[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: albinik
Forum Index » Profile for albinik » Messages posted by albinik
SALUT!Din cauza spatiului care nu-mi mai ajunge,sunt nevoit sa scot la vinzare:cichlasoma octofasciatum :femele 8buc.de6-8cm./masculi 10 buc. de 12---18cm.pretul este intre 7 si 13ron/buc. in functie de marime .Se ridica din Bacau.Astept pm. Accept si schimb cu produse acvaristica in limita bunului simt!
Din cauza lipsei de spatiu,donez urmatoarele: 5 adulti <zebre albastre>-masculi 1 hoplo -mascul adult si cateva plantute .Se ridica din Bacau.Anunt valabil pana 10 Mai!
va salut!Cei10 discusi sunt mici ,au doar 6cm.si stau bine pt. moment in 150 l. pe mai tirziu am surpriza pt.ei!
Ma numesc Lucian ,sunt din Bacau. Am9-10 ani de acvaristica dar doar 1 an de <p.c.>,asa ca i-mi cer scuze de la inceput pt. eventualele greseli de postare sau scriere .Acum sa ma laud: Detin acum cam550 litri. apa in bazine de 150l,100l,90lx3,plus alte mici bazinase de 20--10 l.Toate sunt facute personal,acasa cu migala si rabdare, La momentul de fata sunt populate cu:guppy;xyfo;ciclasoma octofasciatus;gurammy;scalari;si mai nou 10 exemplare DISCUS minunate.Alceva:pomacea;red cherry;plante cit se poate.In speranta unei colaborari fructuase,va urez;pesti sanatosi si ape curate! p.s.Nu-mi cereti poze ca inca nu ma pricep,dar pe viitor:promit!

Forum Index » Profile for albinik » Messages posted by albinik
Go to: