| Message |
|
|
Salutare Adi,bine ai venit!Te poti considera norocos  eu fac totul din banii mei 
|
 |
|
|
|
depinde cum vrei sa o pui,si de marimea acvariului,daca o vei pune pe margine,in mijloc o sa ai o zona mai intunecata,din nou,depinde de marimea acvariului.
|
 |
|
|
am si un mascul xifo dar a stat cu femela cateva ore,ma gandeam ca nu este posibil
macar guppy sunt frumosi?
|
 |
|
|
|
ok..cei de la petshop mi au spus ca sunt pereche,acum sunt extrem de confuz
|
 |
|
|
|
foarte frumos acvariul!felicitari!
|
 |
|
|
astia sunt parintii lor(sper  )
|
 |
|
|
|
pestisorii dupa 3 zile de la nastere
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
o sa ii eliberez dupa ce cresc putin,apa o tratez cu sera aquatan,e ok?
|
 |
|
|
Sper ca nu am gresit sectiunea
am 11 pui in acvariu,in care la momentul in care i am vazut aveam acesti pesti: 2 guppy 2 neoni 1 xifo,guppy stiu sigur ca sunt pereche,neonii nu stiu...dupa cum ii vad eu par a fi guppy,cum sa ii ingrijesc?tin sa spun ca am pus un bol in acvariu,rezemat de marginile acestuia in care i am pus pe micuti,ii hranesc cu jbl novo bea maruntit,e ok?cum as putea sa le ofer conditii mai bune??
|
 |
|
|
|
Azi dupa schimbul de apa am vazut un pestisor mic in acvariu,probabil e pui de guppy.Ce sa fac,sa il scot si sa il pun intr-un borcan ceva vreme sau sa il las cu ceilalti pesti?
Acesta e singurul pui pe care l-am vazut,in timoul schimului de apa nu am vazut alti pui
|
 |
|
|
|
foarte frumos!
|
 |
|
|
Gabrelss wrote:Exact.. problema e ca am depasit mult bugetul alocat initial  ) stii cum e, trebuie si aprobarea nevestii ??
In fine, voi pune doar ciclide, voi alege marimi mai mici ca specii, nisip am deja, pietre la fel, asteptam sa vina acvariul, il ciclam 4 saptamani si apoi intram in hora  ) ne invatam din mers ( si citim engross pana atunci  ) )
crede-ma,toata lumea depaseste bugetul  )am simtit-o pe pielea mea 
|
 |
|
|
|
frumos acvariul,ce substrat ai folosit?
|
 |
|
|
|
eu as lua o comoda noua,as intari-o,si dupa as pune acvariul gol,eventual doar cu hardscape-ul si dupa l-as umple
|
 |
|
|
|
sa pun acvariul pe comoda(scuze pt exprimare)
|
 |
|
|
o poza care sa cuprinda tot acvariul? 
|
 |
|
|
|
nu stiu ce sa zic asta era doar o parere,eu nu as risca
|
 |
|
|
|
defapt e un efect de parghie care se formeaza desupra penultimului raft,cel pe care se afla servetelele de ochelari,deoarece peretii laterali sunt destul de inalti,presiunea fiind extrem de mare,practic se formeaza un brat al parghiei,un punct de sprijin si un punct de unde actioneaza forta,eu as intari dulapul acela
|
 |
|
|
|
eu as zice sa o intaresti,nu cred ca o sa tina acvariul
|
 |
|
|