Sebastian Costin wrote:Update 13 aprilie:
Schimb de apa de 10% si aditia de bacterii.
Montipora plate nu a rezistat transportului si se pare ca o voi pierde iar milca si guttatusul par ca se hidrateaza corect.
Observ ca ar mai merge o pompa de valuri pe langa cea de 2x2500 si ma orintez sa mai suplimentez cu una
sa nu scoti plate-ul eu l-am pierdut in proportie de 90% iar acum si-a revenit aproape complet , a crescut peste tesutul vechi si inafara lui bonus Vezi ca s-ar pute sa aiba nevoie de ceva dozaje de fito si zoo, eu atunci mi-am recapatat mai toti coralii
si am zis sa intru mai des pe forum dar din pacate nu prea am mai reusit in ultima perioada, data viitoare dati si la mine un telefon daca nu ma vedeti activ p`aci
stati asa ca meritul nu`i 100% al meu, colegul Radu (gengiskhan) a facut descoperirea, eu doar am impartasit , si daca intradevar face atat de buna treaba cred ca te voi deranja sa ma ajuti sa-mi fac si eu unul
avem vreo 3 luni de la ultimu update .....e bine .....eh zilele trecute pusai mana pe un gopro hd hero 3 black edition zic .... si ce`am facut ....l-am aruncat in balta
Clipul este strict de test, si am ramas uimit cam cum se aud pompele ......
Ce ziceti?
promit va veni si ceva mai calitativ dar momentan timpul nu imi permite decat intretinerea bazinului si ....cam atat Daca nu era colegul gabi nici ca-l puneam pe forum, noroc cu el ca cica m-am suparat pe forum si de asta nu il pun Avantaju e ca atunci cand voi veni cu clipul final voi avea ce sa arat
la final ..... am vrut sa vad ce vad pestii toata ziua din acvariu ....cred si eu ca stau ascunsi cand umblu pe langa bazin
p.s da ati numarat bine 3 anemone ....si e si a 4-a pe vine
mai copchii nu are nimeni in tara asta pierdut prin dulap si nu foloseste ceva flacoane de phito si zoo? am ramas fara si nu gasesc la nici un magazin nici de la seachem nici de la tropicmarin ...nimic am ramas complet descoperit si mor de nervi ca nu gasesc
ie pe vine, daca am promis am promis, numa ca trec printr-o perioada haotica , lasa macar se stabilizeaza , duduie acroporele ies din bazin si il spanzura .....avem noi ce sa filmam aia sa fie problema