Message |
|
Subscriu ca otetul e bun!
Poti sa stergi si cu o lampa de ras urmele se sare........si otet si lampa de ras e cel mai ok....
Ca si hob daca vrei ceva de calitate un Hagen aquaclear 300 ti-ar fi perfect!
Succes!
|
 |
|
Bine ca exista!
Gasesti o solutie pana la urma.....
Spune-ne ce mai fac saratelele...
|
 |
|
Cred ca ce am avut pe nisip au fost diatome, acum o saptamana am greblat putin nisipul si am adaugat 0-5 ml de nopox la 2 zile si am adaugat un saculet cu rowa phos in sump, acum mai am foarte putin.....pe scheletul ala de coral mort pe care aveam alga ca si pe nisip nu mai am deloc, si nu l-am curatat...
Urmeaza un filmulet si niste poze, berghii nu se stie cand aduce Petty, dar i-am zis ca daca aduce sa ma anunte ca vreau, pana una alta imi iau 2 pepermintii....
Zilele viitoare fac primul schimb de apa....am lasat apa sa se invecheasca.....am no3 intre 0 si 2....
|
 |
|
elven wrote:imi comand eu berghii de la peti si daca vrei suna-l si tu si rezerva-ti cateva....nu te grabi cu peppermintii ca daca nu iei o gashca de 4-5 buc minim nu faci nimic + ca tre sa fie sigur wundermanii
antiphos iti recomand phosguard - mi s-a parut pe departe cel mai eficient/.
Ok, la ce pret sunt berghiile?
|
 |
|
Ar fi KZ Cyano stop dar nu l-am testat, am citit si lucruri bune si lucruri mai putin bune despre el....
|
 |
|
De ce il vinzi?
|
 |
|
Fara cuvinte!
|
 |
|
Foarte frumos!
|
 |
|
Nu vreau sa am probleme cu un tomentosus (sa haleasca xenia sau chiar zoasi) asa ca imi iau 2 pepermintii.....daca nici cu ei nu reusesc sa controlez aiptasia cand se mai maturizeaza acvariul BERGHIA scrie pe pe mine'
!!!
|
 |
|
L. seticuadata haleste aiptasiile la fel de bine ca wundermanni?
|
 |
|
Am inteles!
Multumesc!
Stau si ma gandesc, nu ar fi mai eficienti 2 peperminti decat un tomentosus?
|
 |
|
Inca nu am bagat antifos, bacterii de duminica nu mai aditionez ca asa era schema...sa mai aditionez?
|
 |
|
Pare ca se intensifica si se inroseste putin, sa fac ceva?, am o banuiala ca ar fi cyano.....
Nopox?
|
 |
|
CristiC wrote:Diatome.
Lasa acvariul in pace, nu te apuca sa-l umpli deja cu oratanii. Antifos si carbune poti sa pui daca vrei. Antifos, cu masura, din moment ce ai corali.
Ok!
|
 |
|
Toti coralii o duc bine, nu am nici o pierdere, sunt foarte multumit si am reusit sa aduc no3 la 2....
A aparut o singura "problema", a aparut pe nisip ca un praf maroniu, foarte putin, o fi cyano?, stiu ca asta face parte din perioada de dupa ciclare a acvariului dar vreau sa ma asigur ca e asa.....
Sa pun un saculet cu antiphos si unul cu carbon in sump sau sa mai astept?
Urmeaza un tomentosus, niste melci posibil si un clown, dar s-ar putea sa mai astept pana sa imi iau al doilea clown.....
|
 |
|
Arata foarte bine!
Ai mai pierdut din corali sau i-ai mutat?, parca aveai mai multe specii.....
|
 |
|
Mie imi place acest acvariu al tau.......e simplu si frumos!
Felicitari !
|
 |
|
Acvariul si filtrul sunt curatate si asteapta sa se dulceasca....
Substratul v-a fi Ada Aqua soil Amazonia-imi place foarte mult culoarea......
Ca atare am:
Bazin ultraclara 30/30/35 cm
stand la dimensiuni
eheim ecoo pro 300
lampa fotmata din 3 led-uri albe de 5w si un royal blue tot de 5w, v-a avea si un controller....
Cioate, pietre....
Ce tre sa iau:
2 litri de medii biologice, am un litru de Mech Pro...
3 litri de substrat ada Amazonia
si alte maruntisuri...
|
 |
|
Topicul se poate inchide, nu am gasit dau asa ca de luni incep sa il convertesc de apa dulce (deja l-am curatat)....
|
 |
|
CristiC wrote:Ai grija,ca iar te grabesti.
Stiu......
O iau usor cu lumina.....
|
 |
|