[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
am eu asa ceva, nu stiu daca am eu unul cu probleme.
Salinitatea si ph`ul variaza constant si foarte tare , poate ii trag un clip sa vezi exact ce spun, exista o posibilitate ca sonda de ph sa fie busita desi i-am schimbat lichidul recent (sonda e reincarcabila)
petrutz acelasi controller l-am folosit si eu foarte mult timp si este extrem de bun, eu la un moment dat am trecut pe sonda reincarcabila care isi facea treaba cu brio. Orice controller ti-ai lua sonda de ph va trebui schimbata anual sau luata una reincarcabila la care se schimba lichidul
taaare mi`as dori si eu un eggcrate d`asta pt refugiul meu adica .....viitoare crescatorie
mersi nenea koala
am vazut ca ti`am facut promisiuni, merg si la el ce sa fac acum....daca am promis am promis )

mi`a adus fan curieru un colet .......

image

ps. nu ....n`am murit vine si clipul cat de curand
asa cum spune si titlul am de vanzare 2 aquamedicuri nanoprop 5000 in stare perfecta de functionare + controllere si surse, ele pot veni cu coralina pe ele sau curate ca noi (le mai tin in sump cateva zile dupa care le voi curata)
pretul pt ele este de 350ron o bucata si 300ron pentru o a 2-a bucata ce are in loc de ventuza un magnet de curatat geamuri.
Ambele la 600ron, zilele ce urmeaza vreau sa dau sfoara in tara sa vad daca se gaseste ventuza respectiva si astfel se va vinde si cea de a 2-a la acelasi pret
vorbeste cu mihai , daca vrei iti pot da un nr de tel sa iei legatura pana duminica cu el
ce intelegi prin pret accesibil? duminica in piata brick ai incercat? vorbeste cu mihai ultimul stand din piata are multe tipuri de mancare fertilizanti acvarii expuse. El iti poate da/aduce nisipul pe care il doresti
da o poza de ansamblu nimic bre nenea costi?
cristi vreau si eu un pui din anemona aia a ta superbaaaaaaaaa
pune-ma te rog pe lista daca ti se splituieste
asa domnule chiar ma gandeam zilele aste la tine ce ai mai facut

ps. eu mai vreau detalii
bre de pasti scapi daaaaaaaaaaar dupa pasti te vizitez cu bisturiul in buzunar

superb superb superb

ps. pune mana si fa focusu pe live view pe trepied si cu zoom pe ceea ce vezi
ma vad cu anadi ca si asa am de luat de la el un skimmer pt colegul ionut latcan
arata foarte bine, totusi cred ca ai coloana cam inalta si nu stiu ce ai putea sa cresti pe ea

ps eu duminica plec si ma intorc pe 7 , nu vrei sa iti pun la curier reactorul?
Cu cimentul vad ca ai rezolvat
dap, de acolo are origini e de la colegul Sebi
la partea cu rezistenta lipiturii nu ma bag ca nu-i domeniul meu, sunt baieti aciulea mai experimentati ca mine
/hopa, il bagi la apa pana la urma? totul ok?

legat de sugestii cred ca ai pus robinetii prea sus eu as fi mers cu ei o idee mai jos eventual pe tevile care sunt puse la 45grade ca sa pot sa am acces in momentul in care ai lipit bazinul de perete
am o combinatie de ati 4x39 plus 6x10w 2 albe 3 albastre.
Blue PLus + Coral Plus pe spate , ledurile alb/albastru centru , Purple Plus + Coral Plus pe fata
si eu sunt curios ce ati mai facut, hai ca ma tenteaza si pe mine un controller
YDarius wrote:Mai pune poze Ciprian E o placere sa ma uit la acvariul tau, mandarinul e bine ?

Multumesc frumos Darius, mai urmeaza poze, mandarinul este ok, l-am observat halind artemii congelate lucru foarte ok. Din cazua pestilor mari, in schimb, nu prea iese in fata , dar cand apare e o incantare

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: