[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanp
Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
RomeoS wrote:Scuze,m-am exprimat gresit.Nutritiv, nu fertil,adevarat.

Nici nutritiv nu e. Ca nu are nutrienti in el. E, dupa cum spuneam, inert.
Suportul nutritiv trebuie asigurat de altceva pus pe langa manado.
Plantele le donez...nu se inghesuie prea multa lume la dat bani.

Valabil pana maine seara, dupa care le arunc.
Pai sa vedem si noi o poza ceva
Un filtru extern este NET SUPERIOR unui filtru intern. Din toate punctele de vedere.
Raspunsul la intrebarea ta este deci, da. Daca insa vrei sa-l confectionezi tu, sa ai grija la etanseizare.

Poate mai bine te intrepti catre un filtru SH (second-hand). Sunt baieti care vand pe forumuri la preturi bune.
Un pachet de didiplis va pleca maine catre colegul "danyh4you".

Mai raman cam 40 de fire in jur de 10 cm si niste capete mai mici bonus. Cine le vrea pe toate, sa zicem 30 RON.
Pai daca ai fi avut macar vreo 2 vertebre in coloana aia, lasai mesajele sa vada lumea de ce te-am intrebat daca nu crezi ca esti cam nesimtit.

Ei, una peste alta, important e ca ramanem mai curati.
[quote=babanukriss]de obicei exista o vorba ,nu te pune cu prostu ca te coboara la mintea lui si te bate prin experienta :-j (ptr stefanp)[/quote]

Uite aici sunt de acord cu tine, buna vorba. De asta eu am ales sa nu tastez injurii...ce sa fac, nu sunt un smecher natural din spatele tastaturii precum matale.

Mult spor in acvaristica !

LE: Pacat ca ai editat posturile si n-au apucat sa vada colegii cum ai facut ceva in sfaturile lor si cum m-ai injurat pe mine...eh, nu-i nimic, nu trebuie sa fii barbat.
Cu asta te pot ajuta administratorii. Nu uita sa nu le multumesti dupa

Presimt ca vei ingrosa randurile celor care isi varsa frustrarile pe alte forumuri dupa ce sunt respinsi de aici. Ca am vazut recent "niste cativa".
E bine. Acum ne demonstrezi si cam cat te duce capul.
A luat unu' ban recent, poate esti urmatorul norocos. N-ar fi o pierdere prea mare pentru forum.
Prietene, nu crezi ca esti un pic nesimtit? Eu unul sunt sigur de asta, dar te intreb si pe tine ca poate daca te pune cineva in fata intrebarii realizezi si tu.

Dupa ce cativa oameni si-au dat cu parerea dupa cum au crezut, incercand sa te ajute, tu vii cu replici din astea? Ce-ai vrea sa faca ei de la distanta? Sa-ti invie tie pestii? Nici macar n-ai facut un amarat de test. Singura ta preocupare a fost butonatul si sa astepti sa cada para in gura. Ca sa nu mai spun ca duminica poate mai iese lumea la o bere, un gratar, plimba nevasta/copilu' , nu stau la coada dupa tine.
Eu stiu ce-ti poate pielea pentru ca ne-am mai contrat la un moment dat, colegii din pacate n-au stiut si au vrut sa te ajute. Acum probabil ca te-ai asigurat de lipsa altor sfaturi din partea lor.

Oameni ca tine strica forumul.
scificuss wrote:Nu recomand apa distilata de la raionul auto.

De ce?
daniel12 wrote:Ca sa nu-ti mai "sara" HC-ul trebuia sa-l bagi mai adanc.

Si asta e drept. Am incercat acum pe cele care au iesit sa le pun ceva mai adanc.

daniel12 wrote:Eu zic ca nu-i nevoie sa-ti faci ochi oblici.

daniel12 wrote:
P.S: Nu-i fertilizant mai tare, ca codoiul din dotare

True true
image

image

Si incapatanatul

image
Piatra de pe buturuga las-o pana nu mai pluteste. O scoti dupa.
Celelalte pietre le-as scoate si n-as pune nimic in loc.
Mersi, sper si eu sa evolueze tot spre mai bine.
Acvariul arata mai binisor. Dar, curata frunzele moarte si curata sticla in partea de sus unde se vad urme de calcar.
Pune si un colant pe spate ca sa nu se mai vada echipamentele.

Crevetii ce fac? A mai murit vreunul?
sebyup wrote: poate unii carcotasi vor avea ceva comentarii

Unii carcotasi vor sa il invete de bine si carcotelile sunt spre folosul celui carcotat

Si acum, ca sa fiu si eu un carcotas. Eu as scapa de pietrele alea, parca nu se potrivesc (cea de pe buturuga banuiesc ca ai pus-o acolo ca sa o tina in loc).
Muschiul din stanga, prinde-l mai calumea de buturuga, da impresia de dezordine. Leaga-l frumusel cu fir de pescuit si va arata mai bine. De asemenea, ai putea inlocui si colantul din spate cu unul unicolor.
Nu cred ca-s curenti prea mari.
Dau vina pe manado si pe faptul ca HC ul are niste radacini de parca nu-s

Asa am incercat, sa pun un pic de manado peste firele de HC. Acum sa vedem...
Cativa melci comunitari si creveti. N-au ei cum sa-l scoata...s-ar putea sa trebuiasca sa fiu chinez batran
De vreo 2 zile vad ca unele pernute de HC incep sa iasa din substrat si le gasesc plutind...si ma cam enerveaza.
Mama lui de manado ca e prea usurel. Cred ca o rezolvare era sa pun de la inceput HC ul in bucati mai mici si nu cred ca mai "trageau" in sus cu asa "forta"...daca le mai gasesc plutind, cred ca asa voi face...

Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Go to: