
Doresc in schimb killifish!Raportul de schimb ramane la aprecierea comuna!Deasemenea pot oferii si:marbled crayfish,platy,neoni albastrii,puiet ciclide africane,tineret octofasciatum.,red chery si cine stie ce mai am prin acvarii. Astept propuneri! Preferabil din Bacau sau judetele vecine!
Discusul sta bine la temperatura asta... ciclidele africane probabil doar cu o aerare puternica a apei ar putea sta, dar nu recomand!Plus ca nici prea multe specii de plante nu merg bine .Totusi nu pot sa cred ca nu gasesti nici o solutie de a racii apa!Daca aceasta e temperatura in bazinul tau, presupun ca se datoreaza sistemului de iluminare care degaja caldura,caz in care racirea se face simplu prin montarea unui ventilator micut< genul celor de la calculatoare>care sa permita circularea aerului!
Se poate inchide, am rezolvat...multumesc!
Frumosi pesti....de cca, un an detin si eu 3 exemplare care au acum aproape 14-15 cm.Cam toata ziua nu-i vad, dar cand sting lumina si ramane doar lumina de veghe--sa vezi atunci miscare;;ies la vanat. Mai tot timpul au fost hraniti doar cu hrana vie caci ceia ce nu misca nu-i tenteaza.Ei stau separat in acvariul lor deoarece inhata cam tot ce le incape in gura< si nu au gura mica deloc>.Totusi, urmarindu-i , inca nu sunt 100% sigur de sexele lor-oricum nu ma foarte intereseaza deoarece am inteles ca se inmultesc destul de greu-spre deloc-in captivitate! Totusi tind sa cred ca detin 2 masculi si o femela.Ceia ce m-a fascinat la ei aste metoda lor de a vana,,,nu am reusit niciodata sa observ exact cate miimi de secunda dureaza sa inhate hrana, o sorb pur si simplu de la 4-5 cm distanta cu o viteza uluitoare,,,,da, am spus bine O SORB!
Succes cu ei!Chestia e ca totusi la un moment dat te plictisesti de ei.
Da---este suficient pt. ce am nevoie,dar spune ce doresti la schimb sau ce bani vrei...astept PM.! Mersi!
tomydesilva@yahoo.com
Ofer la schimb produse acvaristice diverse contra unui compresor de aer cu debit mai mare de 30l/min.--sau eventual cumpar acest produs!

Forum Index » Profile for albinik » Messages posted by albinik
Go to: