[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: pc.ciprian
Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Sebastian Costin wrote:Update 13 aprilie:
Schimb de apa de 10% si aditia de bacterii.

Montipora plate nu a rezistat transportului si se pare ca o voi pierde iar milca si guttatusul par ca se hidrateaza corect.
Observ ca ar mai merge o pompa de valuri pe langa cea de 2x2500 si ma orintez sa mai suplimentez cu una

sa nu scoti plate-ul eu l-am pierdut in proportie de 90% iar acum si-a revenit aproape complet , a crescut peste tesutul vechi si inafara lui bonus
Vezi ca s-ar pute sa aiba nevoie de ceva dozaje de fito si zoo, eu atunci mi-am recapatat mai toti coralii
caut pt un prieten o lampa t5 6x54w functionala fara neoane . oferte aici sau pe pm
ce nu vorbesti coane ca am de toate, te rezolvam dintr`un transport, da`mi un semn pe mess daca nu rezolvi la tovarasii din buc?

dadusi drumu la pitic?
kirucd wrote:Am si eu o intrebare Ciprian: la filmarea sub apa cu GoPro Hero3 ai facut ceva postprocesare,
corectie de culoare, ai filmat cu Protune?

Multumesc anticipat, o zi buna,
Dragos

nenea dragos din cate imi aduc aminte parca am postprocesat`o putin in programu lor de editare cineform studio si atat
si pt ca nu doar clownii stau in anemone ........

image

click pe poza pt 100%

asta asa ca sa mai pun niste paie pe foc

ps. Lucian nu stiu de ce nu am primit notificare multam de aprecieri, a atins camera de cateva ori geamul iar in sticla de cola ....era cola curat
si am zis sa intru mai des pe forum dar din pacate nu prea am mai reusit in ultima perioada, data viitoare dati si la mine un telefon daca nu ma vedeti activ p`aci
nu te credem pe cuvant hai cu poze
stati asa ca meritul nu`i 100% al meu, colegul Radu (gengiskhan) a facut descoperirea, eu doar am impartasit , si daca intradevar face atat de buna treaba cred ca te voi deranja sa ma ajuti sa-mi fac si eu unul
avem vreo 3 luni de la ultimu update .....e bine .....eh zilele trecute pusai mana pe un gopro hd hero 3 black edition zic .... si ce`am facut ....l-am aruncat in balta
Clipul este strict de test, si am ramas uimit cam cum se aud pompele ......

Ce ziceti?

promit va veni si ceva mai calitativ dar momentan timpul nu imi permite decat intretinerea bazinului si ....cam atat
Daca nu era colegul gabi nici ca-l puneam pe forum, noroc cu el ca cica m-am suparat pe forum si de asta nu il pun
Avantaju e ca atunci cand voi veni cu clipul final voi avea ce sa arat

la final ..... am vrut sa vad ce vad pestii toata ziua din acvariu ....cred si eu ca stau ascunsi cand umblu pe langa bazin

p.s da ati numarat bine 3 anemone ....si e si a 4-a pe vine
am vb cu radu reuseste el sa treaca pe acolo azi multam frumos,
intradevar cei de pe mihai bravu au, acum tre sa gasesc azi pe cineva sa treaca sa mi le ia si mie
tropic marin pe la sf saptamanii viitoare as putea face rost banuiesc ca prin aceeasi persoana
mai copchii nu are nimeni in tara asta pierdut prin dulap si nu foloseste ceva flacoane de phito si zoo? am ramas fara si nu gasesc la nici un magazin nici de la seachem nici de la tropicmarin ...nimic
am ramas complet descoperit si mor de nervi ca nu gasesc
nu bagati in seama postul datorita oboselii aveam impresia ca se discuta de aiptasia si nu de pulsing
Si ceva mici probleme ce deja s-au remediat
.
Si pt ca mos nu mai zice nimic, ne folosim spionii sa prezentam la lume acvariul
ai acvariu descoperit? ca sunt cunoscuti saritori
bine ai venit ...zic

Vali e un super baiat si am inteles ca bazinul principal arata intr-un mare fel. eu ma stiu cu el din alte ...circumstante sa zic asa

hai vali ...fara frica baga prezentarea
ie pe vine, daca am promis am promis, numa ca trec printr-o perioada haotica , lasa macar se stabilizeaza , duduie acroporele ies din bazin si il spanzura .....avem noi ce sa filmam aia sa fie problema

Forum Index » Profile for pc.ciprian » Messages posted by pc.ciprian
Go to: