[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Multumesc , ma bucur ca va place. De cind am inceput setupul se tot formeaza diatomee pe pietre. Asta m-a dus cu gindu la silicati asa ca azi am luat un test. Va prezint mai jos rezultatul ( testul este valabil pentru acvariu cit si pentru apa de robinet) - practic valoarea este undeva intre 3 si 6 ......
O poza de azi dar .... cu echipamente . Inca nu e intr-o forma care sa merite sa le scot . Sper sa va placa si asa.

image
Pandy wrote:Gabi, cum faci pozele? Sunt curios de metoda + prelucrare.

Pai in primul rind bazinul si sticla trebuie sa fie foarte curate. Apoi incerc sa am cit mai multa lumina , in camera si pe bazin.
Apoi fac pozele in format raw si dupa descarcare ma mai joc cu anumite setari ( legate de lumina, sharpness daca este cazul, contrast , lens distort).
Nu pot sa zic ca sint un profesionist in foto dar daca iti mai pot da ceva detalii ce le-a-m omis , intreaba.
Lemon wrote:Felicitari

Multumesc.
Si un frumos loc 47 obtinut anul acesta cu acest setup la EAPLC

Multumesc . O sa fac un side view din asta si fara echipamente.
@Silviu - nevasta mea mereu spune ca inca asteapta sa ma maturizez.
Silviu Man wrote:Super!

Multam prietene!
Multumesc frumos baieti.
Pe sfirsitul asta de saptamina sau poate cel viitor voi trage si o poza frontala fara echipamente.
Si doar ca sa va arat ca bazinul exista inca. Din cauza de lumina de soare am avut baiate de cap cu cyano. Tirziu m-am desteptat sa pun o folie neagra pe partea de geam pe unde intra lumina soarelui. In moemntul de fata bazinuil este in recuperare. Sper intr-o luna sau maxim doua sa il aduc intr-o forma maxima.

image
Nu stiu daca bazinul asta este deja la Creme. Dar mi-ar placea sa il vad acolo.
Pestii alesi nu sint potriviti pentru acel bazin. Acela este un bazin pentru 7÷8 pesti care la maturitate ating 3=4 cm. Ce ai acum , parte din ei au nevoie de bazin de minim 160 litti. Nu stim detalii legate de felul in care ai facut ciclarea, mentenanta bazinului ......
Daca ai prefilteu vei umbla in canistra mult mai rar. Buretii ii speli saptaminal cu schimbul de apa. Ca medii de filtrare functie de buget recomand in ordine: eheim substrat pro, matrix,siporax, piatra ponce.
Frumoase detalii.
O delectare pentru ochi.
Acu astept sa le vad toate in acvariu.
Teoretic ambele tipuri de drojdie au acelasi efect. Nu vad de ce ai fi conditionat sa folosesti doar uscata.
Scurt update , fara poze deocamdata. Bazinul merge chiar bine. Ceva cyano ma mai supara dar asta cred eu si din cauza ca il bate lumina soarelui putin. M ar bate gindul sa inlocuiesc stairogyne cu pogostemon helferi ( parca e mai de efect ). In curind o sa pun si ceva poze.
Cit de bine ai prins crevetele in poza! Fara discutie e piesa centrala in compozitie.
Bun venit!
Salutare !

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: