Message |
|
super. Cred ca-l putem urca pe site. Leo? Lucian? Mosu?
|
 |
|
Pune-i sa-l repare!
La doar 40 cm inaltime ar trebui sa tina sticla de 6 mm, fundul insa ar trebui un pic mai gros adica un 8 mm. Insa eu unul l-asi fi facut din sticla putin mai groasa ca sa nu ma doara capul.
|
 |
|
ulimul post al lui Chitron a fost sters la cerera lui.
|
 |
|
Eu nu ma pricep la betta cu toate ca imi plac, insa lui chitron i-au trecut prin mana mii de betta, ceea ce ma face sa cred ca nu se prea insala cand vorbeste de ei.
|
 |
|
Arata-mi si mie pe unul pe care il tine buzunarul sa-si hraneasca discusii cu neoni rosii.
In plus sa nu ai impresia ca neonii aia stau ca prostii sa-i haleasca discusii.
|
 |
|
Da.
Era logic, nu? 
|
 |
|
Neonii nu sunt hrana discusilor, dealtfel discusul nu se oboseste sa prinda neoni. Nu prea le place agitatia creata de neoni, insa pana la urma ii tolereaza.
|
 |
|
INTROS wrote:... dar nu ma pune sa aduc dovezi si la asta ca ma baneaza daca mai bat campii  in afara acvaristicii...

|
 |
|
Chitron mai are o gramada dddaaa "dihanii" din astea. 
|
 |
|
mikehorizon wrote:Of of G.G, cum ai tu solutie la orice problema.
mikehorizon wrote:Mie mi-au trebuit vreo 50Kg de nisip ca sa-mi ajunga pentru. acvariu.
Pai daca o punga are 7Kg si costa cit costa acolo...mai bine imi i-au filtru nou de banii astia. Stiu ca am zis in primul post cu bani sau fara, dar "cu bani" inseamna ceva mititel, de genul "ca sa nu fie pe gratis".
Ai avea nevoie de 5 saci sub care mai bagi o cutie de Terralit.
mikehorizon wrote:Apropos de filtre....vazusem pe shop la un moment dat filtre canistra Sera. Acum nu mai sint. Vor mai fi disponibile sau a fost doar o incercare?
Sunt Serafil, chiar 3 modele. Pobabil ca in momentul in care ai intrat tu se actualiza informatia.
mikehorizon wrote:P.S - Mrcic de idee.
Cu multa placere. 
|
 |
|
Volcanit de la Aqua-Medic 
|
 |
|
Erau Gold. Aratau destul de bine pentru frigul din piata.
|
 |
|
mg_cmt wrote:erau in Obor duminica la 7.5 RON neoni rosii 
aveau alb in loc de albastru.
|
 |
|
Da-mi voie sa te ajut:
• Dimensiuni: 2.730 x 1.000 x 866 (mm)
• Volum / suprafaţă acvariu: 1.957 L / 2,58 m2
|
 |
|
fish_lover wrote:g.g ...pestele ala galben din galeria ta ...e xipho sau ma inseala vederea ...e super tare ....!!!
da.
|
 |
|
Cand la un cutremur iti pleaca acvariul la plimbare cu stand cu tot, deja consecintele nu mai conteaza. Cand o ia acvariul la plimbare, o ia si televizorul si dulapul poate chiar si peretii, asa ca ...
|
 |
|
userul razvan a fost banat definitiv, printre altele pentru motiv de:
razvan wrote:
"haideti sa uitam ca exista"
cei socati sau nemultumiti de aceasta decizie sunt invitati sa se afilieze la alte forumuri de specialitate, unde cu putin noroc vor avea o pagina numai a lor  )
Bajetii stiie!
|
 |
|
guleag wrote:Ideea este ca dupa mai bine de 10 ani ma bate gandul sa imi fac un acvariu.
150-160l cam aici as dori sa ajung...
Daca tot vrei sa faci un bazin fa-l cat mai mare.
|
 |
|
Politica site-ului www.acvariu.ro
Site-ul www.acvariu.ro este primul portal romanesc de acvaristica pe care au fost prezentate informatii structurate despre pesti, plante, intretinerea acvariului si a unor organisme acvatice, si care a oferit facilitati de cautare si acces rapid la informatiile de interes imediat.
Obiectivul strategic al www.acvariu.ro este implementarea, certificarea, mentinerea si imbunatatirea activitatii acvaristice, in conformitate cu cerintele moderne si pe baza de documentare stiintifica.
Pentru a realiza acest obiectiv, echipa manageriala a site-ului www.acvariu.ro a adoptat urmatoarele valori strategice:
[*:97430171a9] conformarea cu legislatia nationala si cu toate reglementarile relevante aplicabile in acest domeniu de activitate;
[*:97430171a9] promovarea metodelor atestate de acvaristica prezentate in cele mai noi publicatii de resort;
[*:97430171a9] cooptarea unor membri cu studii de specialitate in domenii conexe acvaristicii sau cu recunoastere in aceasta disciplina;
[*:97430171a9] propagarea unor articole publicate pe forum, in care sunt cuprinse metode recomandate de membrii experimentati in acvaristica;
[*:97430171a9] sprijinirea si recomandarea produselor de marca, atestate, in dauna celor necertificate;
[*:97430171a9] eco-responsabilizarea, prin promovarea conceptului de protectia mediului;
[*:97430171a9] protejarea animalelor de companie.
Pentru a respecta aceste obiective, echipa manageriala a site-ului www.acvariu.ro isi propune:
[*:97430171a9] mentinerea unui grup de administratori si moderatori competenti;
[*:97430171a9] promovarea unui dialog civilizat si monitorizarea stricta a tuturor interventiilor ce incalca regulamentul;
[*:97430171a9] instruirea continua a userilor forumului, prin intermediul unor articole de calitate;
[*:97430171a9] abordarea in mod profesionist a conceptului de acvaristica;
[*:97430171a9] mentinerea unei sectiuni "Atelier (DIY) & Hardware" in care sa fie prezentate metode sau produse alternative, in privinta carora echipa www.acvariu.ro nu isi asuma responsabilitatea;
[*:97430171a9] recomandarea de materiale documentare (carti, reviste, cd-uri).
|
 |
|
intradevar in spatele acvariilor de top ce le admiram pe diferite pagini web de la fratii nostri nemti, americani, au alte natii de amarasteni, lucreaza adevarate "uzine", fiind asistate de cele mai noi si performate tehnologii din domeniu.
multi profesionisti, sau chiar adevartii hobbysti, folosesc filtre si incalzitoare de substrat, cu rezultate vizibile.
in fine fiecare face cum crede si isi intretine planele si pestii dupa cunostintele si buzunarul sau.
PS: o sa se spuna ca ai fost influentat, platit sau chiar obligat sa scrii ceea ce ai scris. 
|
 |
|