[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: g.g
Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
E un pas inainte. Continua sa aprofundezi. Din tuns il mai poti imbunatati putin.
alber wrote:
Auziti, nu ne-o da careva peste gura cu oftopicareala asta?

NU! La cat ati tras la proiectul asta cred ca meritati si putin off topic! Sa mai destindem admosfera ca doar nu tragem la jug.
Primul venit primul servit. Cele doua plante vor ajunge la Faraon si la Andrei.
==================== ADA Newsletter No.005 - 12 Mar 10 =====================
By AQUA DESIGN AMANO CO., LTD.

"Hello! This week, we are experiencing a cold winter again with snowy weather. We
are now looking forward to the warm spring and cherry blossom to come out. In
Japan, we have a custom to have cherry blossom viewing party. How about where you
live? Do you have such culture to admire a specific flower? In Nature Aquarium
which basic concept is learning from nature, it is important to see and feel the
nature around you. Many of the top ranked aquarists actually get inspiration from
nature. It maybe a pleasant experience to take a walk in the woods or along the
river on your off-day!"

Hello

When you have the Online journal updated, pls let us know.
We would like to introduce about it on our website and newsletters.

Best regards,
Miyuki Yano
Aqua Design Amano Co., Ltd.
Mai am doua poturi de Polygonum sp. 'Sao Paulo'. Este o planta noua, ce nu cred ca a mai fost pe la noi pana acum. O ofer for FREE celui ce doreste sa scoata maximum din ea. Acum e verde dar normal se face violet. Merge bine in bazine cu Tonina fluviatilis, Eriocaulon sau Syngonanthus. Necesita iluminare buna, CO2, nivel ridicat de fier si fosfati.
Dolly wrote:Dar daca le-a mai vazut careva si i le-a trimis lui mosu, nu il zapacim definitiv?

Oricum e zapacit!
pc.ciprian wrote:... retine, numai UNU e "tata-lor" ...si anume EO!

La ce am vazut in poze, cam esti!
Interesant sistemul de automatizare si circulare a apei in filtru.

Iti recomand un Valencinea si un Salarias sa-ti curete nisipul si pietrele. Caulerpa de ce nu o tii in refugium. Daca vrei iti mai pot da niste chaetomorpha pentru refugium.

Eu nu am vazut nici un rezultat cu miracle mud, cred ca este doar un mit ...

cibserg wrote:So. What's next ?

Asteptam sa vina ada sa punem in practica lectia invatata.

Cum vi se pare?
Este functionala adresa de e-mail. Asteptam materialele. Multumim!
Un mic preview - www.aquajournal.ro

O sa inceapa in curand Mosu' sa introduca materiale lucrate de voi.
reefer wrote:@G.G - Cam ce dimensiuni au Acreichthys tomentosus , ce ii ai la vanzare ? S-o da la el domnisoara mea ? E foarte agresiva, dar nu reusesc sa o prind in nici un fel .

Cam 7 cm. 100 ron. Nu cred ca va interactiona cu damselul tau.
Am si peppermit tot la 100 ron dar nu cred ca vor dovedi aipstasiile mari.
Iti recomand un Acreichthys tomentosus. Dupa ce le rade pe toate il poti scoate daca atenteaza la polypi. Teoretic nu se da la corali, dar asta tine de fiecare individ in parte.
Ce faci Mos'? Tu vezi cu ce viteza lucreaza colegii nostri? Vor fi gata toate materialele inaintea sitului
Se poate face orice daca exista dorinta!

Asa cum am inceput eu pe sectiunea marina se poate deschide un topic cu INDEX NEVERTEBRATE DE APA DULCE si unul cu PESTI.

Acum lucram pe multe fronturi odata, insa in foarte scurt timp vor fi structurate profi, inclusiv indexul de plante.
Nu este nevoie de diacritice. Nici eu nu le folosesc si nu prea am vazut pe internet situri cu diacritice.
Multumesc tuturor pentru sprijin.

Am pus berea la rece!

Forum Index » Profile for g.g » Messages posted by g.g
Go to: